QUOTE(Smurka @ 2012 03 20, 23:21)
Nesivelkim į diskusijas apie dalyvių charakterį, kurių realiai nepažįstam. Tai yra televizija, kuri gali padaryt, ką tik nori, sulipdyt sakinius, ištartus kitame kontekste ir pateikti juos naujoje šviesoje.
Sėdėjęs kalėjime irgi yra žmogus, jei sėdėjimo kalėjime (ar kelio atgal į jį) nepasirenka kaip savo gyvenimo būdo.
Gi ir Stoma sėdėjo, ir Bubnelis, ir Puklevičius, ir tas pats Butkevičius... Jei kuris iš jų uždainuotų iš koto verčiančiu balsu (ką Bubnelis panašiai ir daro), laikyčiau juos vertais laimėt projektą. Nes tai BALSO projektas
Papildyta:
O kodėl jinai negali jaustis neteisingai įvertinta ir apie tai garsiai pareikšt?
Berta stipri vokalistė, stipri priešininkė buvo. Bet Liana man originalesnė. Nors čia daugiau gal skonio klausimas, o dėl jo nesiginčijama
Bet kuriuo atveju aš vis dar už tai, kad jinai būtų ta, kuri sugrįš
Sėdėjęs kalėjime irgi yra žmogus, jei sėdėjimo kalėjime (ar kelio atgal į jį) nepasirenka kaip savo gyvenimo būdo.
Gi ir Stoma sėdėjo, ir Bubnelis, ir Puklevičius, ir tas pats Butkevičius... Jei kuris iš jų uždainuotų iš koto verčiančiu balsu (ką Bubnelis panašiai ir daro), laikyčiau juos vertais laimėt projektą. Nes tai BALSO projektas
Papildyta:
O kodėl jinai negali jaustis neteisingai įvertinta ir apie tai garsiai pareikšt?
Berta stipri vokalistė, stipri priešininkė buvo. Bet Liana man originalesnė. Nors čia daugiau gal skonio klausimas, o dėl jo nesiginčijama
Bet kuriuo atveju aš vis dar už tai, kad jinai būtų ta, kuri sugrįš
Man asmeniškai Liana buvo stipriausia iš visų dalyvių Tikiuosi ją sugrąžins.
Kitoje laidoje rodys tuos, kuriuos mačiau per filmavimą. Nėr net ko lyginti kai kurių su ja.
O dėl Baibos kojų, tai tikrai, kad iš konteksto ištraukė, nes rodo tik ištraukas iš komentarų mokytojų, ir tai ne visų trijų. Nes po kiekvienos dvikovos kalba visi mokytojai ir tikrai ne trumpai