Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 11:44)
As dazniausiai neslepiu shtampuku po UV topu,nes manishkes linkusios nusivalyti poto, nes pabosta tie rashtai jom greit.Vakar va experimenta dariau-dejau i vidu, tarp 2 topo sluoksniu, ziuresiu kas bus, ar neims skilineti g.gif  doh.gif

Aš buvau pasidariusi maždaug prieš metus dailę tokiu principu, ant top'o dailė ir vėl topas.
user posted image
Tai man po savaitės maždaug , labai gražiai tas antras topo sluoksnis atsilupo. kaip plėvelė gražiai nusieme ir pirmasis topo sluoksnis liko savo vietoje kaip niekur nieko thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 03, 10:41)
Nepritariu, šiai frazei  ax.gif , kadangi per pristatomąjį seminarą(kalbu apie gelsih) tai pati instruktorė rodė jog reikia pašiaušti nago paviršių(tam kad greičiau tirptų) nuimant ilgalaikį lakavimą ir nuėmus ar tai foliją ar tai antpirščiuką švenliais judesiukais "nuskusti" su metaliniu atstumdėju. Ir jei taisyklingai nuiminėji niekada nepažeisi nago. schmoll.gif

drinks_cheers.gif jei nagas neforsuojamas ir negramdoma su jega niekas niekam nekenkia schmoll.gif beje nagus su gelishu atsiauginu tikrai labai ilgus, daznai klientes paklausia ar cia mano naturalus blush2.gif bet va darbui trukdo tai tenka trumpinti, po poros savaiciu ir vel jie ilgi wub.gif
kartojau ir kartosiu, naudojant geras priemones, teisingai dirbant, tai yra dildziuojant, lakuojant, dziovinant, nuimant ir t.t. nagui jei ir pakenksit tai labai minimaliai, manieji sveiki ilgi ir grazus blush2.gif nors lakuojuosi jau daugiau nei metai laiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 03, 11:51)
As ne apie tai kalbejau 4u.gif
Taip-pasiausti pavirsiu butina, nes kitaip lakas netirps. Ir svelniai pagramdyt reikia, kad nuimtum visas tas pasisiaususias liekanas, bet kitos panos gramdo tikra ta zodzio prasme ir nulupa su nago keliais sluoksniais, to pasekmej tas nagas lieka plonas ir vel ji tenka trumpinti.
Teisingai nuimant gelini laka nagai tikrai nenukencia  4u.gif

Tada atsiprašau 4u.gif blush2.gif doh.gif , netaip tada būsiu Jus supratusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 03, 10:53)
Aš buvau pasidariusi maždaug prieš metus dailę tokiu principu, ant top'o dailė ir vėl topas.
[u
Tai man po savaitės maždaug , labai gražiai tas antras topo sluoksnis atsilupo. kaip plėvelė gražiai nusieme ir pirmasis topo sluoksnis liko savo vietoje kaip niekur nieko  thumbup.gif .

O priesh pieshdama pasiausiai ta pirma topo sluoksni ? g.gif Nes as pasiausiau, kad galetu shtapukas lengviau atsispaust, o poto vel uztepiau..sakau gal neatsilups g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 sausio 2012 - 10:58
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 03, 11:54)
kartojau ir kartosiu, naudojant geras priemones, teisingai dirbant, tai yra dildziuojant, lakuojant, dziovinant, nuimant ir t.t. nagui jei ir pakenksit tai labai minimaliai, manieji sveiki ilgi ir grazus  blush2.gif nors lakuojuosi jau daugiau nei metai laiko  bigsmile.gif

Bet ar girdėjot tokį dalyką, bigsmile.gif prieš daugiau nei metus kai buvau pristatomajam seminare gelisho pasakojo, g.gif kad nereikia daryti pertraukėliu su ilgalaikiu lakavimu, o dabar lapkričio mėn. kai buvau dailės gelisho seminare tai Jūratė instruktorė pasakė jog po pusės metų ištiso lakavimo rekomenduojama padaryti pertraukėlę kol atsinaujina nago plokštelė, bet kai aš tą pasakiau savo klientėms tai nei viena nesutiko schmoll.gif nusiimti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 10:58)
O priesh pieshdama pasiausiai ta pirma topo sluoksni ? g.gif  Nes as pasiausiau, kad galetu shtapukas lengviau atsispaust, o poto vel uztepiau..sakau gal neatsilups g.gif

as tik nuriebalinu ir man labai graziai tada atsispaudzia
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 01 03, 10:54)
drinks_cheers.gif jei nagas neforsuojamas ir negramdoma su jega niekas niekam nekenkia 

Visiskai jums pritariu-naudojant geras priemones ir dirbant taisyklingai nagai tikrai nenukencia 4u.gif
As apie tai ir kalbejau savo poste 4u.gif
Jei laka gramdai, plesai ir lupineji nagai tikrai bus tragiski. Turejau klijente kuri nulupo laka po 5 dienu doh.gif atejo pas mane tokiais nagais, kad is pradziu nesupratau kas su jais buvo daryta...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 01 03, 11:58)
O priesh pieshdama pasiausiai ta pirma topo sluoksni ? g.gif  Nes as pasiausiau, kad galetu shtapukas lengviau atsispaust, o poto vel uztepiau..sakau gal neatsilups g.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nea ax.gif blush2.gif , nes tai buvo mano vienas pirmųjų darbų su gelishu mirksiukas.gif , o dabar kažkaip nebandžiau ant topo piešti. Db darau jei gėlytės nori ar kažko kito kontūrus išsipiešiu su gelishu ir poto su akriliniais ar akvarele apsipiešiu ir poto tik topą.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 03, 11:01)
Visiskai jums pritariu-naudojant geras priemones ir dirbant taisyklingai nagai tikrai nenukencia 4u.gif
Jei laka gramdai, plesai ir lupineji nagai tikrai bus tragiski. Turejau klijente kuri nulupo laka po 5 dienu  doh.gif atejo pas mane tokiais nagais, kad is pradziu nesupratau kas su jais buvo daryta...

va jos su tais lupinejimais tai uzpypina doh.gif tai kai ateina nusilupe pasakau, kad nekaltintu manes ar lako, kad nagai suprastejo, sakau nulupat su keliais nago sluoksniais, o paskui verkiat doh.gif kelias isauklejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 01 03, 11:03)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif nea  ax.gif  blush2.gif , nes tai buvo mano vienas pirmųjų darbų su gelishu  mirksiukas.gif , o dabar kažkaip nebandžiau ant topo piešti. Db darau jei gėlytės nori ar kažko kito kontūrus išsipiešiu su gelishu ir poto su akriliniais ar akvarele apsipiešiu ir poto tik topą.

o negalima dailes atlikti su paprastu laku?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 01 03, 12:01)
Jei laka gramdai, plesai ir lupineji nagai tikrai bus tragiski. Turejau klijente kuri nulupo laka po 5 dienu  doh.gif atejo pas mane tokiais nagais, kad is pradziu nesupratau kas su jais buvo daryta...

Aš turiu vieną klinetę kuri visada po dviejų savaičiu ateina be lako, nes ji kai nervuojasi pradeda lupinėti tai eina beveik metai laiko ir galiu ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti kiek jai kartų tirpinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakarykstis mano lakavimas... jau matau klaidu...
user posted image
Atsakyti