Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

ax.gif
QUOTE(donatiki @ 2012 01 05, 12:22)
dekui. labai patogu turetu but daile daryt.

yra dar tie su adatelem va

http://www.ebay.co.u...=item519507a5c1

pati tokius turiu susipirkus ax.gif tik pagal kaina paieskok pigesniu nes imeciau pacius pirmus
Atsakyti
Tai kad amazon.com nesiuncia i Lietuva g.gif Cia nebent irgi per tarpininkes pirkt. Reikes turbut per ebay siustis. Vistiek aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 05, 11:34)
Tai kad amazon.com nesiuncia i Lietuva  g.gif  Cia nebent irgi per tarpininkes pirkt. Reikes turbut per ebay siustis. Vistiek aciu.  4u.gif

Jojo, ten irgi per tarpininkus tenka siustis jeigu USA..Bandykit tada is ebejaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosiukas1122 @ 2012 01 05, 11:31)
yra dar tie su adatelem va

pati tokius turiu susipirkus ax.gif tik pagal kaina paieskok pigesniu nes imeciau pacius pirmus

As kazkokius tokio tipo turiu, tai toks sss.. atsiprasant doh.gif Teptukai tragiski, reikia naudot atskira ir apalvos nera pigmentuotos, tai tepi tepi ta pati ant to pacio, kol kazkas matytis pradeda...uzkniso ir atidaviau viska dukrai tepliot sau ir draugems nagus.
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 01 04, 13:15)
atėjau patarimo ir jūsų nuomonės dėl lempos.
Ką manot apie tokias ir panašias lempas iš ebejaus kinietiškas už 20-30 baksų?

http://www.ebay.com/...=item61cd3a2656

Gal geriau šitoj vietoj neskupyti ir nusipirkti normalią, pvz kad ir iš nagavitos?

pirkau lempa cia as sita. mokejau as tada 95lt (bet tipo kainave 160lt) dar be akcijos 106 lotuliukas.gif bet neturiu nusiskundimu
http://www.nagams.lt...mamu-dugnu.html
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 05, 10:38)
bigsmile.gif  As abieju kaip tik dabar laukiu  wub.gif  wub.gif  Nes jos iskart paverge mano sirdi  wub.gif

Tikrai, kad nerealios abi wub.gif wub.gif Jau noriu pas Tave biggrin.gif ir persilakuot nagus ta pas mane stalčiuje gulinčia Forbidden Love spalvyte cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 01 05, 11:47)
pirkau lempa cia as sita. mokejau as tada 95lt (bet tipo kainave 160lt) dar be akcijos 106 lotuliukas.gif  bet neturiu nusiskundimu
http://www.nagams.lt...mamu-dugnu.html

Man is ebay lempa gavosi nepilnai 60lt. Na o cia duoda 12men garantija, tai vis sioks toks pliusas. smile.gif Mano be garantijos, bet as turbut retai ta lempa naudosiu, tai gal tos garantijos ir neprireiks. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 05, 12:42)
As kazkokius tokio tipo turiu, tai toks sss.. atsiprasant doh.gif Teptukai tragiski, reikia naudot atskira ir apalvos nera pigmentuotos, tai tepi tepi ta pati ant to pacio, kol kazkas matytis pradeda...uzkniso ir atidaviau viska dukrai tepliot sau ir draugems nagus.

na kokybe ju ne pati geriausia teptukai ne lygus smile.gif as pagrinde visokiem pavyzdziam darytis namuose juos ir sunaudoju smile.gif nes is ju naudos ne daug biggrin.gif
Atsakyti
gavau 3 naujas spalvas perfect nails ir neturiu ant ko isbandyt doh.gif lotuliukas.gif
man atrodo as rimtai susirgau situ nagu liga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 05, 13:48)
gavau 3 naujas spalvas perfect nails ir neturiu ant ko isbandyt  doh.gif  lotuliukas.gif
man atrodo as rimtai susirgau situ nagu liga  lotuliukas.gif

Kaimynkas kvieskis arbatos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 04, 23:43)
manau pavyzdys pasikeite, o ne lakas  mirksiukas.gif nes va ka pastebejau, kad butent sita spalva keiciasi po keliu dienu ar savaites ant nago, o ta rozine pries ja, nepamenu pavadinimo, pasvieseja ziauriai, lakavausi kazkada tai galiukai liko tamsesni o ant ploksteles lakas paliko kaip pink smoothie  doh.gif

Geras, šito nebuvau pastebėjusi. Reikės stebėt dabar ar keičiasi smile.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 05, 11:51)
išduok paslaptį kaip taip lygiai išeina ją Tau nutepti? Na man šiek tiek ruožiukai matosi. O Tu ją dengi 2 ar 3 sluoksniais?

ai o kaip pati rašei kad čia yra Gelisho Stant Out spalva

Taip, čia gelish - Stand out. Ją visada tepu 3 sluoksniais, nes 2 per mažai, vietom persisšviečia. Matyt tai ir yra dižiausia "paslaptis" smile.gif
Atsakyti
merginos o jus daznai sakotes is ebay ?
gal ir man kada galetumete pagelbet ir parsiust kelius dalykelius, nes pati nemoku ir korteles neturiu
Atsakyti