Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Zmonke @ 2012 01 07, 19:08)
Kaip supratau, gera laikymasi itakoja gera baze? Lakas ir topas gali buti paprastesni? Taip? Man prastokai laikosi, naudoju perfect nails. Dar man asmeniskai kai kurios spalvos geriau laiko, kitos prasciau, is tos pacios firmos. Tai galvoju, jei pabandyti su gelish baze viska ta pati, ar butu rezultatas?

As perfectnaila su Gelish baze dariau mamai pamenu pirmas kartas isvis buvo- tai atnesiojo menesi biggrin.gif Bet nuimant tai keikiau,nes netirpo an Perfectnailas apsoliuciai doh.gif teko ir dildint ir gramdyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 sausio 2012 - 19:12
As pvz naudoju base ir topa IBN firmos o spalvas Harmony tai man laiko puikiai,naudodama tos pacios IBN firmos base topa ir spalva,tai nusilupinejo spalva po kokiu 4dienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonke @ 2012 01 07, 20:08)
Kaip supratau, gera laikymasi itakoja gera baze? Lakas ir topas gali buti paprastesni? Taip? Man prastokai laikosi, naudoju perfect nails. Dar man asmeniskai kai kurios spalvos geriau laiko, kitos prasciau, is tos pacios firmos. Tai galvoju, jei pabandyti su gelish baze viska ta pati, ar butu rezultatas?

O man perfect nails gerai laiko g.gif tik vat nuemimas praktiskai mechaninis doh.gif
Atsakyti
Na užsisakiau priemones 4u.gif Laukiu, nekantrauju kada galėsiu pabandyt ax.gif Koks lakas patvariausias prancuziškui, ka išbandėt ir rekomenduotumėt ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2012 01 07, 18:09)
Sakykit , ar įvairių firmų geliniam lakam tinka  ta pati top base ir top cout ?

Base ir Top turiu NSI firmos. Tai be baimės galima maišyti su kitų firmų geliniais lakais (išbandytas variantas mirksiukas.gif ), o ir laikosi be priekaištų 4u.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/p...90ea53e1122.JPG
siandieninis darbas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 08 sausio 2012 - 15:05
QUOTE(donatiki @ 2012 01 08, 16:03)

Niu labai grazu wub.gif

Papildyta:
Mergaites,
o kaip Jums si spalvyte?

01331 PASSION
user posted image
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 08, 16:03)

man grazu...
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 08, 15:26)
Niu labai grazu wub.gif
Papildyta:
Mergaites,
o kaip Jums si spalvyte?

01331 PASSION
user posted image

man tai labai grazi, pati tokios noreciau
Papildyta:
aciu sau_lu_te ir Sonie 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kaunietes, turiu klausima/prasyma

Gal kuri naudoja UV lempa ir galetu man pagelbet patikrinti mano lemputes? Kad suzinociau ar kalta mano lempa ar lemputes...

Mergina is kurios pirkau lempa sake pakeistu arba lemputes arba lempa, bet kadangi ji ne kauniete man pirma reiketu issiaiskinti kur pas mane beda... kodel man mirksi lemputes....
Atsakyti
http://www.part.lt/p...cd879f62795.JPG
ir dar vienas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 08, 16:39)

Tie pirmieji man perdaug marga, a vo sitie raudoni liuks thumbup.gif

Sonie manau vasarai ta spalva butu liuks thumbup.gif prie idegusios rusvos odos wub.gif
na bet cia ryshkalu megejoms zinoma http://radikal.ru/F/...098009.jpg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 sausio 2012 - 16:53