Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Gladness @ 2012 01 02, 21:06)
Nu pinigai kur būna paženklinti vandens ženklais (kasose kiša į tokią mėlyną lempa, patikrint ar tikri), tai va po UV lemputėmis pakišus, turi jie matytis smile.gif. Net įdėjo man tikrą UV lemputę į lempą (ji violetinė!) ir matėsi vandens ženklai pakišus 100lt biggrin.gif

tik ant 100lt?
Atsakyti
blink.gif 120lt aina jie peklon doh.gif Geriau pakentesiu palauksiu, alia per pus kaina rasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 02, 21:14)
blink.gif  120lt aina jie peklon  doh.gif  Geriau pakentesiu palauksiu, alia per pus kaina rasiu biggrin.gif

kazkada gi kazkoks lietuviskas buvo puslapis su harmony...
Atsakyti
Man snd ir mano lempa pasirode keista... kazko lempute mirksejo... lakavau tetai, dabar sau... tai lakuojant sau antra ranka nejungiau taimerio, tai lyg nemirksejo... gal man cia lempa kalta del nelaikymo tada...
nu matysiu kiek dabar laikys... ryt lupsis ar ne...

Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 02, 21:14)
blink.gif  120lt aina jie peklon  doh.gif  Geriau pakentesiu palauksiu, alia per pus kaina rasiu biggrin.gif

meistrui pigiau kiek pamenu, reiketu ''issikelti'' saskaitas paziureti g.gif

bet jau as kai pasiskaitau cia tai ka as zinau. UV lempa nesviecia pinigai, ar reikia topo ir t.t. nu nei i tvora nei i mieta doh.gif toks vaizdas, kad visa info sudeta bele ir ne viena nenori pasiskaityti jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 02, 22:14)

Maciau skelbimuose pardavineja labai daug kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 02, 22:09)
tik ant 100lt?

Ant visų popierinių tikrų pigų biggrin.gif tik MB kišo 100lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 02, 21:16)
Man snd ir mano lempa pasirode keista... kazko lempute mirksejo... lakavau tetai, dabar sau... tai lakuojant sau antra ranka nejungiau taimerio, tai lyg nemirksejo... gal man cia lempa kalta del nelaikymo tada...
nu matysiu kiek dabar laikys... ryt lupsis ar ne...

jei lempuses jau mirkses, tai reiskias laikas jas keisti 4u.gif

QUOTE(Indrushka @ 2012 01 02, 21:16)
meistrui pigiau kiek pamenu, reiketu ''issikelti'' saskaitas paziureti  g.gif

bet jau as kai pasiskaitau cia tai ka as zinau. UV lempa nesviecia pinigai, ar reikia topo ir t.t. nu nei i tvora nei i mieta  doh.gif toks vaizdas, kad visa info sudeta bele ir ne viena nenori pasiskaityti jos  doh.gif

kiek as zinau, 120lt meistrui, ir apie 136lt visiems kitiems ax.gif

beja, pinigai nesvecia ir pas mane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 02, 22:18)
jei lempuses jau mirkses, tai reiskias laikas jas keisti 4u.gif
kiek as zinau, 120lt meistrui, ir apie 136lt visiems kitiems  ax.gif

beja, pinigai nesvecia ir pas mane  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

vadinasi ikiso man lempa su senom lemputem
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 02, 22:16)
meistrui pigiau kiek pamenu, reiketu ''issikelti'' saskaitas paziureti  g.gif

bet jau as kai pasiskaitau cia tai ka as zinau. UV lempa nesviecia pinigai, ar reikia topo ir t.t. nu nei i tvora nei i mieta  doh.gif toks vaizdas, kad visa info sudeta bele ir ne viena nenori pasiskaityti jos  doh.gif

Prašyčiau nesikabinėti esu visas temas perskaičius. Aš tik noriu išsiaiškinti gal ne tokias lemputes man pridėjo prie lempos.
Vizualiai mano lempa kaip ir tokia kokia turi būti, nu bet lemputės ne UV. Ir noriu sužinot ar viskas gerai, ar prieš pradedant lakuotis naujas lemputes susipirkti.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 02, 22:19)

Kiek zinau buna kad mirksi kol isyla ir tai normalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 02, 22:19)

Manikiuriste sake, kad junginejant taimeri daug greiciau lemputes "pasibaigia", nei nejunginejant ir laika ziurint i laikrodi smile.gif
Atsakyti