Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 21:40)
O vienu sluoksniu blizgi perbraukei, ar dviem? rolleyes.gif

Dėjau vieną bet taip gausiai kaip prancūzą patapšnojau tada dar neįdėjus į lempą su plonu teptuku lengvais judesiukais tiesiog tokiom linijom į viršų nubraukiau ir tada į lempą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 21:12)
Dėjau vieną bet taip gausiai kaip prancūzą patapšnojau tada dar neįdėjus į lempą su plonu teptuku lengvais judesiukais tiesiog tokiom linijom į viršų nubraukiau ir tada į lempą  mirksiukas.gif

4u.gif aishku, dekui.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 19:59)
Nesigincysiu  4u.gif  Alia as tai megstu spalvas pagal save rinkt, ne pagal klientus, vot kokia savanaude lotuliukas.gif Dabar nesistebiu kodel manes klausia, o tu sviesiu spalvu turi, sakau nu jo, alia is 20 ju tik max 5 lotuliukas.gif

biggrin.gif pas mane tas pats.Tik 2 ar 3 ir kazkur 30 doh.gif
Nu va sugedinai tai ilindau paziuret kaip gyvuojat ir galvoju ka cia grazaus pasivaidint kad lotuliukas.gif
Vertinkit tik stipriai nebauskit biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 11 sausio 2012 - 21:54
melyni patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 11 sausio 2012 - 22:03
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 11, 22:02)
melyni patiko  smile.gif

didis.gif realiai jie graziau dar atrodo,fotkinau telefonu doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif Va ka reishkia duot mergom pylos thumbup.gif Smagu, kad uzsukai wink.gif O dar su tokiais groziais ojetus thumbup.gif thumbup.gif pasakosi dabar kas kur ir kaip, man prasyciau sita varianta placiau bigsmile.gif http://a2.sphotos.ak...060725695_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 sausio 2012 - 22:06
Man toks prancūzas kur su blizgiu ant viršaus labai gražu wub.gif
Atsakyti
noreciau atsiliepimu apie Perfect nails ax.gif , garziu spalvu turi, gal kas bande, kaip laiko ir nusiima?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 18:02)
user posted imageGelish - Night Reflection  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sitas dar grazus variantas man  wub.gif  http://forum.pursebl...mp;d=1319690460 Black Shadow su Vegas Nights

Night reflection turiu,ji realiai visai ne tokia kaip sitoj fotkej,ji violetine,
va tokia mazdaug tik ryskesne violetine
user posted image smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 18:37)
bigsmile.gif radau naujos spalvos vaizdeli ant nagu  thumbup.gif  GElish "forbidden love"
user posted image
O cia antroji "IN CASE TOMORROW NEVER COMES"tik, kad labai jau prastai nulakuota  unsure.gif
http://img20.imagesh...71/sany0482.jpg

Panasia padaryt galima 2 sluoksniai bellas vampier ir vienas rose garden mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 22:06)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  Va ka reishkia duot mergom pylos  thumbup.gif  Smagu, kad uzsukai wink.gif O dar su tokiais groziais ojetus thumbup.gif  thumbup.gif  pasakosi dabar kas kur ir kaip, man prasyciau sita varianta placiau  bigsmile.gif  http://a2.sphotos.ak...060725695_n.jpg

biggrin.gif
cia sesialiavau su perejimu.Tepiau baze,tada ant galo night reflection,su kempynele sulyginau perejima,tada siek tiek auksciau dar vienas night reflection vel su kenpine perejau kad perejimo nebutu,tada tepiau vegas ir simple sheer,tada topas.Galima siaip su bet kokia daryt toki perjima,ne taip greit nuagimas matosi.Vienai dariau i kelione ilga i siltus krastus tik su tan spalva tai patenkinta baisiai gryzo biggrin.gif Sako kitos su raudonais uzsilakavo tai cype kai tarpas islindo.

QUOTE(Gladness @ 2012 01 11, 22:06)
Man toks prancūzas kur su blizgiu ant viršaus labai gražu  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 11 sausio 2012 - 22:11
Morgan, man iš pirmos nuotraukų serijos patiko, ten kur tokie trumpučiai kvadratiniai bordo ir, žinoma, mėlyni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 15:43)
g.gif Hmmm...Kas cia tada tokio labiau koralinio butu?

Koralas tai mazdaug kaip jis turi atrodyt?Kaip Taffeta?Ai supratau cia turbut tiger blossom lotuliukas.gif
Yra gelac grazus perlamutras looking glass,bet kaip as nemegstu gelac doh.gif Nemoku as jais lakuot.
Papildyta:
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 11, 22:27)
Morgan, man iš pirmos nuotraukų serijos patiko, ten kur tokie trumpučiai kvadratiniai bordo ir, žinoma, mėlyni  4u.gif

Melynus jei neklystu tu ir imetei nuorda dar seniau g.gif Tai as nusikopinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 11 sausio 2012 - 22:33
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 20:49)
O mergaitės gal kuri turite 01411 Tutti Frutti spalvą? Kokia ji? Matinė, perlamutrinė?

Ar gražesnė 01477 iš Rio kolekcijos Carnaval Hangover?

sveiki, aš turiu 01411 Tutti Frutti, tai ji yra perlamutrinė. Kad labai jau graži būtų tai nepasakyčiau, ružava perlamutrinė spalva. 4u.gif
Atsakyti