Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 01 06, 10:34)
Gera pradzia puse darbo  4u.gif

ketvirtas bandymas... reiks skambint tetai kaip jai laiko...
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 06, 10:12)
Man 01349 Caution  wub.gif

aciu uz foto, grazi spalva, bet vistiek noriu tamsesnes smile.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš į šitą temą ax.gif

Lakuoti pradėjau neseniai ir iškilo porą klausimų blush2.gif Sakykit, ar dažnai naudojat struktūrinį gelį (Harmony)? Galvoju, ar verta pirkti.

Taip pat turiu porą spalvų, kurios nepatinka dar nelakavus - ar jums taip buvo? doh.gif Ir dar norėjau paklausti dirbančių - kaip renkatės spalvas - pagal asmeninį skonį ar kas nors parekomenduoja g.gif Vis pagalvoju, kaip būtų gerai koks TOP 10 labiausiai pageidaujamų spalvų (svajuko dramblionė lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 01 06, 10:40)
Vis pagalvoju, kaip būtų gerai koks TOP 10 labiausiai pageidaujamų spalvų (svajuko dramblionė  lotuliukas.gif )

o... būtų iš tiesų labai faina, susidėlioti savo TOP 10 (na nors TOP 5), savo "svajuko drambliones" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 06 sausio 2012 - 10:55
QUOTE(freza80 @ 2012 01 06, 10:40)
Prisijungsiu ir aš į šitą temą  ax.gif 

Lakuoti pradėjau neseniai ir iškilo porą klausimų blush2.gif  Sakykit, ar dažnai naudojat struktūrinį gelį (Harmony)? Galvoju, ar verta pirkti.

Taip pat turiu porą spalvų, kurios nepatinka dar nelakavus - ar jums taip buvo? doh.gif  Ir dar norėjau paklausti dirbančių - kaip renkatės spalvas - pagal asmeninį skonį ar kas nors parekomenduoja g.gif  Vis pagalvoju, kaip būtų gerai koks TOP 10 labiausiai pageidaujamų spalvų (svajuko dramblionė  lotuliukas.gif )

Strukturini naudoju nago plokstelei islyginti, jei zmogui kokia trauma su naguciais ar jie labai banguoti, bet siaip nebutinas dalykas,jei del saves-tai tikrai neverta jo pirkti smile.gif
O spalvas dazniausia aishku savo skoniui perku biggrin.gif Kartais klientai kokios uzklausia, tada ainu zvalgytis ka tokio i ju norimas galima atrasti ax.gif
Pas mane pirmoje vietoje prancuzas,antroje-raudoni lakai, trecioje violetiniai atspalviai rolleyes.gif ir paskutineje visokie rausvi ar svelnus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 sausio 2012 - 11:17
Dėkoju. O sakykit, jei turiu Less Talk (rožinio kaspino serija, šviesiausias), ar verta imti ir Light Elegant? g.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 06, 12:16)
Strukturini naudoju nago plokstelei islyginti, jei zmogui kokia trauma su naguciais ar jie labai banguoti, bet siaip nebutinas dalykas,jei del saves-tai tikrai neverta jo pirkti smile.gif
O spalvas dazniausia aishku savo skoniui perku biggrin.gif  Kartais klientai kokios uzklausia, tada ainu zvalgytis ka tokio i ju norimas galima atrasti ax.gif
Pas mane pirmoje vietoje prancuzas,antroje-raudoni lakai, trecioje violetiniai atspalviai rolleyes.gif ir paskutineje visokie rausvi ar svelnus..

Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 01 06, 12:13)
Dėkoju. O sakykit, jei turiu Less Talk (rožinio kaspino serija, šviesiausias), ar verta imti ir Light Elegant? g.gif

Ne, jie labai panasus, tik light elegant kitaip blizga 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kas turit si IBD laka ? Kazin kaip ta spalvyte realiai atrodytu? Gundausi nusipirkti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 06 sausio 2012 - 13:24
Parduodu UV lempa, vokiska, 36V, naudota 4 kartus. Taip pat pridedu 2 gelinius lakus Emmi Nail (Aubergine ir Romantic Pink), Easy Coat pagrinda+top coat'a (2 viename) ir lipnumo removeri. Uz viska - 200 Lt.

Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2012 01 06, 14:17)
Parduodu UV lempa, vokiska, 36V, naudota 4 kartus. Taip pat pridedu 2 gelinius lakus Emmi Nail (Aubergine ir Romantic Pink), Easy Coat pagrinda+top coat'a (2 viename) ir lipnumo removeri. Uz viska - 200 Lt.

Gausi uz reklama i spranda biggrin.gif nuo oderatoriu biggrin.gif Aik gi i skelbimus mirksiukas.gif

zaika oba, turetu but dailus bigsmile.gif bigsmile.gif

Nezinau kaip jus merginos, bet as jau tingiu az atsakineti kas kaip ir ka reikia susipirkti, nu nejaugi pirmame puslapyje taip sunku perskaityt?Gi net su foto ir issamiu aprasymu viskas sudeta doh.gif O klausinejanciu az-marios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 sausio 2012 - 14:36
QUOTE(kristynka* @ 2012 01 05, 12:47)
pirkau lempa cia as sita. mokejau as tada 95lt (bet tipo kainave 160lt) dar be akcijos 106 lotuliukas.gif  bet neturiu nusiskundimu
http://www.nagams.lt...mamu-dugnu.html

sitas tai mane labai sudomino, nes uz tokia kaina dar ir garantija duota. bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 05, 12:38)
bigsmile.gif  As abieju kaip tik dabar laukiu  wub.gif  wub.gif  Nes jos iskart paverge mano sirdi  wub.gif
user posted image

jetau kaip grazu....
as pabandymui uzsakiau naujus ibd just gel pora spalveliu...
beje o Harmony Gelish las vegas blizguciai kai prancuza darau man zalsvas atspalvis po to islenda, na tokia negrazi spalva islenda...ar cia tik man??? g.gif
ta pastebejau ir ant savo ir ant klienciu naguciu
Atsakyti