Na, uz ka siandien balsuojat?
Dabar dar tik 16 bet man jau balsuot neleidzia. Jums irgi taip?
As balsavau uz Laura, nors meciausi tarp keliu, tiesa sakant neturejau didelio favorito. Rytoj tai jau teks "dirbt".
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 27, 16:39)
Pasiziuriu as ta Balsa, bet jau tokia nykuma pilkuma... Balsu praktiskai nerasta,
Įdomu, koks Jūsų balsas, jei galite peikti kitus.
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 27, 17:39)
Pasiziuriu as ta Balsa, bet jau tokia nykuma pilkuma... Balsu praktiskai nerasta, mokytoju, vedejo bednravimo manieros, uzkulisiniai inerviu - nu jau toks zemas lygis...
Na, kodel gi taip grieztai Man siuo momentu nera geresnio projekto per lietuviskus kanalus. Balsai tikrai neblogi, groja gyva muzika - malonu ziureti
Papildyta:
QUOTE(popelka @ 2012 03 28, 16:05)
Na, uz ka siandien balsuojat?
As balsavau uz Laura, nors meciausi tarp keliu, tiesa sakant neturejau didelio favorito. Rytoj tai jau teks "dirbt".
As siandien balsavau uz Liana Uz Laura ir Vincenta nespejau iki 17 val.
QUOTE(deltadu @ 2012 03 28, 17:29)
Įdomu, koks Jūsų balsas, jei galite peikti kitus.
aš tai tiesiog pagalvojau, kad kokia paauglė delfio stiliumi komentarą mestelėjo, ir nesureikšminau
Šiandien balsavau už Lianą. Kaip supratau, būtent tarp jos ir Luko verda intensyviausia kova.
Man labiausiai iš iškritusių gaila Lianos. Yra ir daugiau vertų finale būt atlikėjų, bet jie jau po Lianos ir jų daug, dėl to neapsisprendžiu
Man labiausiai iš iškritusių gaila Lianos. Yra ir daugiau vertų finale būt atlikėjų, bet jie jau po Lianos ir jų daug, dėl to neapsisprendžiu
QUOTE(Nata* @ 2012 03 28, 08:50)
aš tai tiesiog pagalvojau, kad kokia paauglė delfio stiliumi komentarą mestelėjo, ir nesureikšminau
As jau seniai nebe paaugle, o lietuviska "Balsa" tiesiog palyginau su JAV ar UK "Balsais". As apie laidos kokybe ir tiek.. Be abejo, palaikau lietuvius, kad ir kokiam pasaulio kampe buciau.
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 29, 12:53)
As jau seniai nebe paaugle, o lietuviska "Balsa" tiesiog palyginau su JAV ar UK "Balsais". As apie laidos kokybe ir tiek.. Be abejo, palaikau lietuvius, kad ir kokiam pasaulio kampe buciau.
Kad Jus lyginat nesulyginamus dalykus
JAV rinka, technikos galimybes, finansai..... Lietuva dar totalus kaimas tuo atzvilgiu
Man vien JAV The Voice anonsas kosmoso lygio
Dažnai žiūriu vokiečių tv projektus, tai miela malonu akiai. Na, bet ir Lietuvos balsas palyginus su duetais ar kokiais šokiais man jau daug aukštesnio lygio
As vakar per ta kvaila laiko limita nespejau pabalsuot, o siandien balsavau uz Ieva. Rinkausi tarp jos ir Polinos Laukiu nesulaukiu sekmadienio, kad suzinot kas vistik gavo antrus sansus
QUOTE(-Delta- @ 2012 03 29, 00:08)
Kad Jus lyginat nesulyginamus dalykus
JAV rinka, technikos galimybes, finansai..... Lietuva dar totalus kaimas tuo atzvilgiu
Dažnai žiūriu vokiečių tv projektus, tai miela malonu akiai. Na, bet ir Lietuvos balsas palyginus su duetais ar kokiais šokiais man jau daug aukštesnio lygio
Na va, matyt... I taip i taip ziuriu, pati esu muzikante, tarp dalyviu/laidos kureju/muzikantu - geri pazistami. Del ju praktiskai ir ziuriu. Bet geriau buciau nepradejus ziuret UK The Voice, nes lietuviskas taip nublanksta,kad ...
Nors apskritai, tai - pagirtina, akd isvis toki projekta pradejome.
Nes pvz., "Lietuvos talentai", "Dvi minutes" tai buvo kosmaru kosmaras... Tai vedejai "ne i tema", tai komisija hm hm....
Anyway, labai tikiuosi, kad "Balsa" laimes tikrai isskirtinis dalyvis. Tik kolkas favorito nerandu...
prabalsavau uz Polina
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 03 29, 14:19)
prabalsavau uz Polina
Ir aš už Poliną Nors Ieva taip pat man patiko...
Prabalsavau už Poliną. Bet ne dvidešimt kartų, nes po vakarykščio entuziazmo jėgų nebeliko