Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

http://www.part.lt/p...5cae58ca308.JPG

keliu paprastai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 03 sausio 2012 - 22:24
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 22:23)
o kaip darai prancuziska lakavima? man jis atrodo neimanoma misija....

Taigi temos pradzioje visi rodymai su video medziagom mirksiukas.gif netingek pasieshkot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 sausio 2012 - 22:25
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 23:25)
Taigi temos pradzioje visi rodymai su video medziagom  mirksiukas.gif  netingek pasieshkot.

tikrai ziurejau, bet vis tiek...
isbandysiu kada prancuza kai iseis graziai ir paprastai nulakuot...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 20:00)
O Gelish Tiger Blossom
Uztenka 2 sluoksniu ar 3 reik ? g.gif

tamosiuke O gal kuri is tu 3 nauju spalvyciu tiktu tamstai

Uztenka dvieju sluoksniu 4u.gif Superine spalva, bet vasarai, dabar ramiai sau stovi pas mane iki vasaros 4u.gif

Nea, ne tas... as jas maciau Nagavitoj, grazu, bet ne tas...

QUOTE(NMT @ 2012 01 03, 20:14)
peržiūrėjau savo kolekciją tai nieko labai panašaus neradau. Nebent irgi norėjau siūlyti gelish - passion. Arba kita išeitis lakuotis it's a lily ir nešiotis stalinę lempą :DDD

Teks vaiksciot su lempa ir klijentems ta pati rekomenduot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 22:26)
tikrai ziurejau, bet vis tiek...
isbandysiu kada prancuza kai iseis graziai ir paprastai nulakuot...

Tai zinok niekas naujos paslapties kaip jis daromas - neatskleis biggrin.gif Jei moki-iskart is rankos piesi, nemoki-istaisai uzpiesus teptuku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 22:23)
Uoooo kaip idomiai, pasakok kokie lakai kokios spalvytes  bigsmile.gif ?

dieve kaip faina, kai kam nors patinka 4u.gif biggrin.gif
cia perfectnails lakuotas nago galiukas smile.gif
nu zodziu padariau paprasta prancuza su violetine spalva, tada nuo teptuko barsciau blizgucius, stampukas ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 03, 22:29)
dieve kaip faina, kai kam nors patinka  4u.gif  biggrin.gif
cia perfectnails lakuotas nago galiukas  smile.gif
nu zodziu padariau paprasta prancuza su violetine spalva, tada nuo teptuko barsciau blizgucius, stampukas ir viskas  4u.gif

O kaip tau perfectnailo lakiukai, patinka?Nes mes cia pakeike anuos, del sunkaus nutirpinio-nuemimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 sausio 2012 - 22:31
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 22:30)
O kaip tau perfectnailo lakiukai, patinka?Nes mes cia pakeike anuos, del sunkaus nutirpinio-nuemimo  blush2.gif

as dar tik kaip pradedanti, tai nelabai ka galiu pasakyt smile.gif siaip tepasi, laikosi, labai gerai, bet nusiima is tiesu sunkokai doh.gif as po apacia dar tepu berugstini grunta per visa naga, tai galvoju gal dar ir nuo to man sunkiai nusiiminėja.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 03, 22:36)
as dar tik kaip pradedanti, tai nelabai ka galiu pasakyt  smile.gif siaip tepasi, laikosi, labai gerai, bet nusiima is tiesu sunkokai  doh.gif  as po apacia dar tepu berugstini grunta per visa naga, tai galvoju gal dar ir nuo to man sunkiai nusiiminėja.

Ooo brolyti, tada tikrai teks jegu idet i nuvalyma lako doh.gif man nededant jau nervas buvo paemes, kad teko vietomis padildziuot, o cia su tokiu gruntu,ojei biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam bus aktualu ax.gif - šiandien gavau iš ebay Harmony Gelish My Forbidden Love-nereali spalvytė, kas mėgsta vyšninius, tamsius atspalvius wub.gif Po poros kokių savaitėlių imsiu tą butelką ir jau lėksiu pas Jolkucę manikiūro su juo daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 03, 22:11)
siandienis darbas  smile.gif

kaip jūs paslenkat su tom dailėm doh.gif Man vienspalvis ir vsio, tingiu krapštinėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 03, 11:20)
Su kokiu nuemeju ta laka nuimat? Jei pagailit pinigeliu ir perkat prasta parduotuvini acetona-beabejo, kad nagams kenkia 4u.gif Plius-kokiu budu jus ta laka, kuris lieka ant nago nuimat? Ar siausdama blokeliu ar gramdydama odeliu atstumdeju. Nes jei atstumdeju at kokiu kitu irankiu gramdot, tai nulupat dar ir sluoksni nago...
Kad atsiaugint galima, tai tikrai, mano ne viena klijente po gelio atsiaugino nagus ir gana greitai.

as viska susipirkus is ibd. na o del nuemimo , tai tiek su mentele tokia tiek su nyksciu pervarau tuos nagus ir pamirkau kad atsiplautu, nes nuo juodo ar raudono ne iskart svarus nagai .
laukiu vyro grystant, parves mano sekanti uzsakyma, bandysiu prancuziska darytis ax.gif , o dabar pora savaiciu leidziu nagam pailset smile.gif
Atsakyti