Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susigrąžinti prarastą buvusį/buvusią?

QUOTE(Samarija @ 2012 01 03, 10:16)
Nemanau,kad pasikeisi pats.Tas pavyduliavimo jausmas man rodos tave visa gyvenima lydes,gal del tavo paties kazkokiu kompleksu  g.gif

Nuo kompleksų galima išsigydyti. Juk įmanoma bėgant laikui įgauti daugiau pasitikėjimo savimi, pasikelti savivertę, todėl negali sakyt, kad visą gyvenimą lydės. smile.gif Svarbiausia atrast, kas yra blogai, ir norėt keistis.

QUOTE(Lietuvis1993 @ 2012 01 03, 14:03)
Bijojau kur nors leisti,nes truputį buvo dingęs pasitikėjimas,o pasitikėjimas dingo dėl to,jog užtikau ją susirašinėjant,bendraujant su buvusiu kelis kart. Pirmą kartą sužinojau,kai męs buvom išdraugavę 2 mėnesius ir per visą tą laiką ji bendravo su juo,antrą kartą susirašinėjo gal savaitę laiko,kai po to netyčia užtikau.

O ką ji blogo padarė? Ji rašė jam, kad myli, kad pasiilgo? O gal buvo susitikę, leido laiką kartu kaip vaikinas ir mergina?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 01 03, 09:42)
Jiems gi po 18 (bent jau jam), kokie dar psichologai? biggrin.gif  Tokiam amžiuj normalu daryt elementarias klaidas santykiuose. Nieko, turės va patirties, išmoks su laiku. Bet tvarkyt save reikia. smile.gif

Zinot,net ir budama 18 nesusidedavau su tokiais,kurie leidzia/neleidzia,komanduoja,tikrina.Tam as tevus turejau biggrin.gif ,o nuo tokiu bernioku kuo toliau.Jam padirbet su savim labai reikia,nes situacija kartosis
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 01 04, 01:19)
Zinot,net ir budama 18 nesusidedavau su tokiais,kurie leidzia/neleidzia,komanduoja,tikrina.Tam as tevus turejau  biggrin.gif ,o nuo tokiu bernioku kuo toliau.Jam padirbet su savim labai reikia,nes situacija kartosis

Man buvo 16, kai su tokiu susidėjau. biggrin.gif Pasakiau, kad jis man neaiškins ir nereguliuos, apsiramino ir susiėmė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2012 01 03, 01:06)
Lietuvi, o kodel jus i kluba kartu nejote ? ir ko ji susirasinejo su kitais vaikinais, ar jai buvo maza taves, tavo demesio ?
tikrai labai keistas ir merginos elgesys. Buk maloni, apsispresk su kuriuo draugauji, o ne su visais is karto, tuo tik savo patikimuma mazini.
Mano vyras irgi plepa, raso exems, bet tai manes jau nebejaudina, nes as irgi turiu gerbeju, kurie mano vyra siuo metu itin jaudina ir jis tiesiog pasiunta. Reikia duot kitam pabut savo vietoje, tada jie gerai viska supranta.
Jei tu ja susigrazinsi, tuomet ir tu plepek su merginomis. Jei lygybe, tai lygybe  smile.gif.

Tipiškas vargšės, užguitos, savim nepasitikinčios, be vyro gyvenimo neįsivazduojančios ir bandančios juo manipuliuoti moterytės atsakymas. Gaila man jūsų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidute555 @ 2012 01 03, 09:49)
  Jei istikro ta mergina tau kazka jaucia, geriausias vaistas butu paerzinti ja su kitomis... lysti i akis nepatarciau, tai dar labiau atstumia... parodyk jai, kad ir be jos tu gali buti laimingas... smile.gif

Dar vienas tūpas patarimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 01 04, 02:40)
Tipiškas vargšės, užguitos, savim nepasitikinčios, be vyro gyvenimo neįsivazduojančios ir bandančios juo manipuliuoti moterytės atsakymas. Gaila man jūsų  4u.gif

aciu uz jusu gailesti.
taip taip esu uzguita, vargse, itin skriaudziama. viskas kaip pirstu i aki. linkiu jums sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsokites: 04 sausio 2012 - 03:07
QUOTE(Sypsokites @ 2012 01 04, 02:00)
aciu uz jusu gailesti.
taip taip esu uzguita, vargse, itin skriaudziama. viskas kaip pirstu i aki. linkiu jums sekmes.

O ne? VS turbut del nuostabaus gyvenimo atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 01 04, 10:20)
O ne? VS turbut del nuostabaus gyvenimo atsirado  g.gif

tai jau nubegai pasiskaityt kas esu, saunuole, paskelbk visiems 4u.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 01 04, 10:20)
O ne? VS turbut del nuostabaus gyvenimo atsirado  g.gif

Atsiprašau, kad kišuosi, bet kas tas VS? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 01 04, 12:18)
Atsiprašau, kad kišuosi, bet kas tas VS?  g.gif  biggrin.gif

Az parasiau, tema juk ne apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvis1993 @ 2012 01 03, 00:10)
Sveiki,norėčiau pasidalinti savo istorija ir paprašyti patarimų.
Man yra 18 metų.Prieš pusę metų sutikau savo pirmają meilę.Draugystė atrodė tobula ( bent iš mano pusės ). Susipažindinau ją su savo šeima.Pats susipažinau su jos šeima,gyvenome ne mažą laiką kartu,vykome kartu į keliones. Tačiau aš jai neleisdavau kur nors išeiti pvz: į klubą. Dėl to teko pyktis ir ne kartą. Aš bijojau ją išleisti į tokias vietas,nes manydavau,jog prarasiu ją ir ji nuo manęs atitols,bet po kiek laiko atrodo ir užsimiršo šis dalykas. Prieš porą mėnesių pradėjome dažnai pyktis dėl mano pavyduliavimo. Žiūrėdavau su kuo bendrauja,su kuo kalba,susirašinėja. Bent pamatydavau jog su kokiu kitu susirašinėja,užverdavo pyktis. Ištiesų,ji netūrėjo privatumo,nes viską žinodavau. Ir prieš 3 savaites,ji paprašė padaryti pertrauką mūsų draugystėje. Man teko su tuo sutikti,nes netūrėjau iš ko rinktis: arba skirybos arba pertrauka. Pertrauka truko nepilnai savaitę,bet mačiau jog niekas negerėja. Susitikome vieną vakarą ir ji man pasakė galutinį atsakymą - skirybos. Man sunku labai buvo ir yra dabar. Tą vakarą kai išgirdau jos atsakyma,atrodė,jog gyvenimas slysta iš po kojų,nežinojau kur dėtis. Tikrai neslėpsiu - verkiau. Verkiau jai ant kelių,verkiau būdamas vienas,nes man labai skaudu išgyventi šį dalyką. Praėjo 2 savaitės,kai ji mane paliko. Gyvenu užsidaręs savyje,atrodo nenoriu su niekuo bendrauti,kalbėti,nors ir žinau,kad gal būtų ir geriau. Labai ją myliu ir labai noriu ją susigrąžinti,bet nežinau kaip. Negaliu ramiai gyventi,naktimis nemiegu,pradėjau vartoti vaistus,bet ir jie man jau nebepadeda. Atrodo jog su kiekviena diena vis darosi sunkiau,o ne lengviau. Gyvenu tik prisiminimais,kurie išliko ir išliks mano širdyje. Kaip man ją susigrąžinti? Kaip vėl įsilieti į normalų gyvenimą? Nežinau ką daryti,ko griebtis... Ar galite ką nors patarti?
Ačiū.

Neverk, bet kurk plana kaip susigrazinti meile ir suprantama pasikeisti i gera.
Atsakyti
Tema paskaicius, neradau nei vieno normalaus konkretaus patarimo, tik momentais moteriskes dar tarpusavy apsikapojo doh.gif
Lietuvi, jaunas tu dar... Nors siuo metu tikriausiai taves nepaguos tokie zodziai, bet...tau tikrai dar bus n sansu susirasti mylima mergina. Kol skauda, neversk saves pamirsti. Taciau tuo paciu neuzsidaryk tarp keturiu sienu, rydamas saujomis vaistus. Kartais priversk save, tiesiog per prievarta kazkur iseiti - ar pasilinksminti su draugais, ar pradek sporto kluba lankyti, ar siaip kokia veikla uzsiimk. Knygas skaityk, filmus ziurek, i koki pazinciu portala uzsirasyk...ten graziu merginu - apstu wink.gif Svarbiausia atsilaikyti yra dabar, kol viskas dar labai sviezia, o paskui bus geriau, pamatysi.
Merginos taip iskart gal ne nereiketu noreti susigrazinti, nes......na, gal ji ir palanengvintu tavo asmenini skausma, o ka galetumei jai suteikti tu? Gi tavimi nebepasitiki, nebenori gyventi nuolatos kontroliuojama, galu gale ji irgi dar jauna, gal jai apskritai isipareigojantys santykiai dar neidomus.
Auk savyje, valdyk ta savo nenormalu pavyda, kuris ateity ir toliau griaus santykius, jeigu visalaik noresi elgtis taip pat. O kad nesielgtum, turi ir jaustis kitaip, tvirciau, nei jauteisi iki siol. Tai va to ir linkiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skonis: 04 sausio 2012 - 14:50
tikra meilė gerbia ir pasitiki, o nepavydi, ir nesisavina.
Atsakyti