Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 06, 18:45)
Jei pirkote vienu kartu (vienas bilietas), tai kartu reikia daryti check-in, nes juk reikės atsispausdinti bilietą... 4u.gif

bet kad darydamas check-in, varnele pažymi, kuriems žmonės darai jį. ir turbūt galima padaryt vėliau kitiems žmonėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 05, 12:30)
Nu va kaip įdomiai... aš niekada nebuvau mačius, kad rankinį bagažą svertų. Tai visada galvojau, kad tas 10kg svoris daugiau formalumas - svarbiausia jiems, kad į rėmus tilptų..  smile.gif Tai čia jau grynai prieš įlipant į lėktuvą jie svėrė?

svere pries tikrinant , bet mes anksti atvaziavom , pries 2 val. , gal todel taip tolerantiskai elges smile.gif ir bagaza paprase atidaryt, nes buvau toki dideli purskala batams isisdejus, nors jis tik 100 ml, bet pamate , kad tik 100 ml ir atsiprase 4u.gif
na, man po Vilniaus isskridimu, is Bremeno pasirode zyyymiai paprasciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 05, 21:34)
mačiau kaip kišo į rėmus!!! būten Bremene.
taigi geriau jau nereikia taip sakyt, kad tikrai nekiša

patys su vaiku ikisom, nes idomu buvo 4u.gif gal jusu bagazas sukele itarimu ? ax.gif
Atsakyti
Labukas,
man kilo klausimas, ar sitie vaikiski trunki lagaminai telpa i ryanair remus? pagal ismatavimus 1-2cm yra platesni.. galvoju pirkt vaikui i kelione nes ir paciai butu lengviau..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2012 01 07, 00:41)
Labukas,
man kilo klausimas, ar sitie vaikiski trunki lagaminai telpa i ryanair remus? pagal ismatavimus 1-2cm yra platesni.. galvoju pirkt vaikui i kelione nes ir paciai butu lengviau..
user posted image

jei kazkiek paslankus tai tilps, paziurekit ar galit suspaut kazkiek 4u.gif mes emem sikart is Bremeno minkstua lagaminus, kuriuos galima sukist smile.gif todel baiminaus tik del svorio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2012 01 07, 01:41)
Labukas,
man kilo klausimas, ar sitie vaikiski trunki lagaminai telpa i ryanair remus?

domėjausi, jie yra skirtingų dydžių ir NE VISI telpa į Ryanair rėmus, be to, jie kieti, kaži ar spausis.
Geriau paieškokit tinkamų dydžių, kad nereiktų laužyti
Atsakyti
Labukas,
user posted image

aš juos nupirkus vaikams, dar niekur neskridom, bet yra etikete kurioje nurodoma "hand luggage approved" todėl nesuku galvos ar priims ar ne, netikiu kas vaikų lagaminą nepraleis dėl kelių cm, jei visam pasauly su jais leidžiama skraidyt. o jie labai patogūs - su ratukais, mano vaikai vežinas su tuščiais po butą, yra diržas kad juos tempti - ne lagaminas o svajonė
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2012 01 07, 12:54)
domėjausi, jie yra skirtingų dydžių ir NE VISI telpa į Ryanair rėmus, be to, jie kieti, kaži ar spausis.
Geriau paieškokit tinkamų dydžių, kad nereiktų laužyti

aš konkrečiai trunkių skirtingų dydžių nemačiau, mes turim Harley ir Bernardą - jie identiški. ši kompanija gamina ir kitokius krepšius, bet trunkiai vieno dydžio
Atsakyti
Sakykit, o kaip yra su tų vietų išsipirkimu? g.gif Radau ryanair puslapyje, kad vietas galima užsisakyti skrendant: Reserved Seating is available on selected routes to/from Brussels Charleroi, Dublin, London Stansted, Milan Bergamo. (Available for booking on all our routes from 10th January 2012)

Aš specialiai pabandžiau užsakyti bilietus iš Dublino ir pažiūrėti, ar galėsiu pasirinkti vietas, bet nerandu tokios galimybės... g.gif Kur tai galima padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktukė: 07 sausio 2012 - 13:34
Jau supratau, kad užsakinėti reikia nuo 01 10 doh.gif Gerai, palauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,
user posted image

as turiu vaikams tokius, tai pati skridau su jais, bet net neprase ju i rema det, nes man jie daug mazesni atrodo nei galimetu veztis... ir pasidet jie kuo puikiausiai telpa lentynose virs sedyniu 4u.gif
Atsakyti
Kur pirkot trunki vaikiskus lagaminus?
Atsakyti
aciu pasisakiusiems smile.gif dar vis svarstau ar pirkt ar ne.. ziuresim kaip cia bus smile.gif

o del pirkimo lagaminu tai lietuvoj nzn kur wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2012 01 07, 18:01)
Kur pirkot trunki vaikiskus lagaminus?

Trumpalaikis daigtas, tik pinigų mėtymas dėl vaizdo, vaikai mielai tampo bet kokį lagaminą, net ir didesnį už save biggrin.gif nusipirkus įprata lagaminą, bent žinosit kad turit galimybę sudėvėt jį 4u.gif Nieko asmeniško, tai tik mano nuomuonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 07 sausio 2012 - 17:44