Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 22:40)
Ooo brolyti, tada tikrai teks jegu idet i nuvalyma lako doh.gif man nededant jau nervas buvo paemes, kad teko vietomis padildziuot, o cia su tokiu gruntu,ojei biggrin.gif

tai jau teko pavargt biggrin.gif
o kuom skiriasi rugstiniai ir nerugstiniai gruntai?
gal man tada kitoki naudot?
Atsakyti
O kaip su sluoksniais prancuzisko? Pirma dedi base tada piesi juostele ir tada top? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 04 sausio 2012 - 09:09
QUOTE(Sonie @ 2012 01 04, 09:07)
O kaip su sluoksniais prancuzisko? Pirma dedi base tada piesi juostele ir tada top? g.gif

jo.

ar kas nors dar dirbat su perfect nails?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 04, 09:07)

Baze
Kokia nors šviesi spalva pagrindui
Baltas galiukas
Topas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 04, 10:05)
Baze
Kokia nors šviesi spalva pagrindui
Baltas galiukas
Topas  4u.gif

galima ir be pagrindo spalvos
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 04, 10:08)
galima ir be pagrindo spalvos

Be pagrindo bent jau man nelygiai pasidengia baltas galiukas ir toks lieka kaip isplaukes, atrodo pries kisant i lempa ir lygiai istampau as ji, bet istrauki is lempos ir viskas isplauke. Uztat as pirma dar spalvos lakuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 03, 23:59)
tai jau teko pavargt  biggrin.gif
o kuom skiriasi rugstiniai ir nerugstiniai gruntai?
gal man tada kitoki naudot?

JOp-esu turejus viena spalva is pat pirmu ju laku..tai laikesi super gerai thumbup.gif , bet va nuimant teko vargo biggrin.gif nenaudojau as tu gruntu, baze elementaria ir tiek ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2012 01 03, 22:52)
Gal kam bus aktualu ax.gif - šiandien gavau iš ebay Harmony Gelish My Forbidden Love-nereali spalvytė, kas mėgsta vyšninius, tamsius atspalvius wub.gif Po poros kokių savaitėlių imsiu tą butelką ir jau lėksiu pas Jolkucę manikiūro su juo daryt ax.gif

swoon.gif Nu jeigu ana ir realybeje tokia ryshki ir skani-tai turi but nereali spalva bigsmile.gif thumbup.gif Jau maga man paciupinet ir pabandyt biggrin.gif

bigsmile.gif jeee o as gavau ziniu, kad mano murze atejo is IBD thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 sausio 2012 - 10:23
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 04, 10:18)
swoon.gif  Nu jeigu ana ir realybeje tokia ryshki ir skani-tai turi but nereali spalva  bigsmile.gif  thumbup.gif  Jau maga man paciupinet ir pabandyt biggrin.gif

Faktiškai tokia, kaip užtepta ant tos bonkelė-na, gal kiek tamsensė mirksiukas.gif drinks_cheers.gif tikrai pabandysim - ir aš spirgu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 01 04, 10:24)
Faktiškai tokia, kaip užtepta ant tos bonkelė-na, gal kiek tamsensė mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif tikrai pabandysim - ir aš spirgu jau biggrin.gif

bigsmile.gif jeigu dar tamsesne-tai faktas i man prireiks ja nusipirkt poto doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ateisi mane gundyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 04, 10:28)
bigsmile.gif  jeigu dar tamsesne-tai faktas i man prireiks ja nusipirkt poto  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ateisi mane gundyt biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif sutarta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 04, 11:49)
jo.

ar kas nors dar dirbat su perfect nails?

as dirbu
Atsakyti
ir as esu bandzius PN, bet kai pradejau su harmony dirbt, tai PN visai nenoriu smile.gif)
Atsakyti