Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

o as ka tik gavau 5 naujas gelish spalvas, tai vat raportuoju
Passion - ryskiai koralo, bet su ruzavu atspalviu ( man labai patinka, bet gal labiau vasarai)
Hight Voltage- ruzava, pusiau skaidri su daaaaaaug blizguciu ( sventem, progai grazu, bet visos mano klientes paniskai bijo blizguciu sad.gif )
Bronzed - skaidri su blizguciais, kaip Vegas blizguciai, tik cia tie blizguciai auksines spalvos
Sweet Shokolate - ruda su auksiniu svytejimu ( Jolkuce rode)
Samuri - labai idomi svelniai, neryskiai, svesiai violetine su tokiu svytejimu ( ne emaline) tiks kas nemegsta ryskiu spalvu.

Penkta spalva liko masinoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2012 01 11, 20:11)
o as ka tik gavau 5 naujas gelish spalvas, tai vat raportuoju
Passion - ryskiai koralo, bet su ruzavu atspalviu ( man labai patinka, bet gal labiau vasarai)
Hight Voltage- ruzava, pusiau skaidri su daaaaaaug blizguciu ( sventem, progai grazu, bet visos mano klientes paniskai bijo blizguciu sad.gif )
Bronzed - skaidri su blizguciais, kaip Vegas blizguciai, tik cia tie blizguciai auksines spalvos
Sweet Shokolate - ruda su auksiniu svytejimu ( Jolkuce rode)
Samuri - labai idomi svelniai, neryskiai, svesiai violetine su tokiu svytejimu ( ne emaline) tiks kas nemegsta ryskiu spalvu.

Penkta spalva liko masinoj biggrin.gif

Lauksim vaizdu ant nagu bigsmile.gif bigsmile.gif
tai kokio venio ten ji nabaga palikai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 sausio 2012 - 20:16
Gal kuri turit Hight bridge? Man ji tokia grazi buteliuke atrodo wub.gif tik reiktu maisyti ant kazko..viena turbut skysta kaip ir Gosip, nes tokie patys blizguciai viduj..
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 20:05)
čio  doh.gif

Db pati pasidaviau blizgučio manijai ir nusilakavau
[u
Tik labai jau nuaugę, o šeštad. bus tik dvi savaitės doh.gif

wub.gif wub.gif labai grazu.
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 11, 20:16)
Gal kuri turit Hight bridge? Man ji tokia grazi buteliuke atrodo wub.gif tik reiktu maisyti ant kazko..viena turbut skysta kaip ir Gosip, nes tokie patys blizguciai viduj..

bigsmile.gif rooodykit kas turit thumbup.gif , nes nete foto slabnos g.gif http://www.fashionwi...22627997408.jpg, http://3.bp.blogspot...il Art 1053.JPG bazinis lakas , ne galiukai.
http://www.ebay.com/...3-/270733453252
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 sausio 2012 - 20:36
O čia mano keli vakarykščiai darbeliai blush2.gif mirksiukas.gif
1. Black shadow 01348 2sluoksniai + 01338 Star Burst
user posted image

2. 01337 Stand Out 3 sluoksniai su blicu fotografuota
user posted image

Be blico fotografuota
user posted image

3. 01422 Little Princesses 2sluoksniai + 01358 Water Feld ant galiukų ir teptuku perbraukti į viršų (tik klientė neleido visų suvienodinti nagiukų)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 20:30)
O čia mano keli vakarykščiai darbeliai  blush2.gif  mirksiukas.gif
1. Black shadow 01348 2sluoksniai + 01338 Star Burst
[

Pirmieji violetiniai neocenj mano skoniui biggrin.gif
O visa kita - pasaka wub.gif wub.gif Paskutinieji blizgieji laaabai svelniai atrodo, varyciau su tokiais ir in veseila thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 21:33)
Pirmieji violetiniai neocenj mano skoniui  biggrin.gif
O visa kita - pasaka  wub.gif  wub.gif  Paskutinieji blizgieji laaabai svelniai atrodo, varyciau su tokiais ir in veseila thumb_yello.gif

Pirmieji mūsų salono administratorės mirksiukas.gif jos mylimiausia spalva yra violetinė va tokia tamsi, karts nuo karto nusilakuoja raudonai bet labai greit keičiasi į violetinę.

O paskutinieji tai realybėj labai gražiai atrodo, tvarkingai švariai, neperkrautai,gaila kad fotikas mano senas muilinukas, reik jau keist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 20:36)
Pirmieji mūsų salono administratorės  mirksiukas.gif  jos mylimiausia spalva yra violetinė va tokia tamsi, karts nuo karto nusilakuoja raudonai bet labai greit keičiasi į violetinę.

O paskutinieji tai realybėj labai gražiai atrodo, tvarkingai švariai, neperkrautai,gaila kad fotikas mano senas muilinukas, reik jau keist  blush2.gif

O vienu sluoksniu blizgi perbraukei, ar dviem? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti ka panasaus is perfectnails? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 11, 20:43)
Gal kas gali rekomenduoti ka panasaus is perfectnails?  4u.gif

user posted image

nebent be blizgucio
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 11, 21:50)
nebent be blizgucio