QUOTE(migleine @ 2012 02 02, 19:02)
iki paskutinio išsiskyrimo likus keturiom dienoms mes nekalbėjom jis tipo laukė kol aš jį kalbint pradėsiu. Po keturių tokių dienų sakau einu aš su senu draugu susitikt kavos, jis psakė gerai. Kai grįžau aprėkė, kad esu paleistuvė ir palieka mane dėl to. Dabar kartoja, kad aš jį išdaviau, nors prašiau jo leidimo ir viską pasakiau, o tas žmogus man tikrai tik draugas. Kaip manot, ar verta jam įrodinėt, kad aš jo neišdaviau?
Nesupratau...gi jūs jau išsiskyrę, jis gi tave paliko. Ir tokios "priežastys", kaip kad tavo ėjimas su draugu arbatos atsigerti, tai čia tik pretekstas išsiskirti ir padaryti tave kalta, kad pats geriau jaustųsi. Na jau mesk tą netikšą iš savo galvos, rask geresnių užsiėmimų, susitikinėk su draugėmis, draugais, gi jauna esi

Ir tikrai, neverta jam daugiau nei teisintis, nei aiškintis. Matyt jis tokio tipo žmogus, kad jo paranoja išsiveržia emocinio smurto banga, taigi....dar pasidžiauk, kad daugiau su tokiu nebesi susijusi. Apskritai, pagarbos kupinuose santykiuose tokie susitikimai su draugais neturi sukelti tokių nenormalių reakcijų, o juo labiau nereikia dėl to teisintis. Juk nieko blogo nepadarei, ar ne? Juk esi laisvas žmogus, galintis turėti savo interesų ir laisvai planuotis savo laiką? Ir juo labiau dabar...kai esate nebe kartu, tu tikrai nebeprivalai jam nieko įrodinėti. Taip tik parodytum, kad jis tau teberūpi, taip tik jo egoizmas augtų, taip tik žemintumeisi prieš jį ir toliau... Negerai taip.