Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 04, 18:50)
Kaip ji vadinas? g.gif
Papildyta:

rolleyes.gif Niablogas vaizdialis  thumbup.gif Cia kokia spalva?

http://www.nicenails...ex.php?pr=67225
tokia. antra karta nebepirkciau sios firmos laku schmoll.gif turiu sviesia ir tokia, su sviesia dar susitvarkau, bet su sia sunkiai... labai traukiasi nuo sonu, raukslejasi, be 3 sluoksniu niekaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 04, 18:52)
01340 Sweet Chocolat

Aaaaaaa tai as cia visai nesenai dejau gi su ja nagus savo lakuotus- grazi spalva ruda ausku tviskanti http://public.fotki....2f953e02eb.html .Bet kaip neatitinka cia foto su realia spalva, apsoliut nieko bendro doh.gif

donatiki oi as tokiu no name neperku schmoll.gif Va nezinai kas, norisi aishku pigiau, o poto ir gaunas vel tas pats-skupas moka dukart doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 sausio 2012 - 19:00
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 04, 18:46)
jos visos tokios iš Kinijos ateina. Kai kurios apdulkėjusios, pabraižytos. Nu vienu žodžiu China  biggrin.gif

Na pries ta lempa tikrai nieko blogo neturiu, nors ir is kinijos. Manau ji nauja, nes viskas tuose burbuliuotuose smile.gif maiseliuose, lempa ryyskiai ruuuuzava biggrin.gif, jokiu subraizymu, lemputes buvo dezutese. Ir atsiusta originalioje dezeje, tik isverstoje. biggrin.gif

Ta base ir top coat turbut is uzsienio pigiau gausis siustis? Lako tai noreciau kokio neryskaus pradziai, reikes paieskot, gal cia kas pigiau parduos jau naudota...
Atsakyti
Na, kas cia sake, ar klause..kad su ilgalaikiu neimanoma nagu atsiauginti aa? Vo kokius kablius imanoma, dar ir kaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif https://fbcdn-sphoto...594143366_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 04, 19:59)
Na, kas cia sake, ar klause..kad su ilgalaikiu neimanoma nagu atsiauginti aa? Vo kokius kablius imanoma, dar ir kaip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  https://fbcdn-sphoto...594143366_n.jpg

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 04, 20:02)
Na pries ta lempa tikrai nieko blogo neturiu, nors ir is kinijos. Manau ji nauja, nes viskas tuose burbuliuotuose smile.gif maiseliuose, lempa ryyskiai ruuuuzava biggrin.gif, jokiu subraizymu, lemputes buvo dezutese. Ir atsiusta originalioje dezeje, tik isverstoje. biggrin.gif

Ta base ir top coat turbut is uzsienio pigiau gausis siustis? Lako tai noreciau kokio neryskaus pradziai, reikes paieskot, gal cia kas pigiau parduos jau naudota...

pirkau baze ir topa is vaikinuko cia forume, ir nebrangu ir super, nereikejo laukt...
Atsakyti
sveika, iš kokio vaikinuko pirkai, gal jis daugiau turi? aš labai noriu pradeti lakuotis bet neturiu priemonių tik lempą, o siųstis is užsienio, neturiu korteles payp pay sistemai apmoketi, o kaip jūs gavote korteles mano paprasta visa elektron Seb banko?

gal kuri siustusi tai gal ir man pagelbetų? gal kuri surinktų dideli užsakymą, gal kokios nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(godė @ 2012 01 04, 21:27)
sveika, iš kokio vaikinuko pirkai, gal jis daugiau turi? aš labai noriu pradeti lakuotis bet neturiu priemonių tik lempą, o siųstis is užsienio, neturiu korteles payp pay sistemai apmoketi, o kaip jūs gavote korteles  mano paprasta visa elektron Seb banko?

gal kuri siustusi tai gal ir man pagelbetų? gal kuri surinktų dideli užsakymą, gal kokios nuolaidos?

kiek as cia domejausi, tai ne viena nenori priimt uzsakymo...
vakar uzsisakiau nagam daigciuku is vienos forumietes, kuri tuo uzsiima...
reikia kreditines korteles, nors as ja ir turiu, bet vis tiek nemoku pikrt...
parasyk man a.z. del tu laku...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 04, 20:17)
pirkau baze ir topa is vaikinuko cia forume, ir nebrangu ir super, nereikejo laukt...

Kas cia per vaikinukas? Gal galima AZ? 4u.gif

QUOTE(godė @ 2012 01 04, 20:27)
aš labai noriu pradeti lakuotis bet neturiu priemonių tik lempą, o siųstis is užsienio, neturiu korteles payp pay sistemai apmoketi, o kaip jūs gavote korteles  mano paprasta visa elektron Seb banko?

As irgi turiu tik lempa. smile.gif Tai suku dabar galva kur cia laka pigiau susiveikt. tongue.gif
Visa elektron netinka, reikia banke issimti Visa virtuon. As neseniai issiemiau, tai dabar bandau po truputi pirkti is uzsienio... rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi idomu kas per vaikinukas. Laukiu az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 04, 20:31)
kiek as cia domejausi, tai ne viena nenori priimt uzsakymo...
vakar uzsisakiau nagam daigciuku is vienos forumietes, kuri tuo uzsiima...
reikia kreditines korteles, nors as ja ir turiu, bet vis tiek nemoku pikrt...
parasyk man a.z. del tu laku...

na o kam kitam priimti atsakomybe? maza ka neateis, pasimes ar dar ka... yra forume merginos, kurios tuom uzsiimineja uz papildoma mokesti, prasom ten ir kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 04, 21:52)
na o kam kitam priimti atsakomybe? maza ka neateis, pasimes ar dar ka... yra forume merginos, kurios tuom uzsiimineja uz papildoma mokesti, prasom ten ir kreiptis  smile.gif

tai taip ir padariau, uzsisakiau is tos kuri tuo uzsiima...
Atsakyti