Laba diena. Na ir diskusijos pas jumis užvirusios, kol viską perskaičiau... Nauja tema, o jau 11 psl. pripliurpta
Pas mane litų vandens ženklai irgi nešviečia po mano lempomis
QUOTE(dovesa @ 2012 01 02, 14:02)
Kaip manot- ar verta susipirkti visas priemones tik del saves?
na aš turiu viską tik dėl savęs. Ką iš savo patirties galiu pasakyti, tai čia brangus žaislas yra. Jei jūsų nagučiai visada lakuoti, neįsivaizduojate kaip į gatvę galima išeiti su nelakuotais nagais - tai tik pirmyn, aišku, kad susipirkite viską
O dar geriausia yra turėti kokią draugę bendramintę, kuri kartu lakuotusi, tada ne taip viskas brangiai išeitų, o ir nebūtų baimės, kad geliukai gali pasenti (sutirštėti).
Man sutirštėjo 3 IBD geliai, su kuriais tiek tesilakavau. Labai gaila, nes spalvytės buvo nerealios (Red velwet, Freesia ir Millionaire). "Harmony gelish" ir "Jessica geleration" geliniai lakai net nežada sutirštėti.
Aš geliuką nuėminėjau su paprastu acetonu ir susidirbau nagus, todėl verta tikrai nusipirkti kokį gerą specialų nuėmėją
Įdedu savo vakarykštį darbą (na man patinka visokie žali, mėlyni ir t.t...)
lakavau su IBD gelac spalva "Millionaire". Kad ir kaip gaila, bet spalvytė jau yra pradėjusi tirštėti, tai greičiausiai, jau po 2 sav. kažin ar belakuosiu