Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Cherry_ @ 2012 01 08, 22:41)
turite omeni toki buteliuka ?
user posted image
gal numeriuka zinote ? 4u.gif

taip wink.gif spalvyte parasysiu ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 08, 23:59)
taip wink.gif spalvyte parasysiu ryt  4u.gif

Busiu labai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos kas naudojat stampukus, su kokiu laku stampuojat? Su tuo specialiu, ar paprastu? Nes as tu stampu nenaudoju, bet kazkaip kyla pagunda juos isigyt..kelios klijentes nori papaisymu, galvoju gal tu stampu man vis del to reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 08, 23:41)
Merginos kas naudojat stampukus, su kokiu laku stampuojat? Su tuo specialiu, ar paprastu? Nes as tu stampu nenaudoju, bet kazkaip kyla pagunda juos isigyt..kelios klijentes nori papaisymu, galvoju gal tu stampu man vis del to reikia g.gif

Spec turiu tik juoda ir sidabrini laka, kitas spalvas atrandu is savu paprastu laku, svarbu butu geras ryshkus pigmentas-tada ir paveikslelis ryshkesnis, nes su skystalu ar perlamutru-tikrai neiko neatspausit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 08, 21:47)
Vakar buvo mano pirmas blynas...

mano pirma mintis buvo , kad nagai kaip kruvini atrodo doh.gif gal kita spalva butu geriau, ne raudona rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 01 09, 11:58)
mano pirma mintis buvo , kad nagai kaip kruvini atrodo  doh.gif gal kita spalva butu geriau, ne raudona  rolleyes.gif

Realybej nera tokia raudona ta spalva, tokia kaip ruzavesne su violetiniu atspalviu gal g.gif
Siuo metu turiu tik tas dvi spalvas, mano vaizduotej pries lakuojant, labai graziai atrode toks menas biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 01 08, 23:01)
Busiu labai dekinga bigsmile.gif

coffe break vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Klausykite mergaitės, ax.gif kreipiuosi į tas kurios buvo Orly Gel FX ilgalaikio lakavimo pristatyme ar jau dirba su juo.

1. Kokia kaina spalvos?
2. Kaip laikosi?
3. Ar tikrai nereikia šiaušti nago kaip mačiau video youtube?
4. Ir aišku tirštumu ar panašus į Gelishą?

Kažkaip gundausi aš juos pabandyti, nes žiūriu yra gražių spalvyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite spalvyte Harmony Plum and Done 1417, kaip ji, ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 09, 12:25)
Klausykite mergaitės, ax.gif  kreipiuosi į tas kurios buvo Orly Gel FX ilgalaikio lakavimo pristatyme ar jau dirba su juo.

1. Kokia kaina spalvos?
2. Kaip laikosi?
3. Ar tikrai nereikia šiaušti nago kaip mačiau video youtube?
4. Ir aišku tirštumu ar panašus į Gelishą?

Kažkaip gundausi aš juos pabandyti, nes žiūriu yra gražių spalvyčių  mirksiukas.gif

Su VIP korta gaunasi 55 lt, bet nepamirshkit, kad jo ten tik 9ml, kai Gelisho 15 smile.gif
Del laikymosi-man visi neblogai laiko biggrin.gif Nors Orlius as naudoju su Gelish baze.
Na jei gaimintojai sako-vadinas siaust nereikia ax.gif Nebent kaip ir as va , desit ant kitos bazes, pries kuria teks siausti ax.gif
Man siek tiek tirshtesni,uz kaikurias Gelisho, bet lakuojasi labai maloniai 4u.gif

Tiesa kiek maciau , jei dirbama vien su Orly serija, nemaisant-tai gana sunkokai nusema kaikurios spalvytes doh.gif Maciau, kad ir pagremzt reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 sausio 2012 - 14:51
Ok ,dedat cia visi grazius nagus, laikas idet nelabai kokius tongue.gif Visi matot grozi, o eigos vaizdelio naujokeles muset - nedabojusios ax.gif
Tai va susipazinkit su 17 dienu vaizdeliu hihihi.gif Kaip atrodo nageliai atlaike kuciu, kaledu ir naujako mishrainiu maratona biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 09, 15:50)
Su VIP korta gaunasi 55 lt, bet nepamirshkit, kad jo ten tik 9ml, kai Gelisho 15  smile.gif
Del laikymosi-man visi neblogai laiko biggrin.gif Nors Orlius as naudoju su Gelish baze.
Na jei gaimintojai sako-vadinas siaust nereikia ax.gif Nebent kaip ir as va , desit ant kitos bazes, pries kuria teks siausti ax.gif
Man siek tiek tirshtesni,uz kaikurias Gelisho, bet lakuojasi labai maloniai 4u.gif

Tiesa kiek maciau , jei dirbama vien su Orly serija, nemaisant-tai gana sunkokai nusema kaikurios spalvytes doh.gif Maciau, kad ir pagremzt reikia.

Na aš taippat naudočiau su gelisho baze ir topu, turiu aš db jų tirpiklį tai esu patenkinta gerai gelishą nutirpina.
Na reiks pabandyti nusipirkti kokią spalvytę

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti