Ir man gal kas galetu pagelbeti
Pervedziau pirmadieni draugei i Moneybooker prepaid kortele pinigus, bet ji vis dar ju negauna Niekaip negaliu nusipirkti, padekite
Gal kur ir buvo tokia info - bet gal gallit padet jei skrendam su 4 m vaiku - jam irgi priklauso tas rankinis 10 kg bagazas?
QUOTE(West @ 2012 01 06, 12:14)
Gal kur ir buvo tokia info - bet gal gallit padet jei skrendam su 4 m vaiku - jam irgi priklauso tas rankinis 10 kg bagazas?
taip
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 05, 21:34)
mačiau kaip kišo į rėmus!!! būten Bremene.
taigi geriau jau nereikia taip sakyt, kad tikrai nekiša
Papildyta:
KAS IŠ GERŲ INTERNETINIŲ DRAUGŲ NUPIRKTŲ MAN DU BILIETUS SU MASTERCARD PREPAID?
RAŠYKIT AŽ, NORĖČIAU SKUBIAI...
tik dabar kai jau prisiruošiau pirkt, prisiminiau, kad prašyt ruošiaus...
Papildyta:
KAS IŠ GERŲ INTERNETINIŲ DRAUGŲ NUPIRKTŲ MAN DU BILIETUS SU MASTERCARD PREPAID?
RAŠYKIT AŽ, NORĖČIAU SKUBIAI...
tik dabar kai jau prisiruošiau pirkt, prisiminiau, kad prašyt ruošiaus...
jau padėjo, ačiū
Man irgi padejo, ACIU
Bandau daryti check- ina , ir skiltyje kur pazymeta dokumentas man ismeta tik pasa , jei paso neturiu o tik kortele tai kaip cia gaunas negalesiu padaryt check -ino . Skrendu i tenerife , kaip suprantu uztenka tik korteles paso nereik.
QUOTE(egle2003 @ 2012 01 06, 19:29)
Bandau daryti check- ina , ir skiltyje kur pazymeta dokumentas man ismeta tik pasa , jei paso neturiu o tik kortele tai kaip cia gaunas negalesiu padaryt check -ino . Skrendu i tenerife , kaip suprantu uztenka tik korteles paso nereik.
Taip, galima su kortele...
Juk yra pasirinkimui ID Card, ar National ID Card... Dar kartelį pažiūrėkite...
pradzioj prie Nationality (ar kazkas panasaus) pasirinkit, kad lithuanian. Tada atsiras ir ID kortele
dekui pavyko
o ar galima chck in daryti po viena , mes skrendam 4 , bet dukros pasas dar nepadarytas , ar galima jai check ina padaryt atskirai ? ar geriau palaukt ir visiem iskart?
o ar galima chck in daryti po viena , mes skrendam 4 , bet dukros pasas dar nepadarytas , ar galima jai check ina padaryt atskirai ? ar geriau palaukt ir visiem iskart?
QUOTE(Adade @ 2012 01 05, 01:27)
aciu, pasinagrinesiu
dar noriu pasakyt. kad Bremene nieks nekisa rankinio i remus... pats gali pasitikrint jei nori:) tik papraso uzdet ant svarstykliu ir maloniai padekoja
dar noriu pasakyt. kad Bremene nieks nekisa rankinio i remus... pats gali pasitikrint jei nori:) tik papraso uzdet ant svarstykliu ir maloniai padekoja
QUOTE(Partizanė @ 2012 01 05, 23:34)
mačiau kaip kišo į rėmus!!! būten Bremene.
kai as skridau tai ir svere, ir i remus visiems is eiles liepe kisti, kad ir su rankinuku, buvo juokinga bet tikriausiai tokios taisykles.
QUOTE(egle2003 @ 2012 01 06, 20:15)
dekui pavyko
Jei pirkote vienu kartu (vienas bilietas), tai kartu reikia daryti check-in, nes juk reikės atsispausdinti bilietą...