Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(whitey @ 2012 02 12, 21:40)
grange, gal tik su rankiniu skridai? wink.gif

nea nea, su bagažu, bet dabar ėjau spec į mailą ieškot patvirtinimo nes bais knietėjo, pasirodo su airbaltic buvo doh.gif kaip aš čia galvojau, kad su rynair blush2.gif
Atsakyti
caca* gauna apdovanojima uz nuovokuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 02 12, 23:28)
caca* gauna apdovanojima uz nuovokuma biggrin.gif

flirt.gif

Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 02 12, 22:49)
o kuo skyscanner ar azuon blogai?! g.gif

Įdomiausia yra tai, kad lietuviškos sistemos naudoja azoun "varikliuką"... Na o pas azoun nėra labai jau patikimas, teko ieškoti su juo pora skrydžių - tai keli jungimai nebuvo įtraukti, dar keli buvo neteisingi.. Nors čia gal tik mano tokia patirtis, kitų gal geresnė...
Atsakyti
Labu,
Ryanair planuoju skristi pirma karta, anglu k. taip pat ne tobula, tad norejau uzklausti jau patyrusiuju mirksiukas.gif Uzsisakinejant per bookryanair.com ir radus bilietus su No Taxes, pirkti geriau toki nei Regular Fare? Mokesciu neprisides jokiu (aisku + bagazas) ir vienu, ir kitu atveju? Kas nurodyta ismetamuose pasiulymuose, tokia kaina ir galutine? Visiskai nesigaudau 4u.gif Baisu, kad uzsisakius ir kazka ne taip supratus po to nebutu nesusipratimu.. Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

o aš noriu pasitikslinti ar kosmetikos priemonės turi būtinai būti gamintojo pakuotėje? jei pvz šampūno įsipilčiau į indelį 100 ml talpos viskas būtū gerai?

ir dar dėl elementarių vaistų: paracetamolis, smecta ar galima jų vežtis?

žinau, kad ir ten galima būtų nusipirkti, bet namie aš jų turiu ir norėčiau vežtis, kad nereikėtų vaistinės ieškot.
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2012 02 13, 13:35)
Sveiki,

o aš noriu pasitikslinti ar kosmetikos priemonės turi būtinai būti gamintojo pakuotėje? jei pvz šampūno įsipilčiau į indelį 100 ml talpos viskas būtū gerai?

žinau, kad ir ten galima būtų nusipirkti, bet namie aš jų turiu ir norėčiau vežtis, kad nereikėtų vaistinės ieškot.

galit piltis i savo indelius, svarbu nevirsintu 100ml. Paracetamolius bei smektas irgi galite veztis.
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2012 02 13, 14:35)
Sveiki,

Cia turbut kalba eina apie rankini bagaza?

Sampuna ir kitus skyscius galima persipilti i mazesnius indelius, ne didesnius nei 100ml talpos, taigi butu viskas gerai.

Tokius vaistus rankiniam bagaze veztis galima, pati esu ne karta vezusis.

O man iskilo toks klausimas. Idomu, kaip del gyvsidabrinio termometro rankiniame bagaze? g.gif visgi, siems termometrams neprilygsta jokie termometrai, bet ar gali jie buti rankiniame bagaze? juk jei netycia suduztu, nuodingos dujos ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 02 13, 14:44)
Cia turbut kalba eina apie rankini bagaza?

O man iskilo toks klausimas. Idomu, kaip del gyvsidabrinio termometro rankiniame bagaze? g.gif visgi, siems termometrams neprilygsta jokie termometrai, bet ar gali jie buti rankiniame bagaze? juk jei netycia suduztu, nuodingos dujos ir pan. g.gif

Pagal taisykles - tai draudžiama.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 02 11, 20:51)
darant online check in, viskas galutinai ishaishkes. o ji kartais leidzia daryt anksciau, nei priesh 15 paru wink.gif

drinks_cheers.gif , perskaiciau zinute, galvoju, pabandysiu ir tikrai leido pasidaryti check in pries 23 dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 13, 16:25)
drinks_cheers.gif , perskaiciau zinute, galvoju, pabandysiu ir tikrai leido pasidaryti check in pries 23 dienas thumbup.gif

chekinau prieš 17 dienų 2 reisus tai pačiai dienai, tai vieno neleido, o kitą leido (ir jame buvau eil. nr. 1 ax.gif )
Atsakyti