Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Forgete @ 2012 01 03, 11:54)
man atrodo kai perki bagaza yra specialiai pirkti sports equipment, ten jau atskiros kainos  4u.gif

Taip, ten atskiros kainos, bet man įdomu ar galima dėti du komplektus į vieną dėklą.
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 01 03, 12:01)
Taip, ten atskiros kainos, bet man įdomu ar galima dėti du komplektus į vieną dėklą.

jei telpta, jei nesimato, kad tu komplektai viduje, ir jei svoris normalus, tai kodėl gi ne. bet įdomu, ar ten yra svorio apribojimai? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 01 03, 12:01)

Kad ir galima butu - didelis klausimas ka nuskraidins, nes kai paziurejau kaip jie ten krauna ta manta - tai baisu liko, mes is Gruzijos arbuzus bandem veztis, ivynioje i miegmasius, rubus ir visa, ka turejom - tai pamate vaizdeli kaip krauna i lektuva daiktus - visa kelia is proto kraustemes, ar neparsivesim tik seklu ir daaaug zieves doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Ar butu galima nusipirkti bilietus be korteles mokescio su Mastercard Prepaid? Skristume i Londona. Aciu
Atsakyti
Labos
Gal teko kam susidurt REIKIA PAGELBOS
blush2.gif
Mergyte 5 metu neturejo paso tai mudu su MB nusprendem skrist vienu du bigsmile.gif bet pirmadieni gausim mazosios pasa biggrin.gif taigi reikalas toks kaip nupirkt jai bilieta ,nes mes jau turim..gal kas buvo papuoles i panasia situacija ...skrendam is UK su Rynair g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pampuska: 04 sausio 2012 - 21:57
QUOTE(pampuska @ 2012 01 04, 21:56)
Labos
Gal teko kam susidurt REIKIA PAGELBOS
blush2.gif
Mergyte 5 metu neturejo paso tai mudu su MB nusprendem skrist vienu du  bigsmile.gif bet pirmadieni  gausim mazosios pasa  biggrin.gif taigi reikalas toks kaip nupirkt jai bilieta ,nes mes jau turim..gal kas buvo papuoles i panasia situacija ...skrendam is UK su Rynair g.gif

skambinkit jiems telefonu.

dar patikrinkit per my bookings, mažu leidžia papildomą bilietą šalia jūsų pirkt? nors abejočiau. bet paskambinus jiems tikrai įmanoma manau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 03, 07:10)
www.entropay.com arba www.moneybookers.com pasinagrinekit ju tarifus, kurie labiau priimtinesni  mirksiukas.gif neabejoju, kad yra ir daugiau is kur tokia kortele gaut. Dar yra tema SM "korteles bilietams pirkti" ar pan. Ten daugiau info

aciu, pasinagrinesiu 4u.gif
dar noriu pasakyt. kad Bremene nieks nekisa rankinio i remus... pats gali pasitikrint jei nori:) tik papraso uzdet ant svarstykliu ir maloniai padekoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 01 05, 00:27)
dar noriu pasakyt. kad Bremene nieks nekisa rankinio i remus... pats gali pasitikrint  jei nori:)  tik papraso uzdet ant svarstykliu ir maloniai padekoja smile.gif

Nu va kaip įdomiai... aš niekada nebuvau mačius, kad rankinį bagažą svertų. Tai visada galvojau, kad tas 10kg svoris daugiau formalumas - svarbiausia jiems, kad į rėmus tilptų.. smile.gif Tai čia jau grynai prieš įlipant į lėktuvą jie svėrė?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 05, 13:30)
Nu va kaip įdomiai... aš niekada nebuvau mačius, kad rankinį bagažą svertų. Tai visada galvojau, kad tas 10kg svoris daugiau formalumas - svarbiausia jiems, kad į rėmus tilptų..  smile.gif Tai čia jau grynai prieš įlipant į lėktuvą jie svėrė?

Yra mobilios svarstyklės, jas ir tampo prie įlaipinimo vartų kai visi jau apsiprekinę papildomai būna 4u.gif
Atsakyti
Frankfurte teko stoveti atskiroje eileje, kad pasverti rankini, pasveria ir uzkabina etikete, kad OK. Nusikrauni svorio, pasisveri, atsizymi, o veliau sekmingai sukrauni viska atgal smile.gif
Atsakyti
moša sausio 1d skrido į Londoną - svėrė rankinį, draugei Frankfurte irgi svėrė. 20d galėsiu pasakyt ar sveria į Gotheburgą, bet net neabejoju kad svers
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 01 04, 23:27)
aciu, pasinagrinesiu  4u.gif
dar noriu pasakyt. kad Bremene nieks nekisa rankinio i remus... pats gali pasitikrint  jei nori:)  tik papraso uzdet ant svarstykliu ir maloniai padekoja smile.gif

mačiau kaip kišo į rėmus!!! būten Bremene.
taigi geriau jau nereikia taip sakyt, kad tikrai nekiša
Papildyta:

KAS IŠ GERŲ INTERNETINIŲ DRAUGŲ NUPIRKTŲ MAN DU BILIETUS SU MASTERCARD PREPAID?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
RAŠYKIT AŽ, NORĖČIAU SKUBIAI...

tik dabar kai jau prisiruošiau pirkt, prisiminiau, kad prašyt ruošiaus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 05 sausio 2012 - 21:34