Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 01 10, 20:55)
saules gimnazija  4u.gif

o tai cia tik uzkilus ant kalno, o as galvojau kazkur prie hyperio... tj man cia visai ryt nedaug i sona nuo darbo birzos, saunumelis...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 10, 19:58)
o tai cia tik uzkilus ant kalno, o as galvojau kazkur prie hyperio... tj man cia visai ryt nedaug i sona nuo darbo birzos, saunumelis...

aha saules gimnazija nuo lai9sves alejos uzkilus bus po desine, o nagavita po kaire raudonam pastate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 10, 21:04)
aha saules gimnazija nuo lai9sves alejos uzkilus bus po desine, o nagavita po kaire raudonam pastate  4u.gif

aciu blush2.gif
jus man tikras auksas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 10, 09:43)
Va as irgi tik girdejus, bet turbut nelabai kas praktikuoja.Tokiam dalykui gi skirti bio geliai.As naudoju Harmony, jis gi turi strukturini geli-skaidru, tai dedu baze ir sluokniuka ar 2 to gelio ir vualia smile.gif Kam sukti galva ir rizikuoti, laikys, nelaikys poto biggrin.gif

As zinokit padarau taip klijentem ir laiko kuo puikiausiai. Nes kiek bepirkau biogeliu man ne vienas nelaiko, tiksliau ne man bet klijentems. Pinigus ismetu i bala ir tiek...Dabar stalciui metosi pilnas nemazas butelaitis NSI biogelio -suds paskutinis, nes nusilupa po dvieju dienu kaip plevele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 10, 20:28)
As zinokit padarau taip klijentem ir laiko kuo puikiausiai. Nes kiek bepirkau biogeliu man ne vienas nelaiko, tiksliau ne man bet klijentems. Pinigus ismetu i bala ir tiek...Dabar stalciui metosi pilnas nemazas butelaitis NSI biogelio -suds paskutinis, nes nusilupa po dvieju dienu kaip plevele doh.gif

Na jei tik laiko- tai vualia thumbup.gif As bio geliu neesu nusivyusi, man jis tiko ir patiko,o ir laikos neblogai.NSI nebandzius as g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 10, 20:29)
Na jei tik laiko- tai vualia  thumbup.gif  As bio geliu neesu nusivyusi, man jis tiko ir patiko,o ir laikos neblogai.NSI nebandzius as g.gif

Koki naudoji? Ir kaip tu ji dedi? Gal as ka ne taip darau.....
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 10, 20:42)
Koki naudoji? Ir kaip tu ji dedi? Gal as ka ne taip darau.....

OI as daug turiu, megstu kelis tureti, nes pagal skirtingus nagu tipus ziuriu skirtingi produktai ir skirtingai laiko.Jai vienai brangus tarkim gelis atsoka-krenta..ziurek uzdejus pigesni kitos firmos-idealiai thumbup.gif ir atvirskciai ax.gif Turiu Perfectnailo ir Harmony ,ir Maple ,ir Ba-Ha ,ir ImpressioNails ir t.t biggrin.gif
Tai paruosimas ir visa kita gi tokis pat kaip ir pries Uv lakavima smile.gif O jau kiek sluokniu ir kokiu storiu tepti, ziuriu i nagucius kliento smile.gif
Atsakyti
Gelinis lakavimas su blizgiu,tik fotografas nekoks,nesimato gelyciu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs nagučiai Klau.
Atsakyti
Tikrai grazu smile.gif
Atsakyti
ai, o man tos visos nagų dailės nepatinka schmoll.gif Na nepatinka man jos ir viskas, ir niekada nepatiko. Man nagas turi būti vienspalvis arba vienspalvis+blizgučiai (irgi per visą nagą padengti). Va dar prancūziškas gražu. Konservatorė aš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 11 sausio 2012 - 09:39
QUOTE(zaika @ 2012 01 10, 20:02)
Atradau faina puslapiuka, kur galima pasiziureti kaip atrodo lakai, galima pasirinkt nagu forma, ilgi, na bet cia tik IBD lakai. Gaila, kad pirmiau nusipirkau pora spalvu, bet jos cia neblogai atrodo, idomu ar labai skirsis realybeje  rolleyes.gif Kadangi dauguma naudojat Harmony, tai gal nebus labai idomu, bet vistiek idedu...  smile.gif
My Webpage

Man patiko nuoroda mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif pažaidžiau trupučiuką lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti