Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Partizanė @ 2012 02 13, 21:43)
paprastus vaistus galima, receptiniams turi teisę pareikalauti recepto.
Udriau, pagal kokią paiešką tu pats ieškai?

Aš turiu susirinkęs pagrindines jungtis rankiniu būdu. Aišku, tai atėmė laiko, bet bent jau žinau ką turiu.
Atsakyti
Kadangi pirma karta bandau pirkti bilietukus, o anglu k. -nelabai ax.gif , tai paklausiu:
kodel man butinai praso pirkti draudima( prideda 15,5 eur.),
na, kazkaip neleidzia man to apeiti ir psio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 02 13, 19:28)
Nežiūrėk tu visu no taxes ar regular fare. žiūrėk ką galutinai moki t.y, kas rašoma "Total" . Aišku, no taxes visada geriau jei regular fare... Bet kartais ir regular fare būna su nuolaida.

Udrius, acis! mirksiukas.gif
Atsakyti
norala, leidzia be draudimo pirkt. pirmam uzklausime pasirink ne shali, o no insurance ar no cover - tiksliai nepamenu, bet esme aishki. pereinant i kita langa, atsiras lentele, tipo reik draudimo, spausk ne zalia su no thanks wink.gif

sukurus sekancia ryanair tema, mestelkit cia nuoroda.jei spesit. o tai shios temos paieshkos nerado, teko rankiniu budu rankaliot, o tai jau uzima laiko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 13 vasario 2012 - 23:40
Ok gerai, dabar turiu šias vasaros kryptis - Tenerifė, Fuerteventura, Lanzarotė, Faro
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2012 02 13, 21:06)
Kadangi pirma karta bandau pirkti bilietukus, o anglu k. -nelabai ax.gif , tai paklausiu:
kodel man butinai praso pirkti draudima( prideda 15,5 eur.),
na, kazkaip neleidzia man to apeiti ir psio  biggrin.gif

leidžia, iš sąrašo, kur meta šalis pasirinkt dont cover me. dar kartą duos įspėjimą, kai jau mokėsi, kad neturi draudimo, paspausk ten tą mygtuką, kad sutinki nebepamenu kaip ten tiksliai rašė ir viskas. svarbiausia nerefreshint lango kol kraunas, jau kai suvesti kortelės duomenys.

o aš vakar nukoviau pagaliau bilietus thumbup.gif thumbup.gif 179 eur (617 lt) dviem, čia jau kaina su abiejais lagaminais (15 kg), visais taxais ir kortelės mokesčiu.tai sakyčiau labai gerai gavom. Vieną dieną paderinau ilgiau ir sutaupiau apie 40 eur. tai džiugu...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 02 14, 11:46)
o aš vakar nukoviau pagaliau bilietus  thumbup.gif  thumbup.gif  179 eur (617 lt) dviem, čia jau kaina su abiejais lagaminais (15 kg), visais taxais ir kortelės mokesčiu.tai sakyčiau labai gerai gavom. Vieną dieną paderinau ilgiau ir sutaupiau apie 40 eur. tai džiugu...

Čia iš kur ir į kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 14, 09:49)
Čia iš kur ir į kur?  4u.gif

oi, neparašiau, Belgija-Lietuva reikėjo 4u.gif

NAUJA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 14 vasario 2012 - 10:58
galvojau, kad jau bus paskutinė žinutė, pasirodo ne...

Dar toks klausimukas, gal kam teko keistis pinigus orouoste, kaip santykis ten palyginus su bankais, ar verta, ar nelabai? aišku pasiieškosiu internete prieš važiuojant, bet gal jau kas susidūrė su tuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 14 vasario 2012 - 12:09
QUOTE(grange @ 2012 02 14, 13:08)
galvojau, kad jau bus paskutinė žinutė, pasirodo ne...

Dar toks klausimukas, gal kam teko keistis pinigus orouoste, kaip santykis ten palyginus su bankais, ar verta, ar nelabai?  aišku pasiieškosiu internete prieš važiuojant, bet gal jau kas susidūrė su tuo?

Dažniausiai orouostuose būna nepalankus kursas 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti