Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos kosmetikai 2 tema

QUOTE(xde @ 2012 02 23, 17:28)
papasakokite plačiau.Kas ne taip? g.gif

Visų pirma pasitikrinau, kad už mėnesio baigiasi tušo galiojimas, po to suabejojau jo originalumu, kadangi ant pačio tušo nebuvo koduko, o viršūnė buvo, kai traukiau šepetėlį ir jis liko tušo dėžutėj doh.gif
Grąžinant atgal man sakė, kad brokuotas pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2012 02 23, 18:07)
Visų pirma pasitikrinau, kad už mėnesio baigiasi tušo galiojimas, po to suabejojau jo originalumu, kadangi ant pačio tušo nebuvo koduko, o viršūnė buvo, kai traukiau šepetėlį ir jis liko tušo dėžutėj  doh.gif

As irgi buvau isigijusi si tusa per akcijas, dabar pasiskaicius jusu atsiliepima supratau, kad 99% , kad jis yra neoriginalus, dar taip blogai dazancio tuso uz tokia kaina tikrai nesu turejusi, nieko vertas pirkinys. schmoll.gif gaila, kad irgi nesusiprotejau grazinti preke doh.gif
Atsakyti
Rasa kosmetikai 30 proc nuolaida didžiosiose Maximose thumbup.gif
Atsakyti
Max factor tušams akcija Pafum exprese. Nusipirkau 2 po 25lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 02 25, 00:30)

Taigi pati pripazinai ,kad MF blakstienas drozia...
As po triju maxfaxtoriu is eiles irgi pripazistu...rasdavau savo blakstienu prikritusiu ir ant veido ir ant sporto kilmelio ir ant pagalves ir akyse, o tokios grazios buvo..
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 02 25, 00:30)

As irgi naudoju Max factor tusa, bet kai nusipirkau is Parfum expresse, jis man pasirode visai kitoks.. dazo visiskai kitaip, nebuvo uzklijuotas, tai matyt galejo but prasuktas ir jau pastovejes.
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2012 02 23, 19:07)
Visų pirma pasitikrinau, kad už mėnesio baigiasi tušo galiojimas, po to suabejojau jo originalumu, kadangi ant pačio tušo nebuvo koduko, o viršūnė buvo, kai traukiau šepetėlį ir jis liko tušo dėžutėj  doh.gif

Aš irgi kai pamačiau tą akciją, iškart suabejojau rolleyes.gif

Kaži kokius ten kvepalus parduoda kur vakar beta.lt akciją paskelbė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 02 25, 00:49)
Taigi pati pripazinai ,kad MF blakstienas drozia...
As po triju maxfaxtoriu is eiles irgi pripazistu...rasdavau savo blakstienu prikritusiu ir ant veido ir ant sporto kilmelio ir ant pagalves ir akyse, o tokios grazios buvo..

labai patiko loreal, bet super greitai džiūsta, padžioj dažo labai gražiai, bet kas mėnesį tušo pirkti nenoriu. Nes jau po tiek laiko man pradeda tirštai dažyti, košės daug dėti, ko super nemėgstu. Patinka kai tušas natūraliai gražiai dažo, be jokių gumulų, ne sausai. O šitas jau nuo seno žinau, kad nepaveda. Kiek perku kitus, tai tik pinigų švaistymas. Nenubyrės visai manau jos. Jausiu, kad negerai- nedažysiu.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 25, 11:35)
Kaži kokius ten kvepalus parduoda kur vakar beta.lt akciją paskelbė  biggrin.gif

turiu abejus, visai nieko kvapai pavasariui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2012 02 25, 12:45)
turiu abejus, visai nieko kvapai pavasariui ax.gif

Bet įdomu kokios kokybės pardavinėja su ta akcija biggrin.gif nusipirkusių mačiau daug smile.gif

Į temą - gal kas užmatėt akciją Bourjois Flower perfection pudrai?
Atsakyti
gal kur matete Geomar akciju?
Atsakyti
Beautybay.com nemokamas siuntimas
Atsakyti