Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos kosmetikai 2 tema

QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 19, 09:38)
Vakar ziurejau jau nebuvo  blush2.gif  4u.gif

Ka manote ar gera kaina? ar verta?
http://www.masinis.l...campaign=Sausis

Aš visada masiniuose pardavimuose įžvlegiu klastą, kad paarsiųsta iš kiniečių, o po to perparduodama kelis kart brangiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 19, 10:38)
Vakar ziurejau jau nebuvo  blush2.gif  4u.gif

Ka manote ar gera kaina? ar verta?
http://www.masinis.l...campaign=Sausis

as kaip tik irgi norejau toki pirkti, bet persigalvojau kai gyvai paciupinejau ji, labai siurkstus tie plasmasiniai sereliai, primena man jis senovinius siurkscius sepecius. Ir tikrai netikiu kad kuo puikiausiai tinka susivelusiems plaukams issukuoti. Tikiu kad tiktu trumpiem plaukams iki ausu. bet tikrai ne ilgiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cover_girl: 19 sausio 2014 - 14:33
Turiu Tangle Teezer. Šlapius plaukus tikrai labai gerai šukuoja, nepeša visiškai. Bet pati dabar pardavinėju, nes tiesiog turiu per daug plaukų jam. Sutinku, kad geriausiai tinka trumpesniems ar mažesnės apimties plaukams. O šereliai tikrai nėra šiurktūs, nors turbtū nuo kiekvieno žmogaus jautrumo priklauso. Jei turėčiau mažiau ar trumpesnius plaukus, be abejonių pasilikčiau, nes šlapiems plaukams - nepamainomas daiktas.
Atsakyti
Gal matete internetinese parduotuvese nuolaida decleor ?
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 14:16)
Kaina gal ir normali, bet siaip man konsutante atkalbejo nuo jo pirkimo, siule vaziuoti (!) ieskoti macadamia sepecio, tad manau nemelavo  unsure.gif Pagrindinis jos argumentas buvo, kad jie nelabai patvarus, greitai dantukai luzta ir pan. Kaip ji man sake, cia atseit analogas macadamiai, tad jis is esmes negali buti nei geresnis, nei juo labiau toks pat  g.gif Na, cia jau galima padiskutuot, bet as vis gi jos paklausiau ir nei kiek nenusivyliau macadamia sepeciu. O pastarojo kaina tikrai nedidele- 35 lt  4u.gif

Nebūtų konsultantė... Jau senokai turiu TT (originalų), dar nei vienas dantukas nenulūžo. Macadamia šepečiai pasirodė vėliau už TT, tai kas čia kieno analogas?! biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cover_girl @ 2014 01 19, 15:31)
as kaip tik irgi norejau toki pirkti, bet persigalvojau kai gyvai paciupinejau ji, labai siurkstus tie plasmasiniai sereliai, primena man jis senovinius siurkscius sepecius. Ir tikrai netikiu kad kuo puikiausiai tinka susivelusiems plaukams issukuoti. Tikiu kad tiktu trumpiem plaukams iki ausu. bet tikrai ne ilgiems.

Puikiai iššukuoja ir ilgus, labai besiveliančius plaukus mirksiukas.gif Tik jeigu plaukų apimtis didelė, tenka šukuoti po sruogą, nes dantukai trumpi.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2014 01 19, 18:07)
Nebūtų konsultantė... Jau senokai turiu TT (originalų), dar nei vienas dantukas nenulūžo. Macadamia šepečiai pasirodė vėliau už TT, tai kas čia kieno analogas?! biggrin.gif

biggrin.gif bet vis tiek- ji atkalbejo pirkti savo preke, o rekomendavo vaziuoti kitur, tai cia kaip ir 'bloga" konsultante biggrin.gif Bet man pasirode gera, nes nekisa savo prekes, o "tiesa" pasako g.gif
A tai va kaip cia su tais analogais pasirodo, nezinojau, aciu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 01 18, 22:30)

Maxfactor ir Lancome tušams yra Kristianoj nuolaida. Maxfactor daugumai, bet nepamenu ar ir 2000 calories irgi. O Lancome ne hypnose drama, bet paprastam hypnose limituoto leidimo pakuotėse yra 30 proc. nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2014 01 19, 19:07)
Nebūtų konsultantė... Jau senokai turiu TT (originalų), dar nei vienas dantukas nenulūžo.

drinks_cheers.gif turiu TT ir jokio kito nebenoriu biggrin.gif tik turiu paprastą, tai dar pamąstau apie mažesnio pirkimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 01 20, 09:48)
Maxfactor  ir Lancome tušams yra Kristianoj nuolaida. Maxfactor daugumai, bet nepamenu ar ir 2000 calories irgi. O Lancome ne hypnose drama, bet paprastam hypnose limituoto leidimo pakuotėse yra 30 proc. nuolaida  mirksiukas.gif

ačiū, sakau, kad lyg mačiau ir kažkodėl pagalvojau, kad douglase. Ten nuėjusi pamačiau pilnas kainas ir supykusi jokio tušo nebepirkau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kur nuolaida Loreal miceliniam vandeniui?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2014 02 01, 12:35)
Gal kur nuolaida Loreal miceliniam vandeniui?

Maximoj nuolaida visai kosmetikai.
Atsakyti
Su kodu GLAM30 lookfantastice nuolaida Glamglow kaukem..
tik nzn, raso, kad turi duot 30 % , o duoda bent jau man 15 % tik nuolaidos
Atsakyti