Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(kristynka* @ 2012 01 05, 16:41)
merginos o jus daznai sakotes is ebay ?
gal ir man kada galetumete pagelbet ir parsiust kelius dalykelius, nes pati nemoku ir korteles neturiu

yra forume tarpininkiu, per kurias galima uzsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 05, 16:45)
yra forume tarpininkiu, per kurias galima uzsakyti  mirksiukas.gif

gal galite keles rekomenduoti (gal esate kurias jau "isbandziusi") gal i az, kad nebutu cia reklama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 01 05, 16:47)
gal galite keles rekomenduoti (gal esate kurias jau "isbandziusi") gal i az, kad nebutu cia reklama smile.gif

na reikia kitu mergaiciu laukti, nes as per tarpininkes neuzsakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2012 01 05, 17:22)

Taip, čia gelish - Stand out. Ją visada tepu 3 sluoksniais, nes 2 per mažai, vietom persisšviečia. Matyt tai ir yra dižiausia "paslaptis" smile.gif

Na taip aš taippat tepu ją trimis sluoksniais, aš ją apibudinčiau kai raudono vyno spalva prieš saulę mirksiukas.gif ,na bet ji toje foto neraliai graži wub.gif (matyt nagai kai tobuli tai visos spalvos gražiai atrodo, mirksiukas.gif čia tikriausiai tavo pačios rankytė?)

A db po visų švenčiu niekaip neišsirinkau kokios noriu sau tai nusilakavau su db tiksliai nepamenu numeriuko ir pavadinimo spalvos, bet arba 01349 Caution 2sluoksniai ir 1 sluoksnis 01605 to šviesiausio blizgučio-pigmento, arba 01350 2sluoksniais. Vienu žodžiu pagrindas yra tamsiai mėlynas su žalsvu atspalviu mirksiukas.gif visai nieko atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
as labai nusivylus nuo geliniu lakavimu sad.gif visai jis man nelaiko. dariausi pas skirtingas manikiuristes ir tas pats sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 05, 18:55)
Na taip aš taippat tepu ją trimis sluoksniais, aš ją apibudinčiau kai raudono vyno spalva prieš saulę  mirksiukas.gif ,na bet ji toje foto neraliai graži  wub.gif (matyt nagai kai tobuli tai visos spalvos gražiai atrodo,  mirksiukas.gif čia tikriausiai tavo pačios rankytė?)

Man Stand out spalva viena mylimiausių, antrą buteliuką pirkau, nes buvo taip, kad ištisai ja ir lakavausi smile.gif)) toje foto ji šviesesnė šiek tiek gavosi, bet niekaip neišėjo tikros spalvos pagaut smile.gif Taip, tai mano ranka smile.gif
Pasirodykit kaip nusilakavot, juk čia turbūt visom įdomu ir naudinga. Nežinau ką daryčiau be šito forumo. Viską sužinau biggrin.gif

QUOTE(jurgaud @ 2012 01 05, 23:20)
as labai nusivylus nuo geliniu lakavimu sad.gif visai jis man nelaiko. dariausi pas skirtingas manikiuristes ir tas pats sad.gif

Gal Jūsų pačios nagučiai ploni, silpni, sluoksniuojasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2012 01 05, 22:20)

O po kiek laiko atsilupa ar atšoka?
Manieji nagai silpni, ploni, nelygūs ir sluoksniuojasi nuo pat vaikystės. Bet va Harmony gelinis lakas laiko bent jau savaitę. Tai vis ne paprastas lakas, kuris sveikas būna tik kokias 4-6h nuo nulakavimo ryte doh.gif
Dabar bent jau nereikia į dieną kelis kartus perlakuoti... unsure.gif ač die, išsigelbėjimas bent šioks toks ir nereikia amžinai slėpti nagų.
Atsakyti
Sveikutės,

Nu man tas gelinis lakavimas tai, kaip aš sakau, - metų atradimas, super. Bandžiau ne viename salone, vienur geriau laikė, kitur prasčiau, nors atrodo visur su tuo pačiu Harmony lakavo g.gif . Nes man paprastas lakas tai laikydavo iki nuėjimo į dušą arba pirmo indų išplovimo, tai žiauriai nervindavo, kad praktiškai reikdavo planuot manikiūrą prieš pat balių, jau nuėjus su makiažu ir šukuosena smile.gif. O kad kasdien būt su lakuotais nagais - misiją neįmanoma, patingėdavau kas vakarą persilakuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kas patartu kuri melyna spalvyte graziausia, noreciau tamsiai melyna isigyti, tik neapsisprendziu kuri, aciu 4u.gif Turbut deep sea 1350 butu tinkamiausia?
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2012 01 06, 09:58)
Sveikos mergaites, gal kas patartu kuri melyna spalvyte graziausia, noreciau tamsiai melyna isigyti, tik neapsisprendziu kuri, aciu  4u.gif  Turbut deep sea 1350 butu tinkamiausia?

Man 01349 Caution wub.gif
user posted image
Atsakyti
kaip dziaugiuosi kad si karta lakavimas laikosi ilgiau... lakavau pirmadinei, o siandien naguciai puikus wub.gif dziaugiuosi, kad sugebejau pati nusilakuot... gal islaikys dvi savaites...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 06, 10:28)
kaip dziaugiuosi kad si karta lakavimas laikosi ilgiau... lakavau pirmadinei, o siandien naguciai puikus  wub.gif  dziaugiuosi, kad sugebejau pati nusilakuot... gal islaikys dvi savaites...

Gera pradzia puse darbo 4u.gif
Atsakyti