Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Vilienė @ 2012 01 07, 20:58)
visiškai su jumis visais dėl svorio - sveria 1,6kg, bet kuri kuprinė lengvesnė, bet tie trunkiai... jie tokie žavūs - parvežė vyras lapkričio pabaigoj, o vaikai nuo jų nenulipa - jiems taip smagu su jais  thumbup.gif ir visai nesvarbu kiek į juos telpa  blush2.gif

tai racionalumas ir patikimas vaikams 2 skirtingi dalykai drinks_cheers.gif
kas keliauja tik su rankiniu bagazu labai svarbu kiek su juo telpa,kiek sveria ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Adade @ 2012 01 07, 21:45)
viskas i galimybes zmoniu atsiremia  4u.gif kas negali veztis papildomo bagazo, be abejo ieskos kazko universalesnio, kaip ir mes darom  4u.gif  bet grazu ziuret ir i tokius rankinius  bagazus  smile.gif

drinks_cheers.gif paziureti grazu,bet .......visa kita juk suprantam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 07 sausio 2012 - 23:02
QUOTE(egle2003 @ 2012 01 07, 22:33)
pirkom pries savaite bilietus frankfurtas-tenerife , ir beveik visom dienom ismesdavo nuolaida . Dabar dar norim dasipirkt viena bilieta , bet jau nuolaidu nebemeta daug brangiau gaunasi ,  ar cia buvo akcija kazkokia , ar gali but kad vel bus pigiau iki skrydzio beveik dvi savaites dar g.gif

pries pat skrydzius jie labai pabrangsta. pries savaite internetu visai nebeleis pirkti.
Atsakyti
Sveikos,

Jei pavardeje supainiota viena raide (vietoj Š irasyta Z-cai galuneje), ar teks keisti ar vis del to tai nieko baisaus?
Labai laukiu atsakymo!
Atsakyti
QUOTE(Dangima11 @ 2012 01 08, 11:23)
Sveikos,

Jei pavardeje supainiota viena raide (vietoj Š irasyta Z-cai galuneje), ar teks keisti ar vis del to tai nieko baisaus?
Labai laukiu atsakymo!

sako iki klaidu galima padaryti, bet gal i litkargus pasukit
Atsakyti
kas skrides su vaiku iki 1 metu amziaus, ar jam priklauso bagazas, na, nors wikeltasche. ir ar galima vietoj vezimelio imti autokedute.
Atsakyti
bandau skrydzius i Londona surast pigiausius, man grizti reikia brizelio 14 ir nieko nesuprantu, birzelio 13 renkantis dar taxes=0, o jei 14 - tai i6 karot uždeda plius 300 lt, gal žinot, kas čia per taxes? niekur nerandu paaiškinimo, ir nesuprantu, kodėl tik nuo 14tos birželio, prieš kelias idenas lyg dar to nebuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gruode1123 @ 2012 01 08, 17:42)
kas skrides su vaiku iki 1 metu amziaus, ar jam priklauso bagazas, na, nors wikeltasche. ir ar galima vietoj vezimelio imti autokedute.

iki 2 metu nepriklauso rankinis bagazas.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2012 01 08, 19:28)
bandau skrydzius i Londona surast pigiausius, man grizti reikia brizelio 14 ir nieko nesuprantu, birzelio 13 renkantis dar taxes=0, o jei 14 - tai i6 karot uždeda plius 300 lt, gal žinot, kas čia per taxes? niekur nerandu paaiškinimo, ir nesuprantu, kodėl tik nuo 14tos birželio, prieš kelias idenas lyg dar to nebuvo...  g.gif

kazkaip akcijiniams bilietams jie nededa taxu, o vat kur pilna kaina, tai taxai pilni.
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 01 07, 00:32)

patys su vaiku ikisom, nes idomu buvo  4u.gif  gal jusu bagazas sukele itarimu ?  ax.gif

mano - ne. aš ėjau tik su eiline moteriška rankine (turėjau registruotą). bet prieš mane stovėjusiųjų ir svėrė, ir į rėmą kišo, nes išrodė nelabai tinkamai.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2012 01 08, 17:37)
iki 2 metu nepriklauso rankinis bagazas.
Papildyta:

kazkaip akcijiniams bilietams jie nededa taxu, o vat kur pilna kaina, tai taxai pilni.

aij tai būna ir taip, ir taip? nes kaina, šiaip mažesnė šiek tiek, nei prieš kelias dienas rodoma... tik dar +300 bendroj sumoj pripliusuojami doh.gif
Atsakyti
sveikos,
o per kiek laiko turi ateiti patvirtinimas į paštą, kad bilietai nupirkti? ar gali būti, kad savaitgalių metu, jis neateina?
Atsakyti
priminkit ,prasau, kokia maximali talpa skyscio galima bagaze?
Atsakyti
Sveiki, labai svarbu padekite, ar galima veztis rankiniame bagaze kvepalus, 100 ml ? tikrai nekiltu problemu ?
ir pvz jei agurkai rankiniam bagaze, lasinai, irgi nieko ?
Atsakyti