o as ka tik gavau 5 naujas gelish spalvas, tai vat raportuoju
Passion - ryskiai koralo, bet su ruzavu atspalviu ( man labai patinka, bet gal labiau vasarai)
Hight Voltage- ruzava, pusiau skaidri su daaaaaaug blizguciu ( sventem, progai grazu, bet visos mano klientes paniskai bijo blizguciu )
Bronzed - skaidri su blizguciais, kaip Vegas blizguciai, tik cia tie blizguciai auksines spalvos
Sweet Shokolate - ruda su auksiniu svytejimu ( Jolkuce rode)
Samuri - labai idomi svelniai, neryskiai, svesiai violetine su tokiu svytejimu ( ne emaline) tiks kas nemegsta ryskiu spalvu.
Penkta spalva liko masinoj
QUOTE(LAILA @ 2012 01 11, 20:11)
o as ka tik gavau 5 naujas gelish spalvas, tai vat raportuoju
Passion - ryskiai koralo, bet su ruzavu atspalviu ( man labai patinka, bet gal labiau vasarai)
Hight Voltage- ruzava, pusiau skaidri su daaaaaaug blizguciu ( sventem, progai grazu, bet visos mano klientes paniskai bijo blizguciu )
Bronzed - skaidri su blizguciais, kaip Vegas blizguciai, tik cia tie blizguciai auksines spalvos
Samuri - labai idomi svelniai, neryskiai, svesiai violetine su tokiu svytejimu ( ne emaline) tiks kas nemegsta ryskiu spalvu.
Lauksim vaizdu ant nagu
tai kokio venio ten ji nabaga palikai
Gal kuri turit Hight bridge? Man ji tokia grazi buteliuke atrodo tik reiktu maisyti ant kazko..viena turbut skysta kaip ir Gosip, nes tokie patys blizguciai viduj..
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 20:05)
čio
Db pati pasidaviau blizgučio manijai ir nusilakavau
[u
Tik labai jau nuaugę, o šeštad. bus tik dvi savaitės
Db pati pasidaviau blizgučio manijai ir nusilakavau
[u
Tik labai jau nuaugę, o šeštad. bus tik dvi savaitės
labai grazu.
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 11, 20:16)
Gal kuri turit Hight bridge? Man ji tokia grazi buteliuke atrodo tik reiktu maisyti ant kazko..viena turbut skysta kaip ir Gosip, nes tokie patys blizguciai viduj..
rooodykit kas turit , nes nete foto slabnos http://www.fashionwi...22627997408.jpg, http://3.bp.blogspot...il Art 1053.JPG bazinis lakas , ne galiukai.
http://www.ebay.com/...3-/270733453252
O čia mano keli vakarykščiai darbeliai
1. Black shadow 01348 2sluoksniai + 01338 Star Burst
2. 01337 Stand Out 3 sluoksniai su blicu fotografuota
Be blico fotografuota
3. 01422 Little Princesses 2sluoksniai + 01358 Water Feld ant galiukų ir teptuku perbraukti į viršų (tik klientė neleido visų suvienodinti nagiukų)
2. 01337 Stand Out 3 sluoksniai su blicu fotografuota
Be blico fotografuota
3. 01422 Little Princesses 2sluoksniai + 01358 Water Feld ant galiukų ir teptuku perbraukti į viršų (tik klientė neleido visų suvienodinti nagiukų)
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 20:30)
O čia mano keli vakarykščiai darbeliai
[
[
Pirmieji violetiniai neocenj mano skoniui
O visa kita - pasaka Paskutinieji blizgieji laaabai svelniai atrodo, varyciau su tokiais ir in veseila
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 21:33)
Pirmieji violetiniai neocenj mano skoniui
O visa kita - pasaka Paskutinieji blizgieji laaabai svelniai atrodo, varyciau su tokiais ir in veseila
Pirmieji mūsų salono administratorės jos mylimiausia spalva yra violetinė va tokia tamsi, karts nuo karto nusilakuoja raudonai bet labai greit keičiasi į violetinę.
O paskutinieji tai realybėj labai gražiai atrodo, tvarkingai švariai, neperkrautai,gaila kad fotikas mano senas muilinukas, reik jau keist
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 20:36)
Pirmieji mūsų salono administratorės jos mylimiausia spalva yra violetinė va tokia tamsi, karts nuo karto nusilakuoja raudonai bet labai greit keičiasi į violetinę.
O paskutinieji tai realybėj labai gražiai atrodo, tvarkingai švariai, neperkrautai,gaila kad fotikas mano senas muilinukas, reik jau keist
O vienu sluoksniu blizgi perbraukei, ar dviem?
Gal kas gali rekomenduoti ka panasaus is perfectnails?
QUOTE(Gladness @ 2012 01 11, 20:43)
nebent be blizgucio
QUOTE(donatiki @ 2012 01 11, 21:50)
nebent be blizgucio
tiktu, jei pasakytumet koki blizguti deti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 11, 20:57)
tiktu, jei pasakytumet koki blizguti deti
http://www.nailshop....ml.-nr.8.9.html
si artimiausia, bet koki blizguti det nzn