Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 17:10)
labai daug kiniečių prekiauja angliškam ebejuj. Ir JAV ebėjuj kiek susidūriau, tai pagrinde vien kiniečiai, gyvena JAV ir biznį suka.
Kitaip sakant okupuoja pasaulį  lotuliukas.gif

vos neprisisakiau laku...
gerai, kad paskutine minute sumasciau su jumis pasikonsultuot
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 16:12)
vos neprisisakiau laku...
gerai, kad paskutine minute sumasciau su jumis pasikonsultuot

tai va.. čia ir pats buteliukas nukopijuotas nuo "Harmony gelish" buteliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 17:34)
tai va.. čia ir pats buteliukas nukopijuotas nuo "Harmony gelish" buteliuko  smile.gif

dar todel ir "susimoviau" buteliuka pamaciau ir pagalvojau harmony blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 12:44)
As dazniausiai neslepiu shtampuku po UV topu,nes manishkes linkusios nusivalyti poto, nes pabosta tie rashtai jom greit.Vakar va experimenta dariau-dejau i vidu, tarp 2 topo sluoksniu, ziuresiu kas bus, ar neims skilineti g.gif  doh.gif

Laikis puikiai, visad tarp 2 topu dedu.
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 12:58)
O priesh pieshdama pasiausiai ta pirma topo sluoksni ? g.gif  Nes as pasiausiau, kad galetu shtapukas lengviau atsispaust, o poto vel uztepiau..sakau gal neatsilups g.gif

ir siausiu ir ne. laiko vienodai gerai. Jei nesiausiu - tepu ploniua, jei siausiu -normaliai.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 16:42)
dar todel ir "susimoviau" buteliuka pamaciau ir pagalvojau harmony  blush2.gif

o taippp... čia galima ir susimauti. beje kažkuri praeitoje temoje buvo įdėjusi irgi kažkokį kinietišką geliuką, tai buteliukas buvo 1:1 nukopijuotas nuo CND "Shellac" biggrin.gif
Atsakyti
man labai sunkiai nusiima nagai kai pradejau tepti berugstini bonda.. doh.gif
gal su juo reikia tik galiukus tepti?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 17:52)
o taippp... čia galima ir susimauti. beje kažkuri praeitoje temoje buvo įdėjusi irgi kažkokį kinietišką geliuką, tai buteliukas buvo 1:1 nukopijuotas nuo CND "Shellac" biggrin.gif

noriu pora spalvyciu dasipirkt... atsidarau ebay o cia po 3 svarus lakai tik apsidziaugiau smile.gif dabar busiu atidesne...
deja nieko as ten labai pigaus snd derandu... po 13-15 svaru lakai, sakyciau brangu
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 17:02)
noriu pora spalvyciu dasipirkt... atsidarau ebay o cia po 3 svarus lakai tik apsidziaugiau smile.gif dabar busiu atidesne...
deja nieko as ten labai pigaus snd derandu... po 13-15 svaru lakai, sakyciau brangu

na va, doleris brangsta... pardavimas jau 2,67 Lt. ohmy.gif
tai čia visos kainos nuo to ir priklauso. Gamintojai gi visi JAV 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 18:07)
na va, doleris brangsta... pardavimas jau 2,67 Lt.  ohmy.gif 
tai čia visos kainos nuo to ir priklauso. Gamintojai gi visi JAV  4u.gif

gal is patirties galetum parekomenduoti kokia rusva spalva? teta uzsimane rusvos spalvos, o as net nzn kokia cia grazi butu...
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 01 03, 16:55)
man labai sunkiai nusiima nagai kai pradejau tepti berugstini bonda..  doh.gif
gal su juo reikia tik galiukus tepti?

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 17:09)
gal is patirties galetum parekomenduoti kokia rusva spalva? teta uzsimane rusvos spalvos, o as net nzn kokia cia grazi butu...

gal geriau kokia manikiūristė parekomenduos. Kiek aš esu turėjusi, tai pagrinde tamsios: bordo, žalia ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 18:29)
gal geriau kokia manikiūristė parekomenduos. Kiek aš esu turėjusi, tai pagrinde tamsios: bordo, žalia ir t.t.  4u.gif

o kaip jus nuiminejat laka? su folija ar antpirsciais? kaip patogiau?
Atsakyti