Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos balsas

Bet jūs man pasakykit,kas juos taip baisiai rengia?Man tai tragedija doh.gif

Man irgi kartais keista dėl jų pasirinkimo: tai kojos gražesnės,tai patirtis mažesnė,tai žmogus jaunesnis reik padėt...
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 03 19, 12:33)
man vakar uzkliuvo Baibos ir tos kitos, stambios moteriskes lyginimas.
Kazkodel teisejai lygino ne ju balsus, o isvaizda. Galejo ir nutyleti apie Baibos grazias kojas, nes tai jos priesininkei tikrai turejo buti nelabai malonu klausytis

Bet Baibos priešininkė ir atrodė klaikiai doh.gif Tikrai ne jos sudėjimą turiu galvoje, nes ir stambios moteriškės gali apsirengt skoningai ir atrodyt seksualiai. Šukuosena jos iš viso atrodė kaip apipešioto žvirblio, o makiažas (ar jo nebuvimas) neužtušavo trūkumų. Merginos išvaizda rėkte rėkė - ei, atrodau taip, kaip jaučiuosi, o jaučiuosi prastai, tad dabar visi manęs gailėkitės.

O dėl pasirinkimo kriterijų... Manau, kad kiti kriterijai nei balsas taikomi tada, kai varžovai yra lygūs. Jei abu gerai dainuoja, o išmest vis tiek kažką reikia, tai ir prisigalvoja kitų priežasčių.

Man kol kas labiausiai patiko Baiba ir Liana, nors pastaroji ir iškrito. Vyrukai ryškiai silpnesni už mergikes
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 03 19, 14:50)
Vyrukai ryškiai silpnesni už mergikes

drinks_cheers.gif kaip ir visame kame hihihi.gif

bet kas ten su baiba? kažkokių užuominų Merūnas pametėjo g.gif .
Jie ne viename tv šou dalyvavo?..
Atsakyti
Iš konteksto vieną sakinį ištraukė ir visiems galvos dabar suskaudo biggrin.gif Galėjo arba visą pokalbį įmest arba iš viso neįdėt
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 03 19, 14:48)
Bet jūs man pasakykit,kas juos taip baisiai rengia?Man tai tragedija doh.gif

Bent jau dvikovose, jei neklystu, jie patys rengiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2012 03 19, 16:50)
Bet Baibos priešininkė ir atrodė klaikiai doh.gif Tikrai ne jos sudėjimą turiu galvoje, nes ir stambios moteriškės gali apsirengt skoningai ir atrodyt seksualiai. Šukuosena jos iš viso atrodė kaip apipešioto žvirblio, o makiažas (ar jo nebuvimas) neužtušavo trūkumų. Merginos išvaizda rėkte rėkė - ei, atrodau taip, kaip jaučiuosi, o jaučiuosi prastai, tad dabar visi manęs gailėkitės.

O dėl pasirinkimo kriterijų... Manau, kad kiti kriterijai nei balsas taikomi tada, kai varžovai yra lygūs. Jei abu gerai dainuoja, o išmest vis tiek kažką reikia, tai ir prisigalvoja kitų priežasčių.

Man kol kas labiausiai patiko Baiba ir Liana, nors pastaroji ir iškrito. Vyrukai ryškiai silpnesni už mergikes

man dar Neringa patiko
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2012 03 19, 10:21)
Vakar buvo pirma laida, kai ne karta nustebau del pasirinkimo  cool.gif

Taip pat drinks_cheers.gif

QUOTE(_buterfly_ @ 2012 03 19, 12:33)
man vakar uzkliuvo Baibos ir tos kitos, stambios moteriskes lyginimas.
Kazkodel teisejai lygino ne ju balsus, o isvaizda. Galejo ir nutyleti apie Baibos grazias kojas, nes tai jos priesininkei tikrai turejo buti nelabai malonu klausytis

Na Baiba bent jau tikrai daug geriau padainavo, tai jos konkurentai išvis nekaip sekėsi mano neprofesionaliu supratimu rolleyes.gif O dėl išvaizdos užkliuvo šiek tiek tas per didelis jau Baibos liaupsinimas, bet ne dėl to, kad jos varžovė atrodė klaikiai, o šiaip, yra tų simpatiškų mergaičių ten, bet jau Baibą taip išskirtinai išgyrė...

QUOTE(Nata* @ 2012 03 19, 15:08)
bet kas ten su baiba? kažkokių užuominų Merūnas pametėjo  g.gif .
Jie ne viename tv šou dalyvavo?..

Aha, panašu, kad norėjo pigią intrigėlę mestelt biggrin.gif Man tai juokinga ta frazė, kažkas ten, kad neva ji apsimetėlė, ar kas? Nu ir kas jau ten gali būt su ja ne taip? bigsmile.gif Pagaliau, čia gi dainavimo šou, ir padainavo ji gerai.

QUOTE(Tutsi @ 2012 03 19, 16:47)
Bent jau dvikovose, jei neklystu, jie patys rengiasi  ax.gif

Panašu, kad tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 03 19, 15:08)
bet kas ten su baiba? kažkokių užuominų Merūnas pametėjo  g.gif .

QUOTE(Luigina @ 2012 03 19, 18:00)
Aha, panašu, kad norėjo pigią intrigėlę mestelt  biggrin.gif  Man tai juokinga ta frazė, kažkas ten, kad neva ji apsimetėlė, ar kas?

O as supratau kad cia ne apie Baiba, o apie ta jos priesininke Kristina jis sake... unsure.gif

Man labai gaila buvo Ievos (nors labai patiko ir jos priesininke Kristina)
http://www.youtube.c...h?v=Tb-Ilhhxifo nezinau kiek kartu jau klausiau sia ju daina wub.gif

Lauros.... http://www.youtube.c...feature=related bet Julija stipri, sutinku.

Dariaus... http://www.youtube.c...feature=related nors esu tikrai uz kad Valerija liko, ji superine wub.gif

kitos Lauros irgi truputi pagailo, grazus merginos balsas, nors sutinkau su mokytojais kad Jonatos ypatingas tembras http://www.youtube.c...h?v=Ejd-FkzI29A man jos tembras primena Simonos kur su Linu Adomaiciu dainuodavo.

Lianos ir Evelinos negaila del slykstaus budo. cool.gif "As uz tave mol geresne, as tave nugalesiu, as suaugusi moteris vaikas man nevarzovas", fe. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 20 kovo 2012 - 17:53
QUOTE(Luigina @ 2012 03 19, 18:00)
Taip pat  drinks_cheers.gif
Na Baiba bent jau tikrai daug geriau padainavo, tai jos konkurentai išvis nekaip sekėsi mano neprofesionaliu supratimu  rolleyes.gif  O dėl išvaizdos užkliuvo šiek tiek tas per didelis jau Baibos liaupsinimas, bet ne dėl to, kad jos varžovė atrodė klaikiai, o šiaip, yra tų simpatiškų mergaičių ten, bet jau Baibą taip išskirtinai išgyrė...
Aha, panašu, kad norėjo pigią intrigėlę mestelt  biggrin.gif  Man tai juokinga ta frazė, kažkas ten, kad neva ji apsimetėlė, ar kas? Nu ir kas jau ten gali būt su ja ne taip?  bigsmile.gif  Pagaliau, čia gi dainavimo šou, ir padainavo ji gerai.
Panašu, kad tikrai taip  biggrin.gif

Man Baibos priesininke visiskai nepatiko. Dar per aklasias perklausas pasiprase savo elegesiu gailestingumo - pakosejo i mikrofona pries pradedant dainuoti. Jurgis ja pagailejo, pagyre, kad ji tikra kovotoja, kad serganti isdriso dainuoti. Tada Merunas jau po visko pakomentavo, kad dainininkei ne lygis koseti i mikrofona ir rodyti ziurovams kad sergi.

O per duetus ir vel tas pats atsitiko, vis mojojo galva, kad serga, kai jos paklause. Tai vien del to ji man nepatiko, o siaip perziurejus jos dalyvavimus per ivairias laidas, tai balsas geras, bet vat poziuris tai man schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(popelka @ 2012 03 20, 17:51)
Lianos ir Evelinos negaila del slykstaus budo.  cool.gif  "As uz tave mol geresne, as tave nugalesiu, as suaugusi moteris vaikas man nevarzovas", fe. rolleyes.gif

lianos slykstaus budo nepastebejau. Zinoma ji norejo laimeti ir pasake tiesa ir pralaimejus labai garbingai isejo, atsisveikino su gerbejais " as visada liksiu jusu vestuviu muzikante" arba dukrai pakomentavo, kai ta apsiverke, kad mamos nepasirinko "atleiskime jiems".

Pvz. pas Sipaviciu buvo mergina, dabar neatsimenu vardo, tai isbego is scenos, nenorejo kalbetis nei su jo nei su savo draugemis, kurios lauke jos, visus atstume.
Va cia tai jau niekoks poziuris, kad zmogus pralaimeti nemoka. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramona18: 20 kovo 2012 - 18:06
QUOTE(popelka @ 2012 03 20, 17:51)

Lianos ir Evelinos negaila del slykstaus budo.  cool.gif  "As uz tave mol geresne, as tave nugalesiu, as suaugusi moteris vaikas man nevarzovas", fe. rolleyes.gif

Čia projektas "Lietuvos balsas", o ne realybės šou "Kelias į žvaigždes", kur vokaliniai sugebėjimai lieka n-tajame plane, o laimi tiesiog mielas Lietuvos kaimo bernelis. Dėl manęs dalyviai gali ir psichiatrinėj periodiškai pagulėt, bet jei jie turi gerą balsą, aš jiems daug ką galiu atleisti.

O Liana yra tiesiog pasitikinti savimi ir iš anksto bandė save nuteikti pergalei. Deja, pas mus Lietuvoj pasitikėjimas savimi kažkodėl traktuojamas kaip neigiamas bruožas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2012 03 20, 18:12)
lianos slykstaus budo nepastebejau. Zinoma ji norejo laimeti ir pasake tiesa ir pralaimejus labai garbingai isejo, atsisveikino su gerbejais " as visada liksiu jusu vestuviu muzikante" arba dukrai pakomentavo, kai ta apsiverke, kad mamos nepasirinko "atleiskime jiems".

Pvz. pas Sipaviciu buvo mergina, dabar neatsimenu vardo, tai isbego is scenos, nenorejo kalbetis nei su jo nei su savo draugemis, kurios lauke jos, visus atstume.
Va cia tai jau niekoks poziuris, kad zmogus pralaimeti nemoka. doh.gif

Jo, da reklamike apie save pavare. biggrin.gif
Dukrai pakomentavo "atleiskime jiems, jie nezino ka padare" ar kazkaip panasiai, cia esme. biggrin.gif
O beje to vaikiuko man buvo ziauriai gaila ziureti kaip pergyveno verysad.gif

Nu ta mergina kur isbego nuo scenos tai matosi kad su rimtom psichologinem problemom, cia jau kitas krastutinumas.

QUOTE(Smurka @ 2012 03 20, 18:42)
Dėl manęs dalyviai gali ir psichiatrinėj periodiškai pagulėt, bet jei jie turi gerą balsą, aš jiems daug ką galiu atleisti.

O Liana yra tiesiog pasitikinti savimi ir iš anksto bandė save nuteikti pergalei. Deja, pas mus Lietuvoj pasitikėjimas savimi kažkodėl traktuojamas kaip neigiamas bruožas doh.gif

Psichiatrinej gulejes zmogus del manes gali ir dainuot ir laimet, cia yra beda, ne zmogus liga renkasi. O vat kalejime sedintis butu kitas klausimas.

Berta taip pat buvo pasitikinti savimi, mirksiukas.gif ir ji net pasake kazkaip panasiai kad "jeigu as garsiai nerekiu tai nereiskia kad as maziau verta laimeti". As esu uz pasitikejima savimi, ir tam tikrai padeda saves motyvacija, pozityvumas, saves tikinamas savo viduje kad as galiu, man pasiseks, o ne lipimas per galvas ir plesrumas, agresyvi konkurencija. Tiesiog tokie dalykai man asmeniskai neimponuoja ir niekada neimponavo. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 20 kovo 2012 - 20:58
Nesivelkim į diskusijas apie dalyvių charakterį, kurių realiai nepažįstam. Tai yra televizija, kuri gali padaryt, ką tik nori, sulipdyt sakinius, ištartus kitame kontekste ir pateikti juos naujoje šviesoje.

Sėdėjęs kalėjime irgi yra žmogus, jei sėdėjimo kalėjime (ar kelio atgal į jį) nepasirenka kaip savo gyvenimo būdo.

Gi ir Stoma sėdėjo, ir Bubnelis, ir Puklevičius, ir tas pats Butkevičius... Jei kuris iš jų uždainuotų iš koto verčiančiu balsu (ką Bubnelis panašiai ir daro), laikyčiau juos vertais laimėt projektą. Nes tai BALSO projektas
Papildyta:
QUOTE(popelka @ 2012 03 20, 20:43)
Jo, da reklamike apie save pavare. biggrin.gif
Dukrai pakomentavo "atleiskime jiems, jie nezino ka padare" ar kazkaip panasiai, cia esme. biggrin.gif

O kodėl jinai negali jaustis neteisingai įvertinta ir apie tai garsiai pareikšt?
Berta stipri vokalistė, stipri priešininkė buvo. Bet Liana man originalesnė. Nors čia daugiau gal skonio klausimas, o dėl jo nesiginčijama smile.gif

Bet kuriuo atveju aš vis dar už tai, kad jinai būtų ta, kuri sugrįš
Atsakyti