Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sarr @ 2012 01 03, 09:24)
oi geras, as buvau parasius kad per viena skelbimu portala, taigal uzskaite uz reklama.  g.gif  Tai va visgi nieko gero skelbimuose siunciuosi is UK ir US.smile.gif

cia ne del reklamos, kitoj temoj moderatore rase kad tame puslapyje buvo kazkoks tai virusas... tai iki siol neleidzia rasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 03, 11:28)
cia ne del reklamos, kitoj temoj moderatore rase kad tame puslapyje buvo kazkoks tai virusas... tai iki siol neleidzia rasyt biggrin.gif

tikekimes kad nesedi tas virusas pas mus dabar kompe schmoll.gif , nes siandiena ryte neisijunge iskart schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarr: 03 sausio 2012 - 09:32
QUOTE(Sarr @ 2012 01 03, 09:32)
tikekimes kad nesedi tas virusas pas mus dabar kompe schmoll.gif , nes siandiena ryte neisijunge iskart schmoll.gif

siaip jau senokai nera ten viruso... bent jau pas mane viskas gerai mirksiukas.gif

sori uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 02, 22:18)
jei lempuses jau mirkses, tai reiskias laikas jas keisti 4u.gif

Nebūtinai taip smile.gif man buvo pradėję mirksėt lemputės. Iš pradžių tik įšylant, veliau pastoviai. Pagalvojau, gal reikia keisti lemputes, nors buvau neseniai keitus. Nusipirkau naujas, ir vis tiek mirksėjo ir vis labiau. Tuomet nešiau į garantinį ir tik meistrai sutvarkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2012 01 03, 01:25)
pastebejau kad nagai pasidare minksti, itariu nuo to nuemimo lako :/ , kazkaip buvau pries tai girdejus , kad lakuojantis su geliniu laku atsiaugint nagucius galima, bet si mintis jau kazkaip nebeatrodo reali  blink.gif , o gal velgi ka netaip darau ... doh.gif

Su kokiu nuemeju ta laka nuimat? Jei pagailit pinigeliu ir perkat prasta parduotuvini acetona-beabejo, kad nagams kenkia 4u.gif Plius-kokiu budu jus ta laka, kuris lieka ant nago nuimat? Ar siausdama blokeliu ar gramdydama odeliu atstumdeju. Nes jei atstumdeju at kokiu kitu irankiu gramdot, tai nulupat dar ir sluoksni nago...
Kad atsiaugint galima, tai tikrai, mano ne viena klijente po gelio atsiaugino nagus ir gana greitai.

Kazkuri klauset ar atsiauginsit jei nagai sluoksniuojasi...vel gi, idomu nuo ko jie sluoksniuojasi..nes dazniausiai nagai sluoksniuojasi nuo netinkamos dildes ir netinkamai dildziuojant naga. Tai sunku ir atsakyt...jei toliau tuos nagus bruzinsit bele kaip, tai jie ir liks sluoksniuoti gelinis lakas ju neisgydys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2012 01 03, 00:22)
Uzsisakiau Topa ir Foundation, speju labai nebrangiai.  smile.gif Ir siuncia i LT tik va klausimas kaip cia bus su muitais. g.gif  Mergaites ar dar ko reiktu? Lempos ir lako taip pat laukiu. Tik nezinau kada gausiu unsure.gif
http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649

g.gif Na siaip sako rekomenduojama pirkti uz suma ne didesne 75 lt g.gif va idomu ar uzmuitins jums ar viskas bus ok unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Reenka @ 2012 01 02, 22:53)
naudoju viska is gelisch.rozini nuemeja.net ir neziurejau sudeties.dabar jau desiuos pirstines.o kokiu jus dirbat,gal tikrai pabandyt pakeist g.gif

tai va gal uztektu pakeisti ji g.gif As irgi sita naudoju, bet tfu tfu tfu nieko man, as net pirstiniu nesidedu nuimant, nors ir manishkiai buna lakuoti,viskas su jais ok,nei istirpsta nei pagelsta ar dar kas...Drasiai dirbdama, savaji laka galiu ir 4 savaites nesioti, tik , kad laaabai pabosta spalva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 sausio 2012 - 10:24
Sveikos 4u.gif

turiu klausimuka...
kaip taisyklingai uzdeti stampukus ant gelinio lako? as darau taip, tik nzn ar gerai, tai gal kas pakomentuosit. Zodziu ant to nago ant kurio desiu stampuka, jau po lakavimo spalviniu laku tepu topa, 2min lempoj, nuriebalinu, dedu stampuka, topa, 2min lempoj, nuriebalinu. Ar viska gerai darau? o gal negalima tepti dvieju sluoksniu topo?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 03, 11:20)
Su kokiu nuemeju ta laka nuimat? Jei pagailit pinigeliu ir perkat prasta parduotuvini acetona-beabejo, kad nagams kenkia 4u.gif Plius-kokiu budu jus ta laka, kuris lieka ant nago nuimat? Ar siausdama blokeliu ar gramdydama odeliu atstumdeju. Nes jei atstumdeju at kokiu kitu irankiu gramdot, tai nulupat dar ir sluoksni nago...Kad atsiaugint galima, tai tikrai, mano ne viena klijente po gelio atsiaugino nagus ir gana greitai.

Kazkuri klauset ar atsiauginsit jei nagai sluoksniuojasi...vel gi, idomu nuo ko jie sluoksniuojasi..nes dazniausiai nagai sluoksniuojasi nuo netinkamos dildes ir netinkamai dildziuojant naga. Tai sunku ir atsakyt...jei toliau tuos nagus bruzinsit bele kaip, tai jie ir liks sluoksniuoti gelinis lakas ju neisgydys biggrin.gif

Nepritariu, šiai frazei ax.gif , kadangi per pristatomąjį seminarą(kalbu apie gelsih) tai pati instruktorė rodė jog reikia pašiaušti nago paviršių(tam kad greičiau tirptų) nuimant ilgalaikį lakavimą ir nuėmus ar tai foliją ar tai antpirščiuką švenliais judesiukais "nuskusti" su metaliniu atstumdėju. Ir jei taisyklingai nuiminėji niekada nepažeisi nago. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 03, 10:29)
Sveikos  4u.gif

turiu klausimuka...
kaip taisyklingai uzdeti stampukus ant gelinio lako? as darau taip, tik nzn ar gerai, tai gal kas pakomentuosit. Zodziu ant to nago ant kurio desiu stampuka, jau po lakavimo spalviniu laku tepu topa, 2min lempoj, nuriebalinu, dedu stampuka, topa, 2min lempoj, nuriebalinu. Ar viska gerai darau? o gal negalima tepti dvieju sluoksniu topo?

As dazniausiai neslepiu shtampuku po UV topu,nes manishkes linkusios nusivalyti poto, nes pabosta tie rashtai jom greit.Vakar va experimenta dariau-dejau i vidu, tarp 2 topo sluoksniu, ziuresiu kas bus, ar neims skilineti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 01 03, 10:17)
Nebūtinai taip smile.gif man buvo pradėję mirksėt lemputės. Iš pradžių tik įšylant, veliau pastoviai. Pagalvojau, gal reikia keisti lemputes, nors buvau neseniai keitus. Nusipirkau naujas, ir vis tiek mirksėjo ir vis labiau. Tuomet nešiau į garantinį ir tik meistrai sutvarkė smile.gif

Mano lempai irgi taip buvo. Ir tikrai ne dėl lempučių senumo, nes buvau nedaug dar panaudojusi, o lakuojuosi tik sau. Nuvežiau į garantinį ir man pakeitė netgi visą lempą, nes lemputės buvo ne prie ko. Kažkas pačiai lempai buvo.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 03, 10:41)
Nepritariu, šiai frazei  ax.gif , kadangi per pristatomąjį seminarą(kalbu apie gelsih) tai pati instruktorė rodė jog reikia pašiaušti nago paviršių(tam kad greičiau tirptų) nuimant ilgalaikį lakavimą ir nuėmus ar tai foliją ar tai antpirščiuką švenliais judesiukais "nuskusti" su metaliniu atstumdėju. Ir jei taisyklingai nuiminėji niekada nepažeisi nago. schmoll.gif

As ne apie tai kalbejau 4u.gif
Taip-pasiausti pavirsiu butina, nes kitaip lakas netirps. Ir svelniai pagramdyt reikia, kad nuimtum visas tas pasisiaususias liekanas, bet kitos panos gramdo tikra ta zodzio prasme ir nulupa su nago keliais sluoksniais, to pasekmej tas nagas lieka plonas ir vel ji tenka trumpinti.
Teisingai nuimant gelini laka nagai tikrai nenukencia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 10:44)
As dazniausiai neslepiu shtampuku po UV topu,nes manishkes linkusios nusivalyti poto, nes pabosta tie rashtai jom greit.Vakar va experimenta dariau-dejau i vidu, tarp 2 topo sluoksniu, ziuresiu kas bus, ar neims skilineti g.gif  doh.gif

dejau ir as ant virsaus, bet man pradeda trintis tada piesinukai. O idejus i vidu man viskas lyg ir gerai, kiek dejau, niekam neskilo ar pan(dirbu su kitokiom priemonem nei jus), tik pagalvojau gal nuimant sunkiau bus?
Atsakyti