o kuri nors esat naudojusi ba-ha priemones? kokie atsiliepimai
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 13, 10:55)
Atneshu parodyt superines rankytes ,nesuprantu kartais moteru, kam jos tuos priauginimus daro turedamos tokius nagucius grazius Juk taip svelnu, kuklu,neperdeta,estetishka
1sluoksnis ORLYFX "White tips" ir 1 sluoknis ORLYFX "Prisma gloss silver"
Papildyta:
As megstu si
1sluoksnis ORLYFX "White tips" ir 1 sluoknis ORLYFX "Prisma gloss silver"
Papildyta:
As megstu si
labai grazu ir kruopstu.Mazute,o orly irgi tinka gelish baze bei topas?
Apie ba-ha labai daug negero girdejau ir kazkodel nieko gero Bet gal pas mane tik tokios klientes papuole.
QUOTE(Morgan @ 2012 01 13, 12:09)
Drasiai tinka
Na ka, nebus mano smeliniu IBD nagu Pasirodo sumaisytas pavadinimas ir visai kita spalva ideta aina sau kaip nusiminiau Bandysim pakeitima, jei ne- tai perleisiu jums kazkuriai isbandyt pirmam kartui.Pastebejimas tik- naujuju IBD teptukas pasikeites, lyg trumpelesnis
O dziugi zinia, kad My Forbidden Love spalva yra kazkas tokio,nu tokio... neapsakomo Aishku jos tikrosios fotikas neperteikia, bet ralybeje jis tamsesnis,daug ryskesnis Na cia viena foto is geresniu kas pavyko
Dar info tokia, kas turit Gelish "Plum and Dun", nepirkit ORLYFX " Plum NOIR", nes is dalies tai yra indentiska spalva violetava ryshki,emaline.
Ir kuri cia sake, kad Gelish "bella vampire" i raudonuma ne violetinuma?Tai as atsidarius pamaciau tik violetinuma
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 13, 14:39)
Dar info tokia, kas turit Gelish "Plum and Dun", nepirkit ORLYFX " Plum NOIR", nes is dalies tai yra indentiska spalva violetava ryshki,emaline.
Ir kuri cia sake, kad Gelish "bella vampire" i raudonuma ne violetinuma?Tai as atsidarius pamaciau tik violetinuma
ooo tai liuks kad as ja turiu belas vampire tai grynai violetine, tik gal tamsiau, be to ta night reflektion man ta pati belas vampire tik su blizgesiu
Drasiai tinka
Nu man ziurint si spalvyte vienas prie vieno all about me ir quin of heats mixas Siaip tai labai grazi
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 13, 14:52)
ooo tai liuks kad as ja turiu belas vampire tai grynai violetine, tik gal tamsiau, be to ta night reflektion man ta pati belas vampire tik su blizgesiu
Gal pas mane kitokia bella pagal mane bela tai baklazas tamsus,o reflection tai grynai violetine tamsios spalvos su pelamutru.
QUOTE(Morgan @ 2012 01 13, 15:15)
Nu man ziurint si spalvyte vienas prie vieno all about me ir quin oh heats mixas Siaip tai labai grazi
Gal pas mane kitokia bella pagal mane bela tai baklazas tamsus,o reflection tai grynai violetine tamsios spalvos su pelamutru.
O kiek bellos sluokniu ir kiek garden tepi ? AI zinai foto viena, o realiai vistiek tos spalvos kitokios, cia mes tik preliuminariai parodom atspalvi is dalies ir tiek
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 13, 15:17)
O kiek bellos sluokniu ir kiek garden tepi ? AI zinai foto viena, o realiai vistiek tos spalvos kitokios, cia mes tik preliuminariai parodom atspalvi is dalies ir tiek
Tai jo suprantu bellos tepu 2 ir viena rose,jei bus 2 rose bus ryskesne,daugiau i raudona,o quin of heards isvis ziauriai graziai ant juodo atrodytu.Bandziau ant melyno ir ant all about me,ji visur tinka labai gili spalva gaunasi.Ta all about me ir viena baisiai grazi,tokia tamsi vyno spalva.
Papildyta:
Its a lily ir vegas nu realiai kaip graziai atrodo,
QUOTE(Morgan @ 2012 01 13, 15:21)
Tai jo suprantu bellos tepu 2 ir viena rose,jei bus 2 rose bus ryskesne,daugiau i raudona,o quin of heards isvis ziauriai graziai ant juodo atrodytu.Bandziau ant melyno ir ant all about me,ji visur tinka labai gili spalva gaunasi.Ta all about me ir viena baisiai grazi,tokia tamsi vyno spalva.
Reiks pasibandyt
Gelish "bella vampire" kas turit-tai irgi nepirkit papildomai IBD"Plum raven"(nauja kolekcija) , nes laaaaabai panasiai gaunas ,ir is senuju IBD tas pats velnias yra "Rich rasine"
Papildyta:
QUOTE(Morgan @ 2012 01 13, 15:24)
Grozis Kiek vegas night sluoksniu?
O dziugi zinia, kad My Forbidden Love spalva yra kazkas tokio,nu tokio... neapsakomo Aishku jos tikrosios fotikas neperteikia, bet ralybeje jis tamsesnis,daug ryskesnis Na cia viena foto is geresniu kas pavyko
tikrai nereali splava-ir,žinai, dirst į foto, dirst į savo nagus-realiai kitokia spalva-foto atrodo, kaip į rudumą lyg, o realiai violetiniai-vyšninė su subtiliu blizgėjimu - neatsižiūrau
QUOTE(Ditele @ 2012 01 13, 15:35)
tikrai nereali splava-ir,žinai, dirst į foto, dirst į savo nagus-realiai kitokia spalva-foto atrodo, kaip į rudumą lyg, o realiai violetiniai-vyšninė su subtiliu blizgėjimu - neatsižiūrau
Sakiau lakuosiu kiba ir sau, nes tos kur norejau, negavau- sumaisyta spalva Tai nufotkinciau dienos sviesoje dar kart pabandymui savus , bet kazi ar atkartosiu ta realia spalva Suknista fotika tai keikiu zinok Jis visad nusprogsta labiausia reikiamu momentu
QUOTE(Morgan @ 2012 01 13, 15:15)
nu zinok man vienas nagas belos siek tiek apsilupo, tai kadangi as jos neturiu koregavau su night reflection, tai skirtumo nera tik tiek kad blizga
its a lily su vegasu vienas megstamiausiu lakavimu pas mane
O manosios "its a lily " isvadina barbiniu laku ir sako fuj