Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 03, 11:00)
Bet ar girdėjot tokį dalyką, bigsmile.gif  prieš daugiau nei metus kai buvau pristatomajam seminare gelisho pasakojo, g.gif  kad nereikia daryti pertraukėliu su ilgalaikiu lakavimu, o dabar lapkričio mėn. kai buvau dailės gelisho seminare tai Jūratė instruktorė pasakė jog po pusės metų ištiso lakavimo rekomenduojama padaryti pertraukėlę kol atsinaujina nago plokštelė, bet kai aš tą pasakiau savo klientėms tai nei viena nesutiko schmoll.gif  nusiimti. lotuliukas.gif

Idomiai biggrin.gif man iskart buvo pasakyta, kad reikes pertraukeliu lakuojant..Zodziu Nagavita kai visad suxalturina ka nors lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 sausio 2012 - 11:10
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 12:10)
Idomiai  biggrin.gif man iskart buvo pasakyta, kad reikes pertraukeliu lakuojant..Zodziu Nagavita kai visad suxalturina ka nors lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Matyt g.gif , nes kiek pamenu tai tkrai taip sakė mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Na ir diskusijos pas jumis užvirusios, kol viską perskaičiau... Nauja tema, o jau 11 psl. pripliurpta blink.gif

Pas mane litų vandens ženklai irgi nešviečia po mano lempomis cool.gif

QUOTE(dovesa @ 2012 01 02, 14:02)
Kaip manot- ar verta susipirkti visas priemones tik del saves?

g.gif na aš turiu viską tik dėl savęs. Ką iš savo patirties galiu pasakyti, tai čia brangus žaislas yra. Jei jūsų nagučiai visada lakuoti, neįsivaizduojate kaip į gatvę galima išeiti su nelakuotais nagais - tai tik pirmyn, aišku, kad susipirkite viską 4u.gif
O dar geriausia yra turėti kokią draugę bendramintę, kuri kartu lakuotusi, tada ne taip viskas brangiai išeitų, o ir nebūtų baimės, kad geliukai gali pasenti (sutirštėti).
Man sutirštėjo 3 IBD geliai, su kuriais tiek tesilakavau. Labai gaila, nes spalvytės buvo nerealios (Red velwet, Freesia ir Millionaire). "Harmony gelish" ir "Jessica geleration" geliniai lakai net nežada sutirštėti.
Aš geliuką nuėminėjau su paprastu acetonu ir susidirbau nagus, todėl verta tikrai nusipirkti kokį gerą specialų nuėmėją 4u.gif

Įdedu savo vakarykštį darbą (na man patinka visokie žali, mėlyni ir t.t...) blush2.gif lakavau su IBD gelac spalva "Millionaire". Kad ir kaip gaila, bet spalvytė jau yra pradėjusi tirštėti, tai greičiausiai, jau po 2 sav. kažin ar belakuosiu verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 16:03)
Laba diena. Na ir diskusijos pas jumis užvirusios, kol viską perskaičiau... Nauja tema, o jau 11 psl. pripliurpta  blink.gif

Pas mane litų vandens ženklai irgi nešviečia po mano lempomis  cool.gif 
g.gif  na aš turiu viską tik dėl savęs. Ką iš savo patirties galiu pasakyti, tai čia brangus žaislas yra. Jei jūsų nagučiai visada lakuoti, neįsivaizduojate kaip į gatvę galima išeiti su nelakuotais nagais - tai tik pirmyn, aišku, kad susipirkite viską  4u.gif
O dar geriausia yra turėti kokią draugę bendramintę, kuri kartu lakuotusi, tada ne taip viskas brangiai išeitų, o ir nebūtų baimės, kad geliukai gali pasenti (sutirštėti).
Man sutirštėjo 3 IBD geliai, su kuriais tiek tesilakavau. Labai gaila, nes spalvytės buvo nerealios (Red velwet, Freesia ir Millionaire). "Harmony gelish" ir "Jessica geleration" geliniai lakai net nežada sutirštėti.
Aš geliuką nuėminėjau su paprastu acetonu ir susidirbau nagus, todėl verta tikrai nusipirkti kokį gerą specialų nuėmėją  4u.gif

Įdedu savo vakarykštį darbą (na man patinka visokie žali, mėlyni ir t.t...) blush2.gif  lakavau su IBD gelac spalva "Millionaire". Kad ir kaip gaila, bet spalvytė jau yra pradėjusi tirštėti, tai greičiausiai, jau po 2 sav. kažin ar belakuosiu  verysad.gif 

labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 15:03)
greičiausiai, jau po 2 sav. kažin ar belakuosiu  verysad.gif 

Idomi spalvyte-zalia eglute skarota thumbup.gif As kazin ar lakuociuos, bet kodel gi nia thumbup.gif
manieji IBD kai kurie tirshtesni, kuriuos dazniau lakluoju, kai kurie superiniai dar vis, as is ju 2 palaidojus esu tik.Dabartes laukiu is ju naujos kolekcijos vieno parsisiunciant-ziuresim ar pagaliau pakeite xemine formule ir ar nebus tu paciu ciudu su ju stingimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 15:11)
labai grazu

dėkui ax.gif Šiaip spalva tai gražesnė negu nuotraukoje, tokia smaragdinė žalia, labai blizga gražiai smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 15:16)
Idomi spalvyte-zalia eglute skarota  thumbup.gif  As kazin ar lakuociuos, bet kodel gi nia  thumbup.gif 
manieji IBD kai kurie tirshtesni, kuriuos dazniau lakluoju, kai kurie superiniai dar vis, as is ju 2 palaidojus esu tik.Dabartes laukiu is ju naujos kolekcijos vieno parsisiunciant-ziuresim ar pagaliau pakeite xemine formule ir ar nebus tu paciu ciudu su ju stingimu g.gif

aš irgi galvoju, gal nesutirštės daugiau. Bet va "Red velwet" man sudžiūvo, kad net pralakuoti nebeina, o taip gaila... verysad.gif
Su IBD gelių stingimu čiūdų nebeturėtų būti nes kiek žinau, IBD žiauriai didelių nuostolių apturėjo, susvyravo ir pats firmos geras vardas. Didmenininkai iš JAV masiškai jiems grąžinėjo sustingusius gelius doh.gif
Tai dabar tie jų nauji geliukai bus kokybiškesni ir pigesni siekiu reabilituotis rinkoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 15:31)
d
Su IBD gelių stingimu čiūdų nebeturėtų būti nes kiek žinau, IBD žiauriai didelių nuostolių apturėjo, susvyravo ir pats firmos geras vardas. Didmenininkai iš JAV masiškai jiems grąžinėjo sustingusius gelius  doh.gif
Tai dabar tie jų nauji geliukai bus kokybiškesni ir pigesni siekiu reabilituotis rinkoje  4u.gif

drinks_cheers.gif Ta pati girdejau-todel labai ir dedu viltis i juos vel, nes man jie buvo labiau megiami nei gelish ax.gif Ziuresim ka gausiu.
Prakalbai apie red velvet-net siurpas nuejo, begau savo dabar kilnot ir ka, velvetas geras, o va fiery coral sudziuvo blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif Aina peklon, o lakuotas tebuvo max 4 kart doh.gif doh.gif doh.gif Per anksti as cia pasidziaugiau verysad.gif
Ka dabar isirinkt is koraliniu spalvu tada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 sausio 2012 - 15:38
Gal kas susidure su sia spalva?
http://www.ebay.co.u...=item27c046ad21 kaip ji jums? man reik kazko svelniai rudo...
Atsakyti
gal kas ieskote pirkti, kaip ir gera kaina

http://www.ebay.co.u...=item2a15d5818d
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 15:35)
drinks_cheers.gif  Ta pati girdejau-todel labai ir dedu viltis i juos vel, nes man jie buvo labiau megiami nei gelish ax.gif  Ziuresim ka gausiu.

drinks_cheers.gif man IBD yra labai gražių spalvų. Harmony gelish yra labai tokie blizgūs, o IBD tokie daugiau emaliniai. Na, žiūrėsim kaip su tom naujom spalvytėmis 4u.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 15:42)
Gal kas susidure su sia spalva?
http://www.ebay.co.u...=item27c046ad21  kaip ji jums? man reik kazko svelniai rudo...

nesusidūriau. Bet bijočiau rizikuoti, nes tokios blyškios, alia smėlinės spalvos kartais nepateisina vilčių, ta prasme ant nagų negražiai atrodo g.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 15:58)
gal kas ieskote pirkti, kaip ir gera kaina

http://www.ebay.co.u...=item2a15d5818d

pastebėjai, ten "Item location" Hong kong. Taip kad, čia kinietiškas produktas ir čia kiniečiai prekiauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 03, 17:02)
pastebėjai, ten "Item location" Hong kong. Taip kad, čia kinietiškas produktas ir čia kiniečiai prekiauja 4u.gif

geras, nepastebejau kad kienieciu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 03, 16:07)
geras, nepastebejau kad kienieciu, aciu  4u.gif

labai daug kiniečių prekiauja angliškam ebejuj. Ir JAV ebėjuj kiek susidūriau, tai pagrinde vien kiniečiai, gyvena JAV ir biznį suka.
Kitaip sakant okupuoja pasaulį lotuliukas.gif
Atsakyti