Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

baze nagavitoj tikrai 120 lt, pati karta pirkau, topas tikrai 70lt, spalva tikrai 70lt tik taip ir nekaip kitaip wink.gif
ant saules gelis tikrai stingsta, ir net per langa, tikrai taip, patikrinta, deja, ne viena karta sad.gif
Atsakyti
sveikos visom naujais metais smile.gif visa gruodi pavariau tu ilgalaikiu lakavimu ir nuemimu..nors pati dirbu ne tik su nagais.nu bet per 11 darbo metu dar nebuvau tokios ranku alergijos pasidariusi kaip dabar.aisku tundra nesidejau pirstiniu nuiminedama gelini laka,o reikejo blush2.gif ,bet neisivaizdavau koks brudas ir chemija sitas nueemejas.pirstai istino,isbere ciut ziedus numoviau doh.gif ,o savaitgalis,pilnas prirasytas manikiuru.. doh.gif saugokit sveikata mergaites nes su chemija dirbam... g.gif
Atsakyti
jolkuce- as turiu baze, viena kart naudota ant vieno nago:))) jei nori, galiu tau duoti, kai gausi ta is amazon, tada galesi man atiduoti. pas mane stovi 2 sav, as nelakuoju juo, nes topo neprisiruosiu nusipirkti:)))))))
Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2012 01 02, 22:31)
sveikos visom naujais metais smile.gif visa gruodi pavariau tu ilgalaikiu lakavimu ir nuemimu..nors pati dirbu ne tik su nagais.nu bet per 11 darbo metu dar nebuvau tokios ranku alergijos pasidariusi kaip dabar.aisku tundra nesidejau pirstiniu nuiminedama gelini laka,o reikejo blush2.gif ,bet neisivaizdavau koks brudas ir chemija sitas nueemejas.pirstai istino,isbere ciut ziedus numoviau doh.gif ,o savaitgalis,pilnas prirasytas  manikiuru.. doh.gif saugokit sveikata mergaites nes su chemija dirbam... g.gif

Koki nuemeja naudojote? blink.gif Gal esat kazkuriai jo sudedamajai daliai alergishka, gal uztektu ji pakeisti kuom kitu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justina* @ 2012 01 02, 22:40)
jolkuce- as turiu baze, viena kart naudota ant vieno nago:))) jei nori, galiu tau duoti, kai gausi ta is amazon, tada galesi man atiduoti. pas mane stovi 2 sav, as nelakuoju juo, nes topo neprisiruosiu nusipirkti:)))))))

Tai, kad mes skirtinguose miestuose, tai tiek to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 00:42)
Koki nuemeja naudojote? blink.gif Gal esat kazkuriai jo sudedamajai daliai alergishka, gal uztektu ji pakeisti kuom kitu smile.gif
Papildyta:

Tai, kad mes skirtinguose miestuose, tai tiek to  mirksiukas.gif

a..net nepaziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 02, 23:42)
Papildyta:

Tai, kad mes skirtinguose miestuose, tai tiek to  mirksiukas.gif

naudoju viska is gelisch.rozini nuemeja.net ir neziurejau sudeties.dabar jau desiuos pirstines.o kokiu jus dirbat,gal tikrai pabandyt pakeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenka @ 2012 01 02, 22:53)
naudoju viska is gelisch.rozini nuemeja.net ir neziurejau sudeties.dabar jau desiuos pirstines.o kokiu jus dirbat,gal tikrai pabandyt pakeist g.gif

As naudoju SpaRituals acetonini valikli, man nieko nesidaro, nors as tikrai elergiska. Bet as kai nuimineju klijentems laka deduosi pirstine, nes mano pacios lakuoti geliniu laku, tai bijau kad nenusiluptu, vien del to deduosi pirstine. Bet kazkaip nieko...neelergizuoja 4u.gif
Vienintelis daiktas nuo kurio mane beria-odeliu minkstiklis. Uztat plaunu rankas is karto po to, kai tik patepu juo klijentes odeles, nes jau pastebejau, kad jei patenka jo ir nenuplaunu o tik nuvalau servetele-sakes doh.gif
Atsakyti
Uzsisakiau Topa ir Foundation, speju labai nebrangiai. smile.gif Ir siuncia i LT tik va klausimas kaip cia bus su muitais. g.gif Mergaites ar dar ko reiktu? Lempos ir lako taip pat laukiu. Tik nezinau kada gausiu unsure.gif
http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649
Atsakyti
sveikos merginos, vis pasiskaitau pasikaitau jusu temele, nes esu savamoksle savadarbe del savo rankeliu tik blush2.gif
viska susipirkus is ibd, aisku dar normaliai gal ir nepasidarau, bet savaite atvaikstau su be priekaistu naguciais, antra savaite jau pradeda trukinet, bet tas dvi savaite szodziu istempiu. manau kad blogai pasalinu ta pertekliu vieno sluoksnio. sakykit tos paralonines wipes geras daigtas ar neverta?
ir pastebejau kad nagai pasidare minksti, itariu nuo to nuemimo lako :/ , kazkaip buvau pries tai girdejus , kad lakuojantis su geliniu laku atsiaugint nagucius galima, bet si mintis jau kazkaip nebeatrodo reali blink.gif , o gal velgi ka netaip darau ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutajon: 03 sausio 2012 - 01:38
QUOTE(rutajon @ 2012 01 03, 02:25)
buvau pries tai girdejus , kad lakuojantis su geliniu laku atsiaugint nagucius galima, bet si mintis jau kazkaip nebeatrodo reali  blink.gif , o gal velgi ka netaip darau ... doh.gif

vat ir man idomu- kaip su tais naguciais? Ar juos imanoma uzsiiauginti ar ne ? Nes mano ziauriai sluoksniuojasi, tai galvojau, kad gelinis lakavimas pagelbetu.
Papildyta:
QUOTE(Sarr @ 2012 01 02, 19:35)
as jau uzsisakiau sia lempa, gavosi 17 svaru.
http://www.amazon.co..._pr_product_top
Manau,kad paskubejau, dabar ziurineju *infected* ir ten laku galima rasti tokia pat kaina 40-55Lt. tai gal buciau ir lempa pigiai radus. Ir neiko laukt nereikia.
Taip kad jei siusti is US ir moketi tarpininkiai tikriausiai tiek ir gaunasi ar as klystu?

Sorry, o kas tas *infected* ?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 01 03, 09:21)

s.k.e.l.b.i.u.l.t biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 01 03, 11:21)
vat ir man idomu- kaip su tais naguciais? Ar juos imanoma uzsiiauginti ar ne ? Nes mano ziauriai sluoksniuojasi, tai galvojau, kad gelinis lakavimas pagelbetu.
Papildyta:

oi geras, as buvau parasius kad per viena skelbimu portala, taigal uzskaite uz reklama. g.gif Tai va visgi nieko gero skelbimuose siunciuosi is UK ir US.smile.gif
Atsakyti