Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Morqan, man labai graži spalva paskutinėje nuotraukoje (ta, kur nagučiai į baltumą). Kokia ten spalva?
Atsakyti
Morgan labai gražios foto mirksiukas.gif thumbup.gif
Mane domina kokia ten spalva trečioje foto? Kur laiko gelisho buteliuką?

QUOTE(Morgan @ 2012 01 11, 23:15)
Panasia padaryt galima 2 sluoksniai bellas vampier ir vienas rose garden mirksiukas.gif

Ačiū už idėją, šiandien bus išbandyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 18:54)

aureku Gelish "Sleek White"  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif O pati nebandete su kokiu nors bio geliu daryti, kad butu lengviau ir graziau padaryti, nes pacios prancuzai tai nepriekaistingi mirksiukas.gif . Ar labai iskiles galiukas gaunasi su Sleek White, ar du sluoksnius tepate?
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 11, 23:09)
noreciau atsiliepimu apie Perfect nails ax.gif , garziu spalvu turi, gal kas bande, kaip laiko ir nusiima?

As bandziau, siaip jie prastoki, bet su Harmony Base ir Topu, tai ant kietu, geru nagu laikosi labai gerai. O salinti, tai labai sunku, visai netirpsta, arba reikia sedeti puse valandos turbut, tai tenka su dilde pasidarbuoti, jis buna tik suminkstejes, bet neatsoksta beveik visai.
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2012 01 12, 08:48)
Aciu  smile.gif  O pati nebandete su kokiu nors bio geliu daryti, kad butu lengviau ir graziau padaryti, nes pacios prancuzai tai nepriekaistingi  mirksiukas.gif . Ar labai iskiles galiukas gaunasi su Sleek White, ar du sluoksnius tepate?
Papildyta:

Neturiu dabar balto bio gelio, todel sitas man smagiau smile.gif juk tie 2 sluokniukai tokie ploni, kad jokio iskilimo ten nesijaucia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 12, 10:09)
Neturiu dabar balto bio gelio, todel sitas man smagiau smile.gif juk tie 2 sluokniukai tokie ploni, kad jokio iskilimo ten nesijaucia irnesakyk.gif

supratau, dekoju, vaziuoju pirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Gal kuri po Nauju Nagavitoj pirkot harmony? Is patikimo zmogaus girdejau ,kad kainas turejo sumazinti. Tai va idomu ar tikrai sumazino, ar tik kalbom ir liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2012 01 12, 08:48)
Aciu  smile.gif  O pati nebandete su kokiu nors bio geliu daryti, kad butu lengviau ir graziau padaryti, nes pacios prancuzai tai nepriekaistingi  mirksiukas.gif . Ar labai iskiles galiukas gaunasi su Sleek White, ar du sluoksnius tepate?
Papildyta:

As bandziau, siaip jie prastoki, bet su Harmony Base ir Topu, tai ant kietu, geru nagu laikosi labai gerai. O salinti, tai labai sunku, visai netirpsta, arba reikia sedeti puse valandos turbut, tai tenka su dilde pasidarbuoti, jis buna tik suminkstejes, bet neatsoksta beveik visai.

laikosi labai gerai ir ne su harmony base ir top. Mamo mamos nagai yra tragiski, sluoksniuojasi, atsilupa jai kone 5 sluoksniai nago, todel yra tikrai labai silpni, bet perfect nail islaiko 2 sav be priekaistu thumbup.gif islaikytu ir ilgiau, bet jai atsibosta spalva ir nori pasikeisti smile.gif
nusiima is tiesu sunkokai, bet dabar jau ipratau kaip daryt, tai viskas gerai gaunas smile.gif
man jie labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 18:52)
as jei pavyks, penktadieni jums ja geresnes kokybes vaizdelyje jau parodysiu bigsmile.gif laukiu nesulaukiu penktadienio wub.gif

aš jau irgi spirgu dėl rytdienos wub.gif - Forbidden Love pas mane jau nuo savaitės pradžioj tašėj įmestas ir laukia vizito pas Tave cool.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 19:23)
Tai kad aš esu girdėjusi kad per tarpininkes labai brangiai gaunasi, tipo pas vienas tik virš 100 baksų galima užsisakyti per kitas ten nesuprasi tai kursai svyruoja, muitai ir karočia pati nžn kiek reiks sumokėt kol neateina prekė  į LT.Ir kiek žinau kad ne visos tarpininkės siunčia iš tam tikrų psl.
Paprotinkit mane nemokšą 4u.gif  blush2.gif aš toj Nagavitoj tiek litų padedu  doh.gif

Baikit, tikrai tiek nekainuoja-bonkelė išeina 40-45 Lt mirksiukas.gif Tik tox vienas niuansas, kad tarpininkės paprastai užsako pavienius užsakymukus, t. y. Jumes vienai ir nerenka kompanijos, masinių pirkimų nedaro, tai reik pasižiūrinėt ir pasieškot, iš kur geriausiai išeina pirktis-koks shippas ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 12 sausio 2012 - 12:11
QUOTE(Geiša @ 2012 01 12, 13:33)
Sveikos  mirksiukas.gif

Gal kuri po Nauju Nagavitoj pirkot harmony? Is patikimo zmogaus girdejau ,kad kainas turejo sumazinti. Tai  va idomu ar tikrai sumazino, ar tik kalbom ir liko  g.gif

Šiandien pirkau strukturinį gelį, tai kaina tą patį-70 lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2012 01 12, 12:33)
Sveikos  mirksiukas.gif

Gal kuri po Nauju Nagavitoj pirkot harmony? Is patikimo zmogaus girdejau ,kad kainas turejo sumazinti. Tai  va idomu ar tikrai sumazino, ar tik kalbom ir liko  g.gif

Pirkau harmony lakus, tai spalvos po 70Lt
Atsakyti
Sveikutes:)
coution 2+ good gossip
user posted image

QUOTE(pupa-spurga @ 2012 01 12, 08:10)
Morqan, man labai graži spalva paskutinėje nuotraukoje (ta, kur nagučiai į baltumą). Kokia ten spalva?

Tan ir prancuzas smile.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 12, 08:20)
Morgan labai gražios foto  mirksiukas.gif  thumbup.gif
Mane domina kokia ten spalva trečioje foto? Kur laiko gelisho buteliuką?
Ačiū už idėją, šiandien bus išbandyta  mirksiukas.gif

Cia sita ir yra,tik foto su blicu kitaip siek tiek atrodo doh.gif Jei det 2 rose garden bus labiau raudonesne.

Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 12, 12:45)
laikosi labai gerai ir ne su harmony base ir top. Mamo mamos nagai yra tragiski, sluoksniuojasi, atsilupa jai kone 5 sluoksniai nago, todel yra tikrai labai silpni, bet perfect nail islaiko 2 sav be priekaistu  thumbup.gif islaikytu ir ilgiau, bet jai atsibosta spalva ir nori pasikeisti  smile.gif
nusiima is tiesu sunkokai, bet dabar jau ipratau kaip daryt, tai viskas gerai gaunas  smile.gif
man jie labai patinka  drinks_cheers.gif

o tai ka darot, kad gerai nusiimtu?
Atsakyti