Gal galit merginos pagelbeti, noriu prancuzui baltos spalvytes,kokios firmos isbandet?kuri geriausia?siaip naudoju harmony,bet ar jo balta gera?noretusi tokios ryskios,stipriai baltos
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2012 01 12, 22:56)
Gal galit merginos pagelbeti, noriu prancuzui baltos spalvytes,kokios firmos isbandet?kuri geriausia?siaip naudoju harmony,bet ar jo balta gera?noretusi tokios ryskios,stipriai baltos
Turiu ir Gelish ir OrlyFX-tai sakyciau orliuko kur kas baltesne,ryshkesne.O Gelish ramesne
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 13, 01:13)
Turiu ir Gelish ir OrlyFX-tai sakyciau orliuko kur kas baltesne,ryshkesne.O Gelish ramesne
sakykit del OrlyFX prancuziskos baltos spalvos kaip lakuojat kokia baze ir pagrinda naudojat gelish ar kita kokia dekui
QUOTE(kaunas2010 @ 2012 01 13, 06:43)
sakykit del OrlyFX prancuziskos baltos spalvos kaip lakuojat kokia baze ir pagrinda naudojat gelish ar kita kokia dekui
JOP, ant Gelish bazes ir topas tas pats
Mačiau, kad vakar apie top'us kalbėjote. Tai aš topą naudoju NSI, base irgi. Užtenka ten ir blizgumo, ir laiko puikiai
patariu jums įsigyti specialiai tam skirtą nuėmėją, kad nesusigadintumėte nagų
QUOTE(vavute11 @ 2012 01 12, 22:02)
O paprastas lako nuemejas nenuvalo?
patariu jums įsigyti specialiai tam skirtą nuėmėją, kad nesusigadintumėte nagų
Dar siektiek patrukdysiu jus.. Man nerodo paveiksliuku kurie yra pirmam puslapy, kur aprasytas tas procesas (todel as cia jus kamantineju), pagal mane ten dar kazkas yra nes is mano priemoniu parodytu yra tas zydras butekius, pagrindas ir topas. Ir youtube ziurejau kad ten dar kazkoks buteliukas, skaidraus stiklo tik kas ten parasyta ant jo nematau.. Is jo tepa poto kai pasiausia nagucio pavirsiu. Gal suprasit kasnors apie ka as cia
Dekui
Dekui
QUOTE(vavute11 @ 2012 01 13, 09:32)
Dar siektiek patrukdysiu jus.. Man nerodo paveiksliuku kurie yra pirmam puslapy, kur aprasytas tas procesas (todel as cia jus kamantineju), pagal mane ten dar kazkas yra nes is mano priemoniu parodytu yra tas zydras butekius, pagrindas ir topas. Ir youtube ziurejau kad ten dar kazkoks buteliukas, skaidraus stiklo tik kas ten parasyta ant jo nematau.. Is jo tepa poto kai pasiausia nagucio pavirsiu. Gal suprasit kasnors apie ka as cia
Dekui
Dekui
ten yra Harmony gelish PH Bond'as. Aš tai jo nenaudoju
Sveikutes
Koki aliejuka naudojat po gelinio lakavimo?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 13, 00:13)
dekui labai,vadinasi pirksim baltesni
QUOTE(Geiša @ 2012 01 13, 10:18)
Jokio nenaudoju, stengiuosi neriebaluot bereikalingai. Masazuoju krema, bet stengiuosi ties nagais per daug neliesti
QUOTE(renkyte @ 2012 01 12, 21:47)
na manasis topas ne gelish ibd... jauciu issiaiskinom kas negerai... bandysiu keisti topa aciu jums
pas mane gelish, vistiek kartais "nublizgina".....
Varysiu pasiimti ir as geliui skirta.....
Atneshu parodyt superines rankytes ,nesuprantu kartais moteru, kam jos tuos priauginimus daro turedamos tokius nagucius grazius Juk taip svelnu, kuklu,neperdeta,estetishka
1sluoksnis ORLYFX "White tips" ir 1 sluoknis ORLYFX "Prisma gloss silver"
Papildyta:
As megstu si
1sluoksnis ORLYFX "White tips" ir 1 sluoknis ORLYFX "Prisma gloss silver"
Papildyta:
QUOTE(Geiša @ 2012 01 13, 10:18)
As megstu si