Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 08, 21:08)
tikiuosi pasidalinsit isbandymais

as nulakavau kinietiskais,vakar spalvyte matet ax.gif
kolkas tai kaip ir blogo atsiliepimo neturiu,tik kad tirstas nemaloniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 08, 22:02)
Manau cia ne drasa, o litu, noro, euforijos dauguma  hihihi.gif

man lb patinka harmony lakai, negaila lt ant ju... bet ziauriai megstu viska isbandyt
Atsakyti
Na pasisakysiu ir aš. Turiu štai šios firmos tokią spalvą. Lakas tepasi smagiai. Netirštas. laikė irgi gerai, nusiėmė normaliai. Bet spalva kaip ir kitų lakų, neatitiko paveikslėlio. Realiai tamsesnė ir daug geltono blizgučio. Nelakuoju tik dėl to, kad spalva negraži.
http://www.ebay.com/...=item20beb74d8c
Atsakyti
Kad jau kalba apie pigius lakus, tai kas isbandys Harmony antrininkus "GelPolish", praneskit atsiliepimus smile.gif nes labai viena spalvyte uzkabino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 08, 15:03)

grazu, bet lyg nagu forma skirtinga g.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 08, 16:34)
Mergaites, kaunietes, turiu klausima/prasyma

Gal kuri naudoja UV lempa ir galetu man pagelbet patikrinti mano lemputes? Kad suzinociau ar kalta mano lempa ar lemputes...

Mergina is kurios pirkau lempa sake pakeistu arba lemputes arba lempa, bet kadangi ji ne kauniete man pirma reiketu issiaiskinti kur pas mane beda... kodel man mirksi lemputes....

jei ka rasyk AZ susisieksim ir galesi pabandyti pas mane 4u.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2012 01 08, 19:31)
O as taip noreciau kazko tokio :
user posted image
O cia is vis ideali :

http://sydney-stylis...nude-nails.html

sita spalva turi orly ax.gif nerealiai grazi wub.gif
Atsakyti
Vakar buvo mano pirmas blynas, visada galvojau, kad esu kruopsti, vakar apsigalvojau lotuliukas.gif aplink odeles labai jau nedailiai pasidariau... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 08 sausio 2012 - 21:55
QUOTE(Gladness @ 2012 01 08, 21:47)
Vakar buvo mano pirmas blynas, visada galvojau, kad esu kruopsti, vakar apsigalvojau  lotuliukas.gif aplink odeles labai jau nedailiai pasidariau... smile.gif
[size=

Va cia jau ir man labai kliuna nevienodas nagu ilgis, forma, truksta tvarkos smile.gif Na bet kuo toliau tuo bus praktikos daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 sausio 2012 - 21:58
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 08, 22:57)
Va cia jau ir man labai kliuna nevienodas nagu ilgis, forma, truksta tvarkos smile.gif Na bet kuo toliau tuo bus praktikos daugiau mirksiukas.gif

As nagus tik pries 2 menesius apskritai pradejau priziureti, visa gyvenima jie buvo belekokie doh.gif
Del ilgio, nu tai niekaip neina man ju sulyginti, vat bevadzio ir maziuko nagai auga graziai, lygiai, o pvz smilius luzineja sonais, net geli tepe, kad sukietint, bet ir tai po 3 dienu pradejo luptis ir aisku po to luzineti doh.gif
O tvarka, tai tikiuos ateis su praktika, tuo labiau sau, ne taip patogu, kaip kitam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 01 08, 23:10)
As nagus tik pries 2 menesius apskritai pradejau priziureti, visa gyvenima jie buvo belekokie  doh.gif
Del ilgio, nu tai niekaip neina man ju sulyginti, vat bevadzio ir maziuko nagai auga graziai, lygiai, o pvz smilius luzineja sonais, net geli tepe, kad sukietint, bet ir tai po 3 dienu pradejo luptis ir aisku po to luzineti  doh.gif
O tvarka, tai tikiuos ateis su praktika, tuo labiau sau, ne taip patogu, kaip kitam  ax.gif

tikrai su laiku viskas bus ciki
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 08, 23:15)
tikrai su laiku viskas bus ciki

Kai pati lakuosiuos dabar bandysiu tik pradejus luptis smiliams is karti persilakuoti, kad nebutu be lako, nes pas manikiuriste nebuciau prilakscius kas kelias dienas... smile.gif gal pagrazes doh.gif
Siaip tas visas nedailumas labai foto isryskeja, taip baisiai ant rankos neatorodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 08, 18:12)
tj as dbr jei nuvalyciau nagiuka su spiritu, uzdeciau stampuka... reiktu biski laukt kad padziutu? tada det topa ir i lempa?

as nelaukiu kol nudzius, is kart topa ir vel i lempa.

Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 01 08, 18:21)
o neatsoksta topas? Arba pvz kai dedi blizgucius(paberi) tai irgi ant virsaus tada TOPa? blush2.gif

blizgucius barstau ant paskutinio spalvinio sluoksnio, dedu i lempa, ir tada topa. man dar nebuvo atsoke.
stampukus zadejau medinese sukose akropolyje pirkti, bet nebeturejau laiko siandien, tai ryt tikrai nuleksiu ir parasysiu kaip ten jie ir kokia firma.
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 08, 22:45)

sita spalva turi orly  ax.gif nerealiai grazi  wub.gif

turite omeni toki buteliuka ?
user posted image
gal numeriuka zinote ? 4u.gif
Atsakyti