Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos kosmetikai 2 tema

as perku cia, bet apsipirkau praeita menesi, be nuolaidos. dabar visokia dekoratyvine kosmetika su - 25 proc. is ten pirkaiu makiazo pagrinda nerealu su rudaisiais dumbliais, thumbup.gif . As kiek susigundydavau visokiais megineliais is zurnalu su makiazo pagrindu, tai nusiperku ir stovi, nes tempia veida, jausmas kaip su kauke. dave sita pasiteplioti ir rizikavau, dar neseniai turiu, ziuresim
Atsakyti
QUOTE(cucciolo @ 2012 03 06, 08:34)
as perku cia, bet apsipirkau praeita menesi, be nuolaidos. dabar visokia dekoratyvine kosmetika su - 25 proc. is ten pirkaiu makiazo pagrinda nerealu su rudaisiais dumbliais,  thumbup.gif . As kiek susigundydavau visokiais megineliais is zurnalu su makiazo pagrindu, tai nusiperku ir stovi, nes tempia veida, jausmas kaip su kauke. dave sita pasiteplioti ir rizikavau, dar neseniai turiu, ziuresim

o tam makiazo pagrindui su dumbliais irgi nuolaida taikoma? nes internetiniame Juaros psl tai ner nuolaidos... As jau seniai derinu i ta su dumbliais. Tik mano oda i riebuma, tai nzn ar tiktu, ar neblizgeciau...
Labai lauksiu daugiau atsiliepimu panaudojus.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 06 kovo 2012 - 10:53
QUOTE(bonza @ 2012 03 06, 11:53)
o tam makiazo pagrindui su dumbliais irgi nuolaida taikoma? nes internetiniame Juaros psl tai ner nuolaidos... As jau seniai derinu i ta su dumbliais. Tik mano oda i riebuma, tai nzn ar tiktu, ar neblizgeciau...
  4u.gif

Bandziau ir as Terre d'ock makiazo pagrinda, bet mano oda sausoka, tai pries tepuosi riebu krema smile.gif man jis super! labai greitai susigeria ir neatrodo kad kauke ant veido butu uzdeta, ir dar kas man labai patiko - js netepa drabuziu, ne taip kaip po kitu pudru ar kremu su atspalviu smile.gif tikrai rekomentduoju, tik gaila kad as pirkau be nuolaidos sad.gif(
Atsakyti
CAMELIA vaistinej su kortele LAKME, URIAGE, HORTUS FRATRIS, BIELENDA ir daug kt nuolaidos 40%
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 06, 13:12)
CAMELIA vaistinej su kortele LAKME, URIAGE, HORTUS FRATRIS, BIELENDA ir daug kt nuolaidos 40%

Valio Hortus Fratris mamai nupirksiu 4u.gif Aciu, Mimi mirksiukas.gif kaip tik si menesi gimtadienis blush2.gif
Atsakyti
„Panoramoje“ įsikūrusi „Šeimos vaistinė“ kovo 8-11 d. dovanos iki -40 % nuolaidą kosmetikai bei maisto papildams! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 03 06, 11:53)
  4u.gif

nera, buvau siandien, specialiai del nuolaidu. bet pardaveja dave suprasti, kad kovo 8 bus kazkokia nuolaida blush2.gif o internete ju ir parduotuvese nuolaidos nesutampa, as pries koki pusmeti skambinau pas juos i ofisa del to bartis hihihi.gif maniau, apsileide pardavejos - paziurejau internete, nuolaida, na ir specialiai uzejau rami sau imu. na ir pasirodo ten skirtingai. dar galima gauti nuolaida ten perkant per pietus, kazkokios laimes valandos ar panasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 06, 13:12)

Iki kada? smile.gif Visą mėnesį galios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 kovo 2012 - 14:39
QUOTE(mimi88 @ 2012 03 06, 12:12)

Gal kas nors bande Hortus Fratris purskiama vandeni veidui, teko girdeti neblogus atsiliepimus? blush2.gif kai ofise ir namuose toks sausas oras norisi kazkuo atgaivinti veiduka.. bigsmile.gif rekomenduokite kaip pacios atgaivinat veido oda, kad taip nesausetu..
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 03 02, 18:45)
Iki pat kovo 11 d. CAMELIA vaistinėse BIOCELL produktams taikoma 40% NUOLAIDA!

O štai patikslinta informacija apie akciją CAMELIA vaistinėse: tik iki kovo 11 d. su Camelia kortele "BIOCELL" kapsules ten įsigysite net su 40% NUOLAIDA!
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 03 06, 16:00)
O štai patikslinta informacija apie akciją CAMELIA vaistinėse: tik iki kovo 11 d. su Camelia kortele "BIOCELL" kapsules ten įsigysite net su 40% NUOLAIDA!

tai kaukių nėra su 40 procentų nuolaida? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 03 06, 17:03)
tai kaukių nėra su 40 procentų nuolaida?  verysad.gif

Taip "išeina", kad joms 25% nuolaida. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 kovo 2012 - 15:19