Iš Merūno kompanijos - už Vincentą
QUOTE(Nata* @ 2012 03 26, 23:50)
Jau uz Vincenta pabalsavau
QUOTE(Nata* @ 2012 03 27, 00:50)
Kaip žiauru buvo, kai jis iškrito, pykau ant Merūno, kam tokius du balsus sudėjo. Tikiuosi Vincentas grįš .Beje, vakar nespėjau subalsuot - kam šovė į galvą padaryt balsavimą iki 17 val. ?
As irgi uz Vincenta, ir ju duetas labai labai patiko, ir pats Vincentas
Man irgi keista, kodel balsuoti galima tik iki 17 val. Ne visi darbe turi galimybe ta daryti, tai kodel negalima buvo to laiko ilgesnio padaryti pora valandu
QUOTE(_una_ @ 2012 03 27, 09:28)
Kaip žiauru buvo, kai jis iškrito, pykau ant Merūno, kam tokius du balsus sudėjo. Tikiuosi Vincentas grįš .
Beje, vakar nespėjau subalsuot - kam šovė į galvą padaryt balsavimą iki 17 val. ?
Beje, vakar nespėjau subalsuot - kam šovė į galvą padaryt balsavimą iki 17 val. ?
teks bėgti namo per pietų pertrauką
Man Vincento labai labai gaila buvo ... Tikrai, toks darbštus, užsispyręs, bet va kažkaip nepavyksta prasimušti...
Aš tai neišsimiegojusi atėjau į darbą, nes laukiau nakties, kai bus galima jau balsuoti iš namų
Merūno kompanijoj irgi neapsisprendžiu, kam savo balsą atiduot. Ir Vincentui negaila, ir Kristupui, ir Dariui...
QUOTE(Smurka @ 2012 03 27, 11:43)
Merūno kompanijoj irgi neapsisprendžiu, kam savo balsą atiduot. Ir Vincentui negaila, ir Kristupui, ir Dariui...
gaila, kad asmeniškai nepažįstamos
paprašyčiau daugiau balsų už Vincentą
Pasiziuriu as ta Balsa, bet jau tokia nykuma pilkuma... Balsu praktiskai nerasta, mokytoju, vedejo bednravimo manieros, uzkulisiniai inerviu - nu jau toks zemas lygis...
Irgi svarsciau uz ka balsuoti, tai klausiausi is eiles visu dalyviu.
Kristupas neblogai dainuoja, bet suerzino jo maivymasis. Neabejoju, kad daug 13 meciu uz ji balsuos kaip ir uz Vincenta. Todel as savo balsa atidaviau Dariui. Kazkaip labai maloniai nuteike jo balsas, taip gerai ant sirdies pasidare.
Kristupas neblogai dainuoja, bet suerzino jo maivymasis. Neabejoju, kad daug 13 meciu uz ji balsuos kaip ir uz Vincenta. Todel as savo balsa atidaviau Dariui. Kazkaip labai maloniai nuteike jo balsas, taip gerai ant sirdies pasidare.
QUOTE(_una_ @ 2012 03 27, 10:28)
Tikiuosi Vincentas grįš .
QUOTE(Smurka @ 2012 03 27, 12:43)
As uz Vincenta balsavau. Tikiuosi jis gris. Ir man ta ju daina kur dainavo nu tooookia superine cia originalas http://www.youtube.c...f-8F3sI&ob=av3e
O vakar balsavima praziopsojau... Bet buciau balsavus uz Laura tikriausiai, Julijos priesininke.
O siaip tai as galvoju koks fainas projektas ta Lietuvos balsas. Su vyru sestadieniais ziurejom Eurovizijos atrankas o sekmadieniais LTbalsa tai abu sutartinai pastebejom kad Lietuvos balse zymiai daugiau geru balsu. Sakom , cia vietom reiktu sukeisti. Ten vos vienas kitas perliukas o cia kiek ju! As net siemet choru karu nebeziuriu, nors pernai ziuredavau, is dalies del to kad kalejimo divos sau piara darosi (beje, Smurka jus mane neteisingai supratot, as nieko pries kai zmogus dalyvauja projektuose jau atlikes bausme, as turejau omeny, tol kol jis kalejime)
O vedejams tai atskira pagiriamaji zodi reiktu pasakyt, nerealiai tolerantiski, draugiski, nezeminantys dalyviu, taip net neiprasta po visu tokiu kaip Smoriginas sokiu desimtuke, arba Sciogolevaite Lietuvos talentuose. Kaip jie cia toki saunu kolektyva surinko?