ne mergina, bet...
o per my bookings ar rodo rezervacija?! tikrai neskaiciau pilnai temos. ar rodo 'confirmed'?? kitaip, truktelk per banka ir tiek. paslauga nesuteikta taip, kaip turi but
Sveiki, sakykit o kur pigiau pirkti norimus bilietus? ar kasose oro uoste ar internetu??
Aciu
Aciu
nesu pirkes kasose,bet, itariu, pigiausia- internetu
eilini karta patikrinau, taip per "my Book.." paskui 1ar 2 option,kaip suvedu viena ar kita ismeta: Fl.Reservation nr.XXXX Status:Confirmed.
o apacioje raso: Booking is not confirmed until you receive email itinerary.
poto seka visam lape skrendanciu asmenu pavardes, koks reiso numeris ,is kur i kur, bilietu kainos ir moketojo pavarde.
tai kaip man suprasti , gal jie sugalvos pries 15 dienu atidaryti leidima check- in.
poto seka visam lape skrendanciu asmenu pavardes, koks reiso numeris ,is kur i kur, bilietu kainos ir moketojo pavarde.
tai kaip man suprasti , gal jie sugalvos pries 15 dienu atidaryti leidima check- in.
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 11, 21:39)
eilini karta patikrinau, taip per "my Book.." paskui 1ar 2 option,kaip suvedu viena ar kita ismeta: Fl.Reservation nr.XXXX Status:Confirmed.
Toks praktinis klausimas - gal kartais jūsų patvirtinimas stovi "SPAM" pašto skyriuje? uždėkite paieška per visus folderius su el pašto fraze RYANAIR
aciu Udriau , uz patarima, rasau tiesiai sviesiai, kompo " kalba" moku vokiskai, bet susigaudziau ka tu parasei.bet nesuprantu vieno"gal kartais jūsų patvirtinimas stovi "SPAM" pašto skyriuje?", na jei as gaunu e- mail, tai pas mane parsyta ir as matau , kas atsiunte - draugas, - nepazistamas ar - spam. tuomet kur man ieskoti ( na kvaila , kvaila , as esu ) to Spamo , kaip daviau uzklausima perziureti mano papkes, jie man ismete ryaniarius tuos dokumentus kuriuos as jiems siunciau ir gavau po poros minuciu atgal.
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 11, 22:25)
aciu Udriau , uz patarima, rasau tiesiai sviesiai, kompo " kalba" moku vokiskai, bet susigaudziau ka tu parasei.bet nesuprantu vieno"gal kartais jūsų patvirtinimas stovi "SPAM" pašto skyriuje?", na jei as gaunu e- mail, tai pas mane parsyta ir as matau , kas atsiunte - draugas, - nepazistamas ar - spam. tuomet kur man ieskoti ( na kvaila , kvaila , as esu ) to Spamo , kaip daviau uzklausima perziureti mano papkes, jie man ismete ryaniarius tuos dokumentus kuriuos as jiems siunciau ir gavau po poros minuciu atgal.
kartais priklauso nuo pašto sistemos - kai kurie laiškai automatiškai patalpinami į spamus (šiukšlių, nepageidaujamų laišku) skyrių arba iš vis blokuojami. Todėl jų ir "negaunate" . Pvz., pas mane tokia kvaila pašto dėžutė - kelis laiškus gavau po 3 mėn, ar net metų! Pagal viską su Jūsų rezervacija gerai (t.y. pinigai nuskaityti) , ji matoma. Jei būtumetė lietuvoje tai galima paskambinti į litcargus ir paklausti ar su mano užsakymu viskas gerai...
dominika 2, jei rodo confirmed, neverta sukt galvos- bilietai yra, tad gero skrydzio. galu gale, darant online check in, viskas galutinai ishaishkes. o ji kartais leidzia daryt anksciau, nei priesh 15 paru
aciu aciu uz moralini palaikyma .as tik trecia karta su ryanais skrendu, praejusias kartais buvo viskas aisku, atsiunte e-maila buvo parasyta rezervacijos numeris ir pranesimas kad pries 15 dienu neuzmirskyte checkintis, o dabar prikeverzojo visko, tai ir pasimeciau, o kaip paskaitinejau kad kaip kas problemu turejo ,turi, tai va ir puoliau i panika.
ko cia stresuot?! viskas ok. tai tada taves laukia dar vienas siurprizas- kai padarysi check in, busi su bilietais, tokia rami, o tau pyst emailas i pashto dezute, kad prashom uzsichekint vel nervuosies ir sm 'ant ausu' statysi?!