Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 12, 14:57)
o tai ka darot, kad gerai nusiimtu?

tiesiog kai grandau geli nuo nagu, lieka dalis base sluoksnio ant nago, kurio as negrandau. o kai siausiu naga pries lakavima, nusitrena tada tie likuciai, zodziu specialiai ju negrandau, ir taip nepasizeidzia nagas.
jei jau kur buna like daugiau to lako, tada svelniai su grubesne dilde padildau.
reikia tik atmusti ranka ir tada jau viskas puikiai nusiima.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 12, 16:02)
tiesiog kai grandau geli nuo nagu, lieka dalis base sluoksnio ant nago, kurio as negrandau. o kai siausiu naga pries lakavima, nusitrena tada tie likuciai, zodziu specialiai ju negrandau, ir taip nepasizeidzia nagas.
jei jau kur buna like daugiau to lako, tada svelniai su grubesne dilde padildau.
reikia tik atmusti ranka ir tada jau viskas puikiai nusiima.

usisakiau 2 lakus, ziuresim, kas gausis mirksiukas.gif

donatiki, kokias spalvas turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 12 sausio 2012 - 15:11
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 12, 15:10)
usisakiau 2 lakus, ziuresim, kas gausis mirksiukas.gif

donatiki, kokias spalvas turi?

kurias pasiemei? 4u.gif
surasysiu numeriukais :
3.3
6.5
7.11
5.5
7.5
8.6
8.7
8.10
6.4
ir balta.
Atsakyti
ale koraline spalva is perfectnails
su blicu
http://www.part.lt/p...6ec73fff954.JPG

be blico
http://www.part.lt/p...1e6b5c0b625.JPG

realiai dienos sviesoj atrodo panasiai kaip pirmoj foto, o vakare kaip antroj biggrin.gif siaip tai man grazi.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 12, 16:59)
kurias pasiemei?  4u.gif
surasysiu numeriukais :
3.3
6.5
7.11
5.5
7.5
8.6
8.7
8.10
6.4
ir balta.

Gal galetum pakomentuoti 8.6 ir 8.7 spalvytes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 12, 17:00)
ale koraline spalva is perfectnails
su blicu
[

realiai dienos sviesoj atrodo panasiai kaip pirmoj foto, o vakare kaip antroj  biggrin.gif siaip tai man grazi.

wub.gif ui apatineje foto tikrai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 12, 18:42)
Gal galetum pakomentuoti 8.6 ir 8.7 spalvytes? smile.gif

jos abi tokios lyg persvieciamos, nemoku paaiskinti biggrin.gif na blizguciu pagrindu jos. 8.7 turi smulkesniu ir stambiu blizguciu, 3 sluoksniai labai graziai atrodo. 8.6 tokia svelni zerinti su smulkesniai blizguciais, bandziau uztepti ant tamsios violetines viena sluoksni tai gavosi super thumbup.gif
siaip abi savitai grazios man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 12, 18:52)
wub.gif ui apatineje foto tikrai grazi  thumbup.gif

aha smile.gif siaip neikyri spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 12 sausio 2012 - 18:56
gal galit pasakyti, kodel man pabaigus darba ir nuvalius nuo topo lipnuma, man dingsta blizgesys? g.gif valau su cutasept... (nagus laikau uv lempoj baze 60 sek., o kitus sluoksnius po 3 min ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2012 01 12, 19:12)
gal galit pasakyti, kodel man pabaigus darba ir nuvalius nuo topo lipnuma, man dingsta blizgesys? g.gif  valau su cutasept... (nagus laikau uv lempoj baze 60 sek., o kitus sluoksnius po 3 min ax.gif )

man taip viena karta buvo kai pamirsau topa uztepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2012 01 12, 20:12)
gal galit pasakyti, kodel man pabaigus darba ir nuvalius nuo topo lipnuma, man dingsta blizgesys? g.gif  valau su cutasept... (nagus laikau uv lempoj baze 60 sek., o kitus sluoksnius po 3 min ax.gif )

Man vienai klijantei taip pasitaiko. Bet blizgesys nueina po keleto valandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 12, 19:57)
jos abi tokios lyg persvieciamos, nemoku paaiskinti  biggrin.gif na blizguciu pagrindu jos.  8.7 turi smulkesniu ir stambiu blizguciu, 3 sluoksniai labai graziai atrodo. 8.6 tokia svelni zerinti su smulkesniai blizguciais, bandziau uztepti ant tamsios violetines viena sluoksni tai gavosi super  thumbup.gif
siaip abi savitai grazios man  smile.gif
Papildyta:

aha  smile.gif siaip neikyri spalva  smile.gif

Tai vat aš vadinas norėjau kažko panašaus į 8.6, o nusipirkau 6.2 doh.gif kai gavau spalva, buvau lengvai sokiruota biggrin.gif jau žinau kokia sekanti mano pirkinių saraše spalva bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2012 01 12, 19:12)

Gal bandyk Cutasepta pasikeist kokiu gel cleanceriu g.gif Nes man taip budavo kai su beacetoniniu valikliu kelis kart nuemiau lipnuma doh.gif neturedama gelcleancer blush2.gif
Atsakyti