Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(pupa-spurga @ 2012 01 10, 08:09)
Merginos, ar galima nedėti spalvos, jei jos nesinori. Dedi pagrindą ir ant jo iškart topą. Ar galima taip?

Va as irgi tik girdejus, bet turbut nelabai kas praktikuoja.Tokiam dalykui gi skirti bio geliai.As naudoju Harmony, jis gi turi strukturini geli-skaidru, tai dedu baze ir sluokniuka ar 2 to gelio ir vualia smile.gif Kam sukti galva ir rizikuoti, laikys, nelaikys poto biggrin.gif
Atsakyti
O tą bio gelį galima nuimti kaip laką, pamirkus valiklije?
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2012 01 10, 09:52)
O tą bio gelį galima nuimti kaip laką, pamirkus valiklije?

Zinoma - taip.
Atsakyti
Radau pas save užsilikusiu bondą ir primerį nuo akriliniu priauginimų, kažin, ar jie tiks prie GELISH lakiukų?
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2012 01 10, 08:09)
Merginos, ar galima nedėti spalvos, jei jos nesinori. Dedi pagrindą ir ant jo iškart topą. Ar galima taip?

Galima,ir isbandytas reikalas. Laiko normaliai mirksiukas.gif kai turejautik pora spalvu,taip darydavausi.
Atsakyti
Atradau faina puslapiuka, kur galima pasiziureti kaip atrodo lakai, galima pasirinkt nagu forma, ilgi, na bet cia tik IBD lakai. Gaila, kad pirmiau nusipirkau pora spalvu, bet jos cia neblogai atrodo, idomu ar labai skirsis realybeje rolleyes.gif Kadangi dauguma naudojat Harmony, tai gal nebus labai idomu, bet vistiek idedu... smile.gif
My Webpage

Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2012 01 10, 09:09)

as buvau sau taip pasidarius, tai atlaike tik savaite blush2.gif Topo dejau 2 sluoksnius.
Atsakyti
merginos gal kas pasakytu koki orentyra kaip rasti nagavita Kaune... reik man gelisho nuemejo, o daugiau nzn kur ieskot.....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 10, 20:35)
merginos gal kas pasakytu koki orentyra kaip rasti nagavita Kaune... reik man gelisho nuemejo, o daugiau nzn kur ieskot.....

as pirkau va cia,tik cia ORLY valklis, atsiuncia per pasta ir nereikai niekur vaziuoti ax.gif
http://www.beautyfor...klis-17379.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 10 sausio 2012 - 19:47
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 10, 20:46)
as pirkau va cia,tik cia ORLY valklis, atsiuncia per pasta ir nereikai niekur vaziuoti  ax.gif
http://www.beautyfor...klis-17379.html

su juo nusiima lengviau nei su paprastu valikliu?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 10, 19:35)

saules gimnazija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 10, 20:47)
su juo nusiima lengviau nei su paprastu valikliu?

jis skirtas geliniam lakui nuimti mirksiukas.gif
Atsakyti