Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

QUOTE(Smurka @ 2012 03 20, 23:21)
Nesivelkim į diskusijas apie dalyvių charakterį, kurių realiai nepažįstam. Tai yra televizija, kuri gali padaryt, ką tik nori, sulipdyt sakinius, ištartus kitame kontekste ir pateikti juos naujoje šviesoje.

Sėdėjęs kalėjime irgi yra žmogus, jei sėdėjimo kalėjime (ar kelio atgal į jį) nepasirenka kaip savo gyvenimo būdo.

Gi ir Stoma sėdėjo, ir Bubnelis, ir Puklevičius, ir tas pats Butkevičius... Jei kuris iš jų uždainuotų iš koto verčiančiu balsu (ką Bubnelis panašiai ir daro), laikyčiau juos vertais laimėt projektą. Nes tai BALSO projektas
Papildyta:
O kodėl jinai negali jaustis neteisingai įvertinta ir apie tai garsiai pareikšt?
Berta stipri vokalistė, stipri priešininkė buvo. Bet Liana man originalesnė. Nors čia daugiau gal skonio klausimas, o dėl jo nesiginčijama smile.gif

Bet kuriuo atveju aš vis dar už tai, kad jinai būtų ta, kuri sugrįš

Man asmeniškai Liana buvo stipriausia iš visų dalyvių smile.gif Tikiuosi ją sugrąžins.

Kitoje laidoje rodys tuos, kuriuos mačiau per filmavimą. Nėr net ko lyginti kai kurių su ja.

O dėl Baibos kojų, tai tikrai, kad iš konteksto ištraukė, nes rodo tik ištraukas iš komentarų mokytojų, ir tai ne visų trijų. Nes po kiekvienos dvikovos kalba visi mokytojai ir tikrai ne trumpai smile.gif
Atsakyti
verysad.gif Ar nekartoja Lietuvos balso? Nemačiau sekmadienį..
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 03 26, 12:02)

o LNK psl pažiūrėt negalima?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 03 26, 12:02)

Man rodos trečiadienį per LNK kartoja. Pasitikslinkit tv programoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2012 03 26, 12:29)
Man rodos trečiadienį per LNK kartoja. Pasitikslinkit tv programoje  mirksiukas.gif

Teisingai. Ačiukas. 4u.gif Buvau pražiopsojusi ax.gif
Atsakyti
Ar jau balsavot uz iskritusius dalyvius? smile.gif Siandien balsuojama uz Violetos komanda (tik iki 17 val., tad paskubekit) biggrin.gif
Violetos komanda
Atsakyti
Velnias pavelavau, darbe nebuvo kada, o dabar jau po laiko verysad.gif
Atsakyti
4 dienas DELFI skaitytojai balsuodami portale nuo 00:00 iki 17:00 val. sugrąžins po vieną dalyvį.

Balsavimai vyks tokiu grafiku:

kovo 26, pirmadienį - balsavimas, kad grąžintumėte vieną iš Violetos komandos dalyvių;

kovo 27, antradienį – balsavimas, kad grąžintumėte Merūno Vitulskio komandos dalyvį;

kovo 28, trečiadienį – balsavimas, kad grąžintumėte Ericos ir Jurgio Didžiulių komandos dalyvį;

kovo 29, ketvirtadienį – balsavimas, kad grąžintumėte Egidijaus Sipavičiaus komandos dalyvį.

Kurie atlikėjai prieš pat finalines „Lietuvos balso“ kovas grįš į grandiozinį projektą, paaiškės specialioje laidoje balandžio 1 dieną, 19 val., per LNK.

Iš vieno IP galite balsuoti iki 20 kartų.

Ar balsuojat dėl dalyvių sugrįžimo? Jei taip, už kuriuos? rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien nubalsavau už Kristiną Kurtinaitę vieną kartą, nors dar norėjosi ir už Lazdauskaitę ir už vakarykštę princesę ir tą mergaitę su kabėmis... Nebuvo jos komandoj ryškios lyderės, dėl kurios visais įmanomais IP nubalsuočiau dvidešimt kartų.

O už Lianą balsuosiu. Vien iš manęs ji šešiasdešimt balsų gaus smile.gif (balsuosiu savo, sūnaus ir dukros vardu)
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 03 26, 00:02)

Cia galima paziureti visus dainu irasus. mirksiukas.gif
Atsakyti
As balsavau uz Laura Jonusaite (ta, su kabemis), nors pradzioj kitaip buvau susigalvojusi, bet dar karteli perklausiau irasus ir padariau kita sprendima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2012 03 26, 22:53)
As balsavau uz Laura Jonusaite (ta, su kabemis), nors pradzioj kitaip buvau susigalvojusi, bet dar karteli perklausiau irasus ir padariau kita sprendima  biggrin.gif

aš irgi už Laurą mirksiukas.gif
užkabino mane jinai thumbup.gif
Atsakyti