Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Ir man gal kas galetu pagelbeti 4u.gif 4u.gif
Pervedziau pirmadieni draugei i Moneybooker prepaid kortele pinigus, bet ji vis dar ju negauna schmoll.gif Niekaip negaliu nusipirkti, padekite bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenssniegas: 06 sausio 2012 - 11:39
Gal kur ir buvo tokia info - bet gal gallit padet jei skrendam su 4 m vaiku - jam irgi priklauso tas rankinis 10 kg bagazas?
Atsakyti
QUOTE(West @ 2012 01 06, 12:14)
Gal kur ir buvo tokia info - bet gal gallit padet jei skrendam su 4 m vaiku - jam irgi priklauso tas rankinis 10 kg bagazas?

taip
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 05, 21:34)
mačiau kaip kišo į rėmus!!! būten Bremene.
taigi geriau jau nereikia taip sakyt, kad tikrai nekiša
Papildyta:
KAS IŠ GERŲ INTERNETINIŲ DRAUGŲ NUPIRKTŲ MAN DU BILIETUS SU MASTERCARD PREPAID?
4u.gif  4u.gif  4u.gif
RAŠYKIT AŽ, NORĖČIAU SKUBIAI...

tik dabar kai jau prisiruošiau pirkt, prisiminiau, kad prašyt ruošiaus...  ax.gif

jau padėjo, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man irgi padejo, ACIU 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal dar cia yra pagalbininkiu, kurios gali padeti su bilietu nupirkimu per MASTERCARD PREPAID. Nes bandem su Visa kreditine pirkti, bet vis atmeta pirkima. Nesuprantame, kame beda.
Atsakyti
Bandau daryti check- ina , ir skiltyje kur pazymeta dokumentas man ismeta tik pasa , jei paso neturiu o tik kortele tai kaip cia gaunas negalesiu padaryt check -ino . Skrendu i tenerife , kaip suprantu uztenka tik korteles paso nereik. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2012 01 06, 19:29)
Bandau daryti check- ina , ir skiltyje kur pazymeta dokumentas man ismeta tik pasa , jei paso neturiu o tik kortele tai kaip cia gaunas negalesiu padaryt check -ino . Skrendu i tenerife , kaip suprantu uztenka tik korteles paso nereik. g.gif

Taip, galima su kortele...
Juk yra pasirinkimui ID Card, ar National ID Card... 4u.gif Dar kartelį pažiūrėkite... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tete2006: 06 sausio 2012 - 18:03
pradzioj prie Nationality (ar kazkas panasaus) pasirinkit, kad lithuanian. Tada atsiras ir ID kortele
Atsakyti
dekui pavyko thumbup.gif

o ar galima chck in daryti po viena , mes skrendam 4 , bet dukros pasas dar nepadarytas , ar galima jai check ina padaryt atskirai ? ar geriau palaukt ir visiem iskart?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle2003: 06 sausio 2012 - 18:18
QUOTE(Adade @ 2012 01 05, 01:27)
aciu, pasinagrinesiu  4u.gif
dar noriu pasakyt. kad Bremene nieks nekisa rankinio i remus... pats gali pasitikrint  jei nori:)  tik papraso uzdet ant svarstykliu ir maloniai padekoja smile.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 01 05, 23:34)
mačiau kaip kišo į rėmus!!! būten Bremene.
taigi geriau jau nereikia taip sakyt, kad tikrai nekiša

kai as skridau tai ir svere, ir i remus visiems is eiles liepe kisti, kad ir su rankinuku, buvo juokinga lotuliukas.gif bet tikriausiai tokios taisykles.
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2012 01 06, 20:15)
dekui pavyko  thumbup.gif

o ar galima chck in daryti po viena , mes skrendam 4 , bet dukros pasas dar nepadarytas , ar galima jai check ina padaryt atskirai ? ar geriau palaukt ir visiem iskart?

Jei pirkote vienu kartu (vienas bilietas), tai kartu reikia daryti check-in, nes juk reikės atsispausdinti bilietą... 4u.gif
Atsakyti