Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Skiriasi tik kaina mirksiukas.gif Jei jau yra jums tinkama data no taxes, tai ir griebkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 02 08, 23:43)
gerbiamieji, sakykit kame cia reikalas, kad vieni bilietai yra su 'no taxes", o kiti su "Regular fare"..cia tiesiog kaina skiriasi, ar kazkame suo pakastas? gal durna klausima uzdaviau, bet nesu pirkus ryanair bilietu

no taxes - taip įvardinama nuolaida. jie iš primo žvilgsnio kartais atrodo brangesni, bet kai pridedi mokesčius prie regular fare, tai no taxes žymiai pigiau palieka.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2012 02 09, 08:11)
Skiriasi tik kaina mirksiukas.gif  Jei jau yra jums tinkama data no taxes, tai ir griebkit biggrin.gif

QUOTE(Fedes @ 2012 02 09, 09:48)
no taxes - taip įvardinama nuolaida. jie iš primo žvilgsnio kartais atrodo brangesni, bet kai pridedi mokesčius prie regular fare, tai no taxes žymiai pigiau palieka.

dekui, dabar zinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
prieš kiek maždaug laiko pradėti žiureti bilietus į Londoną?
Atsakyti
sveikos smile.gif
nusipirkau bilieta, turejau keliaut kita savaitgali i Lietuva, i prieki raynairu, o atgal wizzairu bet staiga planai pasikeite, turiu keliaut dar kita savaitgali, ar neimanoma pakeist skrydzio datos keliaujant RAYNAIR? pinigu tai tikriausiai jau nebesusigrazinsiu
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 02, 23:01)
labas vakarelis, as jau buvau pas jus uzsukusi, tai mano situacija pusiau panasi i ZALIADI, 19 sausio uzsisakinejau bilietus , kovo 30 dienai, dar iki siol negavau patvirtinimo.pinigus nueme mazdaug po savaites.mano draugei patvirtinima po dvieju dienu atsiunte, nes skrendam kartu.aciu uz info ,as irgi bandysiu jiems issiusti uzklausima
Papildyta:
PARTIZANE, ar galetum pasakyti kuri laukeli man spausti, nes esu vokiete, kad sutaupyciau laiko visu neskaitant.aciu

ar jau gavote patvirtinima? deja as taip ir nieko negavau...pinigeliai nuskaiciuoti...bilietu nera...kelione jau praeityje....o atsakymo is ryanair taip ir negavau
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 04, 22:10)
Prisiskaiciau cia jusu... ir paciai bedos... pirkom snd bilietus ir negavom jokio patvirtinimo, jokiu pinigu nenueme.... is pradziu neprieme korteles. bandem antra karta, tai kaip ir neparase, kad korteles neprieme... bet el.pastu nieko negavom, tikrinau cia https://www.bookryan...a...gb&lc=en-gb ir jokiu lyg duomenu neranda... tai perku is naujo bilietukus?

vat as ir negavau patvirtinimo,ir nusipirkau kitus bilietus,o rezultate...nuskaiciuoti pinigeliai ir uz pirma bandyma nusipirkt
Atsakyti
as patvirtinimo iki siol negavau, 3 kartus parasiau, bet jie atsiunte, o tiksliau kompiuteris visus kartus atsiunte ta pati atsakyma, kuris visai ne i pieva,mazdaug skamba taip, jei pinigai nuo saskaitos nenuimti , ivykusi klaida it *** ble *** ......pinigai tai nuo saskaitos tai nuimti.nezinau gal jiems i dublina laiska siusti, nes per kompa neine susisneketi. net nezinau ka daryti? gal is ju pinigus grazinti ( kaip kazkas patare, kad pinigai sumoketi , o preke nepristatyta)?
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 10, 17:49)
as patvirtinimo iki siol negavau, 3 kartus parasiau, bet jie atsiunte, o tiksliau kompiuteris visus kartus atsiunte ta pati atsakyma, kuris visai ne i pieva,mazdaug skamba taip, jei pinigai nuo saskaitos nenuimti , ivykusi klaida it *** ble *** ......pinigai tai nuo saskaitos tai nuimti.nezinau gal jiems i dublina laiska siusti, nes per kompa neine susisneketi. net nezinau ka daryti? gal is ju pinigus grazinti ( kaip kazkas patare, kad pinigai sumoketi , o preke nepristatyta)?

taigi rašiau seniau, rašykit skubiai bankui pretenziją.
Atsakyti
situacija tikrai durna, kaip sakoma viltis durniu motina.juk mano skrydis gale kovo, jie gali iki to laiko dar patvirtinima e-mailu atsiusti.tai va tokia pasimetusi ir laukiu ir nezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 11, 11:43)
situacija tikrai durna, kaip sakoma viltis durniu motina.juk mano skrydis gale kovo, jie gali iki to laiko dar patvirtinima e-mailu atsiusti.tai va tokia pasimetusi ir laukiu ir nezinau ka daryti.

Betgi nieko nedarant savaime viskas neišsispręs?
Atsakyti
ZALIADI,norejau taves paklausti kaip pas tave su tais bilietais buvo.as juos uzsisakiau , man atsiunte tauoj pat rezervacijos numeri, toliau parasyta "patvirtinta", o apacioje, jau mazesnemis raidelemis, kol negavote e-mailo, jusu patvirtinimas negalioja.mazdaug taip isverciau.mazdaug po savaites nuo visos korteles nuskaiciavo pinigus.tai va , sedziu visa nervuota ,po keleta kartu per diena tikrinu e-maila.o mano draugele , mes skrendam kartu, patvirtinima e- mailu gavo po poros dienu.AS jau i ryan. trys laiskiukus issiunciau, nu ir kas jei jie atsakomi kompiuteriu ir atsakymas buvo vienodas ir visai ne i tema, atsieit jei mes negalime pinigu nuimti banke, tuomet jus gausite tokia zinute( joje buvo raide ir skaiciai).O kodel jie man neatsako kaip pinigai nuimti ir jie neatsiuncia patvirtinimo.
Merginos jei ka gudro sugalvosite , prasau patarimo. g.gif ACIU
Atsakyti