Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 09, 20:58)
O tu Kaune gavusi šią kortelę?

nop schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano šeštadieninis, darytas mamai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Drugė @ 2012 01 09, 22:06)
Mano šeštadieninis, darytas mamai  ax.gif

Man super
Atsakyti
Dekoju uz palvytes nurodyma Orly coffe break . Dabar ieskosiu .

Kaip as jums pavydziu ryskiu spalvu 4u.gif man del darbo negali, tik sviesias naturalias spalvas, o taip noretus kokiu Good gossip nusilakuoti wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Jūs taip čia gražiai bendraujat, patarinėjat viena kitai. Tai pamaniau,gal ir man galite pagelbėti.
Dengiu harmony gelish laku nagučius. Esu patenkinta šia firma, bet turiu viena bėda. Kartais lakuojant man sutraukia laką. Bet būna kad tas pats lakas lakuojamas kitai klientei, netraukia. Kaip kad pvz dariau pranc manikiūrą vienom klientem balta spalva netraukė, o kitai klientei net pirma sluoksni sutraukė.
Ir niekaip nepagaunu priežasties kodėl taip nutinka.
Atsakyti
QUOTE(harlejus @ 2012 01 09, 22:26)
Labas vakaras.
Jūs taip čia gražiai bendraujat, patarinėjat viena kitai. Tai pamaniau,gal ir man galite pagelbėti.
Dengiu harmony gelish laku nagučius. Esu patenkinta šia firma, bet turiu viena bėda. Kartais lakuojant man sutraukia laką. Bet  būna kad tas pats lakas lakuojamas kitai klientei, netraukia. Kaip kad pvz dariau pranc manikiūrą vienom klientem balta spalva netraukė, o kitai klientei net pirma sluoksni sutraukė.
Ir niekaip nepagaunu priežasties kodėl taip nutinka.

nenaudoju gelisho, bet manau per stora sluoksni traukia.
Atsakyti
Bet jai tepu labai plona sluoksni tada labai negrazus panc gautusi,nors ir is triju sluoksniu.
O su kokia firma Jus lakuojat naguscius?
Atsakyti
QUOTE(harlejus @ 2012 01 09, 22:37)
Bet jai tepu labai plona sluoksni tada labai negrazus panc gautusi,nors ir is triju sluoksniu.
O su kokia firma Jus lakuojat naguscius?

su perfectnails. man prancuzas gaunasi is 2 sluoksniu.
Atsakyti
Ir nebūna,kad norėtų patraukti laka?
Kažkaip visada maniau kad perfect nails viena iš prastesnių firmų ir niekad į ją nežiūrėjau.
Gal reiks pamėginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harlejus @ 2012 01 09, 22:50)
Ir nebūna,kad norėtų patraukti laka?
Kažkaip visada maniau kad perfect nails viena iš prastesnių firmų ir niekad į ją nežiūrėjau.
Gal reiks pamėginti smile.gif

nera nei karto dar sutrauke. siaip lakai geri, laikosi labai ilgai tik juos nuimti sunkiau.
Atsakyti
Merginos, ar galima nedėti spalvos, jei jos nesinori. Dedi pagrindą ir ant jo iškart topą. Ar galima taip?
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2012 01 10, 09:09)
Merginos, ar galima nedėti spalvos, jei jos nesinori. Dedi pagrindą ir ant jo iškart topą. Ar galima taip?

Teoriškai instruktorė sakė jog galima, bet praktiškai aš jau metai virš laiko vis neišbandau mirksiukas.gif .
Atsakyti