Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

ne mergina, bet...
o per my bookings ar rodo rezervacija?! tikrai neskaiciau pilnai temos. ar rodo 'confirmed'?? kitaip, truktelk per banka ir tiek. paslauga nesuteikta taip, kaip turi but
Atsakyti
Sveiki, sakykit o kur pigiau pirkti norimus bilietus? ar kasose oro uoste ar internetu?? g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
nesu pirkes kasose,bet, itariu, pigiausia- internetu wink.gif
Atsakyti
eilini karta patikrinau, taip per "my Book.." paskui 1ar 2 option,kaip suvedu viena ar kita ismeta: Fl.Reservation nr.XXXX Status:Confirmed.
o apacioje raso: Booking is not confirmed until you receive email itinerary.
poto seka visam lape skrendanciu asmenu pavardes, koks reiso numeris ,is kur i kur, bilietu kainos ir moketojo pavarde.
tai kaip man suprasti , gal jie sugalvos pries 15 dienu atidaryti leidima check- in. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 11, 21:39)
eilini karta patikrinau, taip per "my Book.." paskui 1ar 2 option,kaip suvedu viena ar kita ismeta: Fl.Reservation nr.XXXX  Status:Confirmed.
o apacioje raso: Booking is not confirmed until you receive email itinerary.
poto seka visam lape skrendanciu asmenu pavardes, koks reiso numeris ,is kur i kur, bilietu kainos ir moketojo pavarde.
tai kaip man suprasti , gal jie sugalvos pries 15 dienu atidaryti leidima check- in. verysad.gif

Toks praktinis klausimas - gal kartais jūsų patvirtinimas stovi "SPAM" pašto skyriuje? uždėkite paieška per visus folderius su el pašto fraze RYANAIR
Atsakyti
aciu Udriau , uz patarima, rasau tiesiai sviesiai, kompo " kalba" moku vokiskai, bet susigaudziau ka tu parasei.bet nesuprantu vieno"gal kartais jūsų patvirtinimas stovi "SPAM" pašto skyriuje?", na jei as gaunu e- mail, tai pas mane parsyta ir as matau , kas atsiunte - draugas, - nepazistamas ar - spam. tuomet kur man ieskoti ( na kvaila , kvaila , as esu blush2.gif ) to Spamo g.gif , kaip daviau uzklausima perziureti mano papkes, jie man ismete ryaniarius tuos dokumentus kuriuos as jiems siunciau ir gavau po poros minuciu atgal.
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 11, 22:25)
aciu Udriau , uz patarima, rasau tiesiai sviesiai, kompo " kalba" moku vokiskai, bet susigaudziau ka tu parasei.bet nesuprantu vieno"gal kartais jūsų patvirtinimas stovi "SPAM" pašto skyriuje?", na jei as gaunu e- mail, tai pas mane parsyta ir as matau , kas atsiunte - draugas, - nepazistamas ar - spam. tuomet kur man ieskoti ( na kvaila , kvaila , as esu  blush2.gif ) to Spamo g.gif , kaip daviau uzklausima perziureti mano papkes, jie man ismete ryaniarius tuos dokumentus kuriuos as jiems siunciau ir gavau po poros minuciu atgal.

kartais priklauso nuo pašto sistemos - kai kurie laiškai automatiškai patalpinami į spamus (šiukšlių, nepageidaujamų laišku) skyrių arba iš vis blokuojami. Todėl jų ir "negaunate" . Pvz., pas mane tokia kvaila pašto dėžutė - kelis laiškus gavau po 3 mėn, ar net metų! Pagal viską su Jūsų rezervacija gerai (t.y. pinigai nuskaityti) , ji matoma. Jei būtumetė lietuvoje tai galima paskambinti į litcargus ir paklausti ar su mano užsakymu viskas gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 11 vasario 2012 - 20:36
tai va va , mano draugelis irgi ramina , pinigus juk nueme, sako, bet as kaip ozka, kol nematysiu e-mailo- nieko netikesiu mirksiukas.gif .po kol kas zaliadi neatsake, kaip jai buvo, juk jai irgi pinigus nueme ir nieko negavo ar kazkas panasiai buvo.dar truputi palauksiu
Atsakyti
dominika 2, jei rodo confirmed, neverta sukt galvos- bilietai yra, tad gero skrydzio. galu gale, darant online check in, viskas galutinai ishaishkes. o ji kartais leidzia daryt anksciau, nei priesh 15 paru wink.gif
Atsakyti
aciu aciu uz moralini palaikyma biggrin.gif .as tik trecia karta su ryanais skrendu, praejusias kartais buvo viskas aisku, atsiunte e-maila buvo parasyta rezervacijos numeris ir pranesimas kad pries 15 dienu neuzmirskyte checkintis, o dabar prikeverzojo visko, tai ir pasimeciau, o kaip paskaitinejau kad kaip kas problemu turejo ,turi, tai va ir puoliau i panika.
Atsakyti
ko cia stresuot?! viskas ok. tai tada taves laukia dar vienas siurprizas- kai padarysi check in, busi su bilietais, tokia rami, o tau pyst emailas i pashto dezute, kad prashom uzsichekint biggrin.gif vel nervuosies ir sm 'ant ausu' statysi?! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 11 vasario 2012 - 21:08
biggrin.gif , zita jau zinau , praeitus kartus maciau, kad jie siunte po kelis kartus.na ne tokia as jau kvaila ax.gif , ( 1/3 pasaulio maciusi), bet su tokio linijom kaip ryanai, reikia nervu tureti.aciu uz patarinus
Atsakyti