Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 09, 15:16)
Tai va susipazinkit su 17 dienu vaizdeliu hihihi.gif

g.gif galiu pasakyti, kad po 14 d. (t.y. po 2 savaičių) pas mane vaizdelis labai panašus būna (turiu omeny nuaugimą) 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 09, 15:53)
g.gif  galiu pasakyti, kad po 14 d. (t.y. po 2 savaičių) pas mane vaizdelis labai panašus būna (turiu omeny nuaugimą)  4u.gif

Vadinas musu nagainos auga panasiu greiciu thumbup.gif

Tiesa va klausimelis, kas kiek laiko dazniausia darot nauja lakavima? bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 09, 16:58)
Vadinas musu nagainos auga panasiu greiciu  thumbup.gif
Tiesa va klausimelis, kas kiek laiko dazniausia darot nauja lakavima? bigsmile.gif  rolleyes.gif

as kas dvi savaite tai tikrai nes pas mane panašiai atrodo po savaitės kaip pas tave toj nuotraukoj.
Va kaip mano atrodo lygiai 9 dienos:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 09 sausio 2012 - 16:07
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 09, 15:59)
as kas dvi savaite tai tikrai nes pas mane panašiai atrodo po savaitės kaip pas tave toj nuotraukoj.
Va kaip mano atrodo lygiai 9 dienos:
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/88_222/178_71/DSC00014-vi133.jpg][img]http://h

bigsmile.gif Ogo kaip greit auga naguciai.
Atsakyti
Ok ,dedat cia visi grazius nagus, laikas idet nelabai kokius  tongue.gif  Visi matot grozi, o eigos vaizdelio naujokeles muset - nedabojusios ax.gif
Tai va susipazinkit su 17 dienu vaizdeliu hihihi.gif Kaip atrodo nageliai atlaike kuciu, kaledu ir naujako mishrainiu maratona biggrin.gif
user posted image

o man nerodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 09, 18:29)
o man nerodo  doh.gif

Bandyk per kitokia narsykle g.gif atsidaryt gal..
Atsakyti

man atrodo super, kad taip ilgai atlaiko... bet ar neatsibosta 2-3 sav su ta pacia spalva? ar cia man galva susisukusi, kad ilgiau nei 2dienas neisvaikstau, persilakuoju.
Atsakyti
tiesa, kas del stampuku is mediniu suku... absurdas... pirkau mazesni rinkinuka uz 15.5, su vienu laku, plokstele, stampuku ir skreperiu. vienintelis geras daiktas tai tik plokstele. lakas per skystas, su skreperiu neimanoma normaliai nubraugti, stampukas is vis tyliu.. firma net neaisku kokia, neradau niekur parasytos, bet su konad net nera ka lyginti. jau daugiau sakiau, jokiu padielku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 01 09, 18:39)
man atrodo super, kad taip ilgai atlaiko... bet ar neatsibosta 2-3 sav su ta pacia spalva? ar cia man galva susisukusi, kad ilgiau nei 2dienas neisvaikstau, persilakuoju.

Tikrai atsibosta, bet ne po 2 dienu, o po 2 savaiciu ta pati matyti biggrin.gif Sakyciau man greiciausia atsibostantis dalykas- prancuzas, va ji tai po 4 dienu norisi lauk imt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 09, 16:50)
Su VIP korta gaunasi 55 lt, bet nepamirshkit, kad jo ten tik 9ml, kai Gelisho 15  smile.gif
Del laikymosi-man visi neblogai laiko biggrin.gif Nors Orlius as naudoju su Gelish baze.
Na jei gaimintojai sako-vadinas siaust nereikia ax.gif Nebent kaip ir as va , desit ant kitos bazes, pries kuria teks siausti ax.gif
Man siek tiek tirshtesni,uz kaikurias Gelisho, bet lakuojasi labai maloniai 4u.gif

Tiesa kiek maciau , jei dirbama vien su Orly serija, nemaisant-tai gana sunkokai nusema kaikurios spalvytes doh.gif Maciau, kad ir pagremzt reikia.

o sakykit apie kokia VIP kortele kalbat kaip isigyti nes siaip su geliniu kaina apie 80lt.
Atsakyti
QUOTE(kaunas2010 @ 2012 01 09, 20:51)
o sakykit apie kokia VIP kortele kalbat kaip isigyti nes siaip su geliniu kaina apie 80lt.

g.gif man rodos jiem reik pateikt savo sertifikata apie nagu mokslus ir panasiai ir turi isduoti, bet cia reik tiksliau pasidometi g.gif O atrodo tai sitaip :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 sausio 2012 - 20:56
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 09, 21:54)
g.gif  man rodos jiem reik pateikt savo sertifikata apie nagu mokslus ir panasiai ir turi isduoti, bet cia reik tiksliau pasidometi g.gif O atrodo tai sitaip :
user posted image

O tu Kaune gavusi šią kortelę?
Atsakyti