Jolkuce, buvai įmetusi nuorodą, kur iš ebay perki blokelius nagų paviršiui pašiaušti. Aš irgi, jaučiu, iš to paties pirksiu. O kuri iš tų jo prekiaujamų dildžių kažin tiktų pašiaušti jau lakuotam geliniam lakui (na prieš dedant removerį gelio nuėmimui). Gal tos? http://www.ebay.com/...=item4ab1b27d21
man jos tokios pakankamai grubios atrodo, tai turėtų tikti?
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 06, 15:28)
Jolkuce, buvai įmetusi nuorodą, kur iš ebay perki blokelius nagų paviršiui pašiaušti. Aš irgi, jaučiu, iš to paties pirksiu. O kuri iš tų jo prekiaujamų dildžių kažin tiktų pašiaušti jau lakuotam geliniam lakui (na prieš dedant removerį gelio nuėmimui). Gal tos? http://www.ebay.com/...=item4ab1b27d21
xe, jau antra..tai pirkit pirkit, tikrai tie blokeliai ir patogus ir ne astrus, na viena pusele ashtresne kita svelnesne,bet astresnes puses neuztenka pries nuemima, reik grubesnio ko..Gaila prie situ neraso gritu-nes jai 100-tai gerokai jau rezz nebent irgi bus viena puse astresne, kita svelnesne, o taip dazniausia ir buna - tai tiktu Hmz gal pasiimt, netiks cia - tai priauginimui sunaudosiu Nors cia man geresnis variantas http://www.ebay.com/...=item4cf98ed82e kaip tik grubuma raso Iseitu apie 9,50..o tai reishkia dilde kakur apie 2,30lt
Paskutinį kartą kai buvau pas manikiūristę, man ant poros nagų dėjo prieš lakavimą 2 sluoksnius gelio, kad sukietinti nagą, dabar jau noriu pati lakuotis, sakykit kaip man tą gelį nusiimti, taip pat kaip ir gelinį laką? Ar kaip nors kitaip?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 06, 15:37)
xe, jau antra..tai
tai kad tu čia profė esi, tai ir klausia visos
dėkui už paaiškinimą ir už tą naują nuorodą. Pirksiu, jaučiu, tas grubesnes
QUOTE(Gladness @ 2012 01 06, 15:50)
Paskutinį kartą kai buvau pas manikiūristę, man ant poros nagų dėjo prieš lakavimą 2 sluoksnius gelio, kad sukietinti nagą, dabar jau noriu pati lakuotis, sakykit kaip man tą gelį nusiimti, taip pat kaip ir gelinį laką? Ar kaip nors kitaip?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
Kai zinosim koki geli dejo-tada galesim atsakyt jei tai buvo kietasis gelis- tai tik mexanishkai nudildinti, jei tai buvo bio gelis- taip tada ji galima nutirpinti kaip laka.
Papildyta:
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 06, 16:33)
tai kad tu čia profė esi, tai ir klausia visos
Kokia as profe Be manes gi merginu cia dirbanciu sita darba sociai Nu bet padeti visad smagu.Jei imsi tas juodas is savo nuorodos, poto kai gausi gryzk cia papasakot a laabai jos ten bus grubios ar nia
QUOTE(MėlynaUgnis @ 2012 01 06, 01:06)
O po kiek laiko atsilupa ar atšoka?
Manieji nagai silpni, ploni, nelygūs ir sluoksniuojasi nuo pat vaikystės. Bet va Harmony gelinis lakas laiko bent jau savaitę. Tai vis ne paprastas lakas, kuris sveikas būna tik kokias 4-6h nuo nulakavimo ryte
Dabar bent jau nereikia į dieną kelis kartus perlakuoti... ač die, išsigelbėjimas bent šioks toks ir nereikia amžinai slėpti nagų.
Manieji nagai silpni, ploni, nelygūs ir sluoksniuojasi nuo pat vaikystės. Bet va Harmony gelinis lakas laiko bent jau savaitę. Tai vis ne paprastas lakas, kuris sveikas būna tik kokias 4-6h nuo nulakavimo ryte
Dabar bent jau nereikia į dieną kelis kartus perlakuoti... ač die, išsigelbėjimas bent šioks toks ir nereikia amžinai slėpti nagų.
man 5 dienoj atsoko aisku gal kaltas ir mano darbas nes daznai rankos buna po vandeniu ;(
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 06, 18:31)
Kai zinosim koki geli dejo-tada galesim atsakyt jei tai buvo kietasis gelis- tai tik mexanishkai nudildinti, jei tai buvo bio gelis- taip tada ji galima nutirpinti kaip laka.
Papildyta:
Kokia as profe Be manes gi merginu cia dirbanciu sita darba sociai Nu bet padeti visad smagu.Jei imsi tas juodas is savo nuorodos, poto kai gausi gryzk cia papasakot a laabai jos ten bus grubios ar nia
Papildyta:
Ačiū gaila nžn kokį dėjo... na bandysiu pradžioj tirpinti kartu su laku, o jei netirps tada kažkaip kitaip pašalinti...
O ateinu su baisiausia antireklama Iš mano turimu GELEZ 6 lakų liko tik vienas geras, visį 5 sudžiuvo Kai tik gavau rinkinuką-iškarto 3 išmečiau ir šiandien žiuriu dar 2 sudžiuve Visi buvo sudeti vienoj dežutei su GELISH, tai tiems nieko, net baltas "prancuzams" sveikas. Daugiau tos firmos ne pirksiu Kažkas iš mergaičių buvo užrodžiusi gelinio lako skiediklį, ar jis vertas demesio, ar išgaruoja taip pat greitai, kaip paprastas lako skiediklis?
merginos niekada nebuvus nagavitoje ir net nzn kur ji randasi, bet adresa nete radau... bet gal kas zinote koks ju darbo laikas? arba gal kad pasakytu kur galima arciau centro, Kaune, nusipirkti harmony nagu lako nuemeja?
QUOTE(asorty @ 2012 01 07, 14:33)
Sveikos mergaites:)jungiuosi ir as i Jusu buri.Pradejau ir as namuose lakuotis nagucius, kol kas turiu tik viena laka. ( June bride) Dabar noreciau isigyti tamsia, ryskia spalva ( mastau apie Black cherry, is Gelisho serijos) gal kuri turite sia spalva? kokie atsiliepimai.
Spalva labai faina, albume musu gi yra nufotkinta kaip atrodo,
tik jo reik minimum 3 sluoksniu.
Papildyta:
QUOTE(adusia @ 2012 01 07, 17:10)
O ateinu su baisiausia antireklama Iš mano turimu GELEZ 6 lakų liko tik vienas geras, visį 5 sudžiuvo Kai tik gavau rinkinuką-iškarto 3 išmečiau ir šiandien žiuriu dar 2 sudžiuve Visi buvo sudeti vienoj dežutei su GELISH, tai tiems nieko, net baltas "prancuzams" sveikas. Daugiau tos firmos ne pirksiu Kažkas iš mergaičių buvo užrodžiusi gelinio lako skiediklį, ar jis vertas demesio, ar išgaruoja taip pat greitai, kaip paprastas lako skiediklis?
Gelez kaip ir Gelakai, buvo isleisti su gamybos broku, manieji irgi visi uzstingo Iskyrus viena Ezflow gelez " Pink Grapefruit ".Bet jie dabar irgi naujus isleide,turetu but dabar su jais viskas tvarkoje manau