Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 18:43)
Kaip aš noriu tų dviejų spalvų iš Winter red kolekcijos, iškur gauti? aišku kvailas klausimas, juk galima atsisiųsti.
O gal kuri mergaitės greitu laiku siųsitės? pasijungčiau

Tai o kas stabdo siust? rolleyes.gif JUk nieko nepakeisi ar kompanijoj siusies pvz is amazon ar ebejaus ar viena biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 sausio 2012 - 18:44
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 18:37)
lotuliukas.gif mane irgi sutampe lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif radau naujos spalvos vaizdeli ant nagu  thumbup.gif  GElish "forbidden love"

As macius jau kazkur tas kojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif irgi atsimenu juokas pro ziaugciojima buvo lotuliukas.gif

Siandien kaip tik uzsisakiau ta spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 11 sausio 2012 - 18:47
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 18:15)
Kai yr zmoniu nusilakuojanciu sitaip nu aina na doh.gif  lotuliukas.gif 

žinai, Jolkuce, esu baisesnių variantų mačiusi biggrin.gif Ieškojau kažkokios spalvos swach'ų, tai užėjau tokį blog'ą, tai eina sau kokių ten buvo pridėta, patikėk dar žiauresnių doh.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 18:37)
bigsmile.gif radau naujos spalvos vaizdeli ant nagu  thumbup.gif  GElish "forbidden love"

labai graži spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 11, 18:49)
žinai, Jolkuce, esu baisesnių variantų mačiusi  biggrin.gif  Ieškojau kažkokios spalvos swach'ų, tai užėjau tokį blog'ą, tai eina sau kokių ten buvo pridėta, patikėk dar žiauresnių  doh.gif

Tai kol jus nesidalinat vaizdeliais sutiktais, juk cia taip smagu pagunglinet ir padabot ,ir apciupinet ,ir apshneket, kita kart neslepkit biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 11, 18:47)
As macius jau kazkur tas kojas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif irgi atsimenu juokas pro ziaugciojima buvo lotuliukas.gif

Siandien kaip tik uzsisakiau ta spalva wub.gif

* laugh.gif laugh.gif
* as jei pavyks, penktadieni jums ja geresnes kokybes vaizdelyje jau parodysiu bigsmile.gif laukiu nesulaukiu penktadienio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 11, 18:49)
žinai, Jolkuce, esu baisesnių variantų mačiusi  biggrin.gif  Ieškojau kažkokios spalvos swach'ų, tai užėjau tokį blog'ą, tai eina sau kokių ten buvo pridėta, patikėk dar žiauresnių  doh.gif

Tos kas dirba, tai manau mate irgi panasiu ir dar geresniu biggrin.gif profesine etika neleidzia ,,pletkint,, kitaip cia zvengtumet dar ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 11, 18:59)
Tos kas dirba, tai manau mate irgi panasiu ir dar geresniu biggrin.gif profesine etika neleidzia ,,pletkint,, kitaip cia zvengtumet dar ne taip biggrin.gif

Ne darbo metu profesines etikos nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 19:44)
Tai o kas stabdo siust? rolleyes.gif JUk nieko nepakeisi ar kompanijoj siusies pvz is amazon ar ebejaus ar viena biggrin.gif biggrin.gif

Nemoku + nemoku anglų kalbos(mokykloje mokiausi rusų ir vokiečių k.) blush2.gif ax.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 20:01)
Ne darbo metu profesines etikos nereik  biggrin.gif

oi žvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 19:01)
Ne darbo metu profesines etikos nereik  biggrin.gif

Ne ne..cia kaip pas kuniga angel_not.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 19:10)
Nemoku + nemoku anglų kalbos(mokykloje mokiausi rusų ir vokiečių k.)  blush2.gif  ax.gif

As irgi uzsisakineju per tarpininkes, nors ir kalba moku ir kreditke turiu, bet is Amazon nesiuncia i LT to ko as noriu, o is Ebay irgi neperku, nes neturiu paypal... taip kad eik pas tarpininkes ir siusies ka tik nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 19:10)
Nemoku + nemoku anglų kalbos(mokykloje mokiausi rusų ir vokiečių k.)  blush2.gif  ax.gif
oi žvengiau  lotuliukas.gif

Taigi matai kainas, pavadinimus kopint ir pastint moki..isirinkai ko nori ir nuorodas nukopijavai tarpininkems kurias isirink ir vualia, lauk skaiciu, susimokek ir lauk prekiu thumbup.gif
* hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 11, 19:13)
Ne ne..cia kaip pas kuniga angel_not.gif  biggrin.gif
Papildyta:

na kadangi as labiau prie Ateizmo-tai cia man negalioja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 sausio 2012 - 19:18
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 11, 20:18)
Taigi matai kainas, pavadinimus kopint ir pastint moki..isirinkai ko nori ir nuorodas nukopijavai tarpininkems kurias isirink ir vualia, lauk skaiciu, susimokek ir lauk prekiu thumbup.gif
* hihihi.gif
Papildyta:

na kadangi as labiau prie Ateizmo-tai cia man negalioja  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kad aš esu girdėjusi kad per tarpininkes labai brangiai gaunasi, tipo pas vienas tik virš 100 baksų galima užsisakyti per kitas ten nesuprasi tai kursai svyruoja, muitai ir karočia pati nžn kiek reiks sumokėt kol neateina prekė į LT.Ir kiek žinau kad ne visos tarpininkės siunčia iš tam tikrų psl.
Paprotinkit mane nemokšą 4u.gif blush2.gif aš toj Nagavitoj tiek litų padedu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 11 sausio 2012 - 19:24
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 11, 19:23)
Tai kad aš esu girdėjusi kad per tarpininkes labai brangiai gaunasi, tipo pas vienas tik virš 100 baksų galima užsisakyti per kitas ten nesuprasi tai kursai svyruoja, muitai ir karočia pati nžn kiek reiks sumokėt kol neateina prekė  į LT.Ir kiek žinau kad ne visos tarpininkės siunčia iš tam tikrų psl.
Paprotinkit mane nemokšą 4u.gif  blush2.gif aš toj Nagavitoj tiek litų padedu  doh.gif

As uzsisakineju jau turbut metai ir jokiu kliauzu dar nebuvo. Uzsisakau i menesi po viena laka, anksciau uzsisakinedavau po daugiau, bet kad jau daug turiu as ju, tai dabar, kad nebutu labai ,,skauda,, uzsisakau kas menesi po viena kaina gaunasi priklausomai nuo dolerio kurso..kazkur nuo 40 iki 50lt. Dabar kai dolcas stipriai pakiles jauc bus arti 50... uzsisakineju is Amazon, bes Beutywest brangiau gaunasi. Gali Ebay ziuretis is ten irgi tarpininkes perka.. as per Viotinola perku
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 11, 20:28)
As uzsisakineju jau turbut metai ir jokiu kliauzu dar nebuvo. Uzsisakau i menesi po viena laka, anksciau uzsisakinedavau po daugiau, bet kad jau daug turiu as ju, tai dabar, kad nebutu labai ,,skauda,, uzsisakau kas menesi po viena kaina gaunasi priklausomai nuo dolerio kurso..kazkur nuo 40 iki 50lt. Dabar kai dolcas stipriai pakiles jauc bus arti 50... uzsisakineju is Amazon, bes Beutywest brangiau gaunasi. Gali Ebay ziuretis is ten irgi tarpininkes perka.. as per Viotinola perku

Ai tai visai normaliai, o joms reik nuorodas nusiust reik is kur ir kokia spalva, ar tiesiog galiu kodą spalvos su pavadinimu parasyti joms?

Tiesa man dar reiktu aisku kad mergaite butu is Kauno mirksiukas.gif
Atsakyti