Įkraunama...
Įkraunama...

skyrybos

QUOTE(migleine @ 2012 02 02, 14:34)
tas pripratimas prie kiekvienos užgaidos ir žemino...  kai mylėjau užsimerkiau prieš viską. Dabar reikia tik laiko, ačiū už pokalbius 4u.gif

iki paskutinio išsiskyrimo likus keturiom dienoms mes nekalbėjom jis tipo laukė kol aš jį kalbint pradėsiu. Po keturių tokių dienų sakau einu aš su senu draugu susitikt kavos, jis psakė gerai. Kai grįžau aprėkė, kad esu paleistuvė ir palieka mane dėl to. Dabar kartoja, kad aš jį išdaviau, nors prašiau jo leidimo ir viską pasakiau, o tas žmogus man tikrai tik draugas. Kaip manot, ar verta jam įrodinėt, kad aš jo neišdaviau? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 02 02, 19:02)
iki paskutinio išsiskyrimo likus keturiom dienoms mes nekalbėjom jis tipo laukė kol aš jį kalbint pradėsiu. Po keturių tokių dienų sakau einu aš su senu draugu susitikt kavos, jis psakė gerai. Kai grįžau aprėkė, kad esu paleistuvė ir palieka mane dėl to. Dabar kartoja, kad aš jį išdaviau, nors prašiau jo leidimo ir viską pasakiau, o tas žmogus man tikrai tik draugas. Kaip manot, ar verta jam įrodinėt, kad aš jo neišdaviau? schmoll.gif

Nesupratau...gi jūs jau išsiskyrę, jis gi tave paliko. Ir tokios "priežastys", kaip kad tavo ėjimas su draugu arbatos atsigerti, tai čia tik pretekstas išsiskirti ir padaryti tave kalta, kad pats geriau jaustųsi. Na jau mesk tą netikšą iš savo galvos, rask geresnių užsiėmimų, susitikinėk su draugėmis, draugais, gi jauna esi wink.gif Ir tikrai, neverta jam daugiau nei teisintis, nei aiškintis. Matyt jis tokio tipo žmogus, kad jo paranoja išsiveržia emocinio smurto banga, taigi....dar pasidžiauk, kad daugiau su tokiu nebesi susijusi. Apskritai, pagarbos kupinuose santykiuose tokie susitikimai su draugais neturi sukelti tokių nenormalių reakcijų, o juo labiau nereikia dėl to teisintis. Juk nieko blogo nepadarei, ar ne? Juk esi laisvas žmogus, galintis turėti savo interesų ir laisvai planuotis savo laiką? Ir juo labiau dabar...kai esate nebe kartu, tu tikrai nebeprivalai jam nieko įrodinėti. Taip tik parodytum, kad jis tau teberūpi, taip tik jo egoizmas augtų, taip tik žemintumeisi prieš jį ir toliau... Negerai taip.
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2012 02 03, 13:07)
Nesupratau...gi jūs jau išsiskyrę, jis gi tave paliko. Ir tokios "priežastys", kaip kad tavo ėjimas su draugu arbatos atsigerti, tai čia tik pretekstas išsiskirti ir padaryti tave kalta, kad pats geriau jaustųsi. Na jau mesk tą netikšą iš savo galvos, rask geresnių užsiėmimų, susitikinėk su draugėmis, draugais, gi jauna esi wink.gif Ir tikrai, neverta jam daugiau nei teisintis, nei aiškintis. Matyt jis tokio tipo žmogus, kad jo paranoja išsiveržia emocinio smurto banga, taigi....dar pasidžiauk, kad daugiau su tokiu nebesi susijusi. Apskritai, pagarbos kupinuose santykiuose tokie susitikimai su draugais neturi sukelti tokių nenormalių reakcijų, o juo labiau nereikia dėl to teisintis. Juk nieko blogo nepadarei, ar ne? Juk esi laisvas žmogus, galintis turėti savo interesų ir laisvai planuotis savo laiką? Ir juo labiau dabar...kai esate nebe kartu, tu tikrai nebeprivalai jam nieko įrodinėti. Taip tik parodytum, kad jis tau teberūpi, taip tik jo egoizmas augtų, taip tik žemintumeisi prieš jį ir toliau... Negerai taip.

Dar bandžiau aiškint, kad pats leidai eiti, o jis rėkė, kad vistiek turėjau neit... O kvailiausią tai, kad tas draugas nieko nesupranta kai papasakojau, sako aš jug sužadėtinę turiu lotuliukas.gif Žodžiu esu pasimetus, netikėjau, kad mano vaikinas taip galėtų šnekėt ir elgtis, dabar guodžia tik mintis, kad kažkada jis pasigailės, o tada man bud dzin... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 02 02, 13:34)
tas pripratimas prie kiekvienos užgaidos ir žemino...  kai mylėjau užsimerkiau prieš viską. Dabar reikia tik laiko, ačiū už pokalbius 4u.gif

Wow migleina perskaiciau dabar visa istorija nepyk bet pakraupau perskaicius verysad.gif verysad.gif as tave taip uzjauciu jatau koks jis apgailetinas jis tave belkaip skaudino sitiek kartu paliko o tu jam atleidai su kiekvienu kartu vis labiau tau turejo skaudeti labiau.tu jam aiskiai parasyk kad tau i akis nelystu jis tavim naudojasi del studiju kas tu jam esi kad jis taip sutavim elgtusi jis taves visiskai negerbe o kur jau meile net nekvepia ta meile is jo puses.
mes tu ji per sona susirasi kita kuris vertins ir begalo myles,jis zino kad betkada tau parsys atleisti tu atleisi nes ji myli jis pats nezino ko nori jis tik zaidzia ir naudojasi tavo gerumu nebuk silpna esi begalo stipri sitiek istverei nezinau ar as taip sugebeciau.uzsiristruok i kokias pazinti susirask berniuka su kuriuo galetum bendrauti tik kaip draugai tikrai tau pades arba realizuok save i sporta knygas daryk tai kad kuo maziau apie ji galvotum.
Linkiu didziausios stiprybes ir tikrai nemaniau kad jis tave tiek kartu atstume o tu ji begalo myli ir vis priimi.tikrai buvau nustebus,laikykis

Papildyta:
QUOTE(migleine @ 2012 02 02, 18:02)

tok vaikina mesk isona jis tik preteksto ieskojo kad tave palikti pirma leidzia poto apsaukia kazkokia nesamone vaikinas nezinokaip savo nervus islieti kazkoks emociskai nestabilus.esi jasuna tikrai susirasi kita kuris bent jau dsupras ir gerbs tave wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smooth @ 2012 02 05, 01:21)
Wow migleina perskaiciau dabar visa istorija nepyk bet pakraupau perskaicius verysad.gif  verysad.gif as tave taip uzjauciu jatau koks jis apgailetinas jis tave belkaip skaudino sitiek kartu paliko o tu jam atleidai su kiekvienu kartu vis labiau tau turejo skaudeti labiau.tu jam aiskiai parasyk kad tau i akis nelystu jis tavim naudojasi del studiju kas tu jam esi kad jis taip sutavim elgtusi jis taves visiskai negerbe o kur jau meile net nekvepia ta meile is jo puses.
mes tu ji per sona susirasi kita kuris vertins ir begalo myles,jis zino kad betkada tau parsys atleisti tu atleisi nes ji myli jis pats nezino ko nori jis tik zaidzia ir naudojasi tavo gerumu nebuk silpna esi begalo stipri sitiek istverei nezinau ar as taip sugebeciau.uzsiristruok i kokias pazinti susirask berniuka su kuriuo galetum bendrauti tik kaip draugai tikrai tau pades arba realizuok save i sporta knygas daryk tai kad kuo maziau apie ji galvotum.
Linkiu didziausios stiprybes ir tikrai nemaniau kad jis tave tiek kartu atstume o tu ji begalo myli ir vis priimi.tikrai buvau nustebus,laikykis

Papildyta:
tok vaikina mesk isona jis tik preteksto ieskojo kad tave palikti pirma leidzia poto apsaukia kazkokia nesamone vaikinas nezinokaip savo nervus islieti kazkoks emociskai nestabilus.esi jasuna tikrai susirasi kita kuris bent jau dsupras ir gerbs tave wub.gif  smile.gif

Žinau, kad reikia visiškai visus ryšius su juo nutraukt, nes jam tikrai ti išsiliet reikia ir įskaudint. Aš nebenoriu, kad jis grįžtų, nors dar myliu manau. Aš nemyliu to žmogaus, koks jis yra dabar, aš įsimylėjus tą senąjį, kai jis dar geras buvo. Su visų patarimais sutinku, stengsiuos laikytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 02 05, 11:11)
Žinau, kad reikia visiškai visus ryšius su juo nutraukt, nes jam tikrai ti išsiliet reikia ir įskaudint. Aš nebenoriu, kad jis grįžtų, nors dar myliu manau. Aš nemyliu to žmogaus, koks jis yra dabar, aš įsimylėjus tą senąjį, kai jis dar geras buvo. Su visų patarimais sutinku, stengsiuos laikytis rolleyes.gif

Dar truputi paskaudes sirdele ir paliudesi bet galiausiai pradesi gyventi savo gyvenima ir dar geresni nei su juo smile.gif pati po kiek laiko sakysi kodel as tiek daug kentejau reikejo seniai jau viska keisti.Dabar tau atsiveria tokios galimybes kokiu nebutum turejus su juo ir pasieksi trigubai daugiaunei iki siol.Pati sakau is savo patirties smile.gif stiprybes ir laikykis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smooth @ 2012 02 05, 14:21)
Dar truputi paskaudes sirdele ir paliudesi bet galiausiai pradesi gyventi savo gyvenima ir dar geresni nei su juo smile.gif  pati po kiek laiko sakysi kodel as tiek daug kentejau reikejo seniai jau viska keisti.Dabar tau atsiveria tokios galimybes kokiu nebutum turejus su juo ir pasieksi trigubai daugiaunei iki siol.Pati sakau is savo patirties smile.gif  stiprybes ir laikykis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

giliai širdy tikisi, kad grįš sensis jis, bet kuo mažiau vilčių dėsiu, tuo laimingesnė būsiu, nes į geraą žmonės retai keičiasi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 02 05, 14:39)
giliai širdy tikisi, kad grįš sensis jis, bet kuo mažiau vilčių dėsiu, tuo laimingesnė būsiu, nes į geraą žmonės retai keičiasi. blush2.gif

Tiesiog tau reikėtų atitraukti mintis nuo vaikino, nes kaip suprantu, per daug apie jį galvoji ir rasti geresnių užsiėmimų. Labiausiai galvą pravėdina kokia nors aktyvi veikla. Tikiuosi nebesuteiki jam galimybių tave ir toliau skaudinti bei žeminti?
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2012 02 06, 12:24)
Tiesiog tau reikėtų atitraukti mintis nuo vaikino, nes kaip suprantu, per daug apie jį galvoji ir rasti geresnių užsiėmimų. Labiausiai galvą pravėdina kokia nors aktyvi veikla. Tikiuosi nebesuteiki jam galimybių tave ir toliau skaudinti bei žeminti?

Neberašau jam jau savaitė, atsisakiau daryti jo studijų darbus ir pasakiau, kad nieko man iš jo nereikia... Bet jam nerūpi ką aš sakau kaip ir iki tol nerūpėjo, džiaugiasi savo gyvenimu ir yra laimingas ir net neišgyvena dėl skyrybų ir manęs. Reikia džiaugtis už jį, nes aš pati taip nusispjaut nemoku, man reikia laiko, nes dar tik dvi savaitės praėjo... ax.gif Nes kolkas man tikrai dar labai sunku. Veiklos aš turiu. Studijos, namų darbai, sesija, vaidybos užsiėmimai... Bet vakarais dažniausiai grįžtu prie minčių, kaip jis taip greit galėjo viską pamiršt...
Atsakyti