Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Garmina @ 2012 02 13, 15:32)
chekinau prieš 17 dienų 2  reisus tai pačiai dienai, tai vieno neleido, o kitą leido (ir jame buvau eil. nr. 1  ax.gif )

drinks_cheers.gif ir man viena leido, kito neleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 13, 16:25)
drinks_cheers.gif , perskaiciau zinute, galvoju, pabandysiu ir tikrai leido pasidaryti check in pries 23 dienas thumbup.gif

Greit ir man reiks chekintis, sakykit ar ten nebus kokių varnelių, kurias nuimti ar pridėt? Kai nemoku angliškai, tai jos mane labai gąsdina blush2.gif Po check in turės atsiūsti bilietus į e-paštą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 13, 15:37)
Greit ir man reiks chekintis, sakykit ar ten nebus kokių varnelių, kurias nuimti ar pridėt? Kai nemoku angliškai, tai jos mane labai gąsdina  blush2.gif  Po check in turės atsiūsti bilietus į e-paštą?  4u.gif

Reikes sudeti varneles smile.gif Bilietu neatsius, juos galima spausdinti is karto arba issisaugoti kompe ir atsispausdinti kada noresit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 13, 16:40)
Reikes sudeti varneles  smile.gif Bilietu neatsius, juos galima spausdinti is karto arba issisaugoti kompe ir atsispausdinti kada noresit  smile.gif

Iėjus į Online Check In duoda rinktis option 1 ir option 2, kokį pildyt, kuom jie skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 13, 16:01)
Iėjus į Online Check In duoda rinktis option 1 ir option 2, kokį pildyt, kuom jie skiriasi?  g.gif

duomenimis, pagal kuriuos suras skrydį. Rinkis, bet kurį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 13, 16:01)
Iėjus į Online Check In duoda rinktis option 1 ir option 2, kokį pildyt, kuom jie skiriasi?  g.gif

Rinkis 2, maziau suvedineti info reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 02 13, 14:24)
Labu,
Ryanair planuoju skristi pirma karta, anglu k. taip pat ne tobula, tad norejau uzklausti jau patyrusiuju mirksiukas.gif  Uzsisakinejant per bookryanair.com ir radus bilietus su No Taxes, pirkti geriau toki nei Regular Fare? Mokesciu neprisides jokiu (aisku + bagazas) ir vienu, ir kitu atveju? Kas nurodyta ismetamuose pasiulymuose, tokia kaina ir galutine? Visiskai nesigaudau 4u.gif Baisu, kad uzsisakius ir kazka ne taip supratus po to nebutu nesusipratimu.. Aciu mirksiukas.gif

nieks negali padeti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uopliuke @ 2012 02 13, 19:55)
nieks negali padeti? unsure.gif

Nežiūrėk tu visu no taxes ar regular fare. žiūrėk ką galutinai moki t.y, kas rašoma "Total" . Aišku, no taxes visada geriau jei regular fare... Bet kartais ir regular fare būna su nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 13, 17:20)
Rinkis 2, maziau suvedineti info reiks  mirksiukas.gif

Pabandžiau. Neleido. Parašė, kad per daug skubu ir dar per anksti registruotis, na čia ne tikslus vertimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 13, 18:42)
Pabandžiau. Neleido. Parašė, kad per daug skubu ir dar per anksti registruotis, na čia ne tikslus vertimas  biggrin.gif

Tai ir neskubekit biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam į Briuselį iš Kauno reik balandžio mėn, yra manau gera kaina pvz: 04-21-26 d pirmyn atgal 118,35 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2012 02 13, 13:35)
ir dar dėl elementarių vaistų: paracetamolis, smecta ar galima jų vežtis?

paprastus vaistus galima, receptiniams turi teisę pareikalauti recepto.

Udriau, pagal kokią paiešką tu pats ieškai?
Atsakyti