Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Piktukė @ 2012 02 07, 20:13)
Nelabai suprantu, kodėl kad jau su vaikais turėtų būti priority kaip savaime suprantamas dalykas. Atvažiuokit į oro uostą anksčiau, stoki iškart į eilės pradžią ir atsisėsit visi. Po mėnesio turėsiu keturis skrydžius, reikės specialiai pastebėti, ar kitose šalyse kas nors taip daro.

todėl, kad sprendant, LOT, SAS, ir pan, ir apskritai daug kur, kol dar pigiosios avialinijos nebuvo tiek įsigalėję, keleiviams su vaikais buvo primenybė visur, nereikėdavo stovėti eilėse. ne dėl išmandrėjimo, o todėl kad iš tikro sunku kartais su vaikais ir toj eilėj išstovėt. jei sakysit, ei sunku, tai neskraidykit - tai patikėkit, būna situacijų, kai tiesigo būtina, ir nėra kito kelio.
dabar Ryanair kiekvienas p..rst mokamas, tai ir tėveliams už patogumus tenka susimokėt, arba pagudraut.
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 07, 10:20)
gal jau buvo ispirktos.as kaip tikrinau vietas, tai leido su vaiku tik priekyje antroje eileje sedeti, kitu neleido rezervuotis, nes avariniai isejimai.sekmes

tai tik tos vietos ir yra isperkamos su vaikais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 07, 12:57)
pirma išleidžia link lėktuvo eiti žmones su priority. nors ir būna jų grupelė, bet ne tiek jau daug, kad nerastum vietos lėktuve šalia vienas kito sėdėt.
paskui pradeda leisti paprastus keleivius. jei kuris nors jų ir labai greitas, tai gal kažkurį iš paskutiniųjų priority ir aplenks, bet šiaip dėl to irgi neteks rinktis iš mažiau vietų.

mes lipo pro lektuvo gala....buvom net pirmesni uz priority biggrin.gif nors niekur nesiverzem biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 07, 16:33)
taip ir darykit wink.gif tegu vyras stoja eilėn prie sodinimo vartų ir bus ramu.
ne jokiu būdu ne. priority tam ir perkamas, kad gali netrukdomas kitų tuščiame lėktuve išsirinkti vietas, kur nori sėdėti.

ar perkant priority...leidzia rinktis vietas bet kurioje vietoje visame lektuve????
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 02 07, 18:27)
Aha, ir dar visu keturiu rankini bagaza tegul tekinas nutempia  biggrin.gif  O kol mama su abiem pabirucias atitipens, tai spes nuo kaktos prakaita nusibraukti  irnesakyk.gif

o kodel vyrasd atsistojes pirmiau negali paimti savo ir vieno vaiko bagaza???
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2012 02 07, 18:31)
kaune ir vilniuj praleidzia su vaikais be jokiu priority

kai skridome niekur su vaikais be eiles nepraleido,nes ir tu vaikuciu nemazai buna g.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2012 02 07, 19:10)
bandet eit i prieki? sake jums ka nors? nes mes visada i prieki atsistojam ir niekas ne zodzio

na,o kad gale dar begales su vaikais lieka nieko??? ar taisykles rasoma,kad su mazameciais vaikais be eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 07, 19:31)
kaune ir vilniuj praleidzia su vaikais be jokiu priority

noooo, taip nebuvo man nei karto. nors ne, kartą girdėjau, kad su vaikais praleidžia priekin. bet va kaip tyčia, tai buvo ne atostogų kryptis, taigi, ir vaikų buvo tik vienas.
o tarkim į Kosą, taigi 90 proc. buvo su vaikais.

QUOTE(grange @ 2012 02 07, 21:19)
patarkit kas nors, gal kas sekat kainas dažnai jau pastebėjot tendenciją....

reikia bilietų man 28 balandžio- gegužės 3d. į LT. kaži ar galiu tikėtis dar didesnių nuolaidų kovo mėn. pradžioj ar jau pavasariop nebebūna tiek, kiek buvo dabar  unsure.gif  nežinau nei ką daryt... jau taip nebloga kaina gaunas, bet kai pažiūriu kovo mėn kad buvo po 7 eur bilietų, tai dabar mokėt 37 gaila jau  blush2.gif

didžiausios nuolaidos būna tada, kai nuėjus į ryanair puslapį parašyta akcija, kuriam mėnesiui. neaiškiai čia parašiau,, ane. nu tarkim dabar parašyta 42LTL book now, fly april

JM, perkant priority, dar tada, vietų nebuvo pažymėta. tiesiog eini pirmas ir sėdi kur nori. kaip dabar nežinau, bet NEMANAU, kad bus tau vieta paskirta. nes tarkim tam ir perku priority, kad sėdėčiau ten kur noriu (na išskyrus rezervuotas vietas kur neleidžia)

o su tuo įlipimu per galą. tai tokių gudročių daug. kartą lipau per prieky tyčia, nes gale žyyymiai ilgesnė eilė buvo.

Forgete, jei jūs praeinate į priekį ir niekas nė žodžio - publika juk nežino, kad jūs priority nenusipirkę wink.gif o stiuartai irgi gi nesiųs jūsų į eilės galą. nors Kose, vienus bandančius lįsti su bliaunančiu vaiku priekin, tipo leiskit, mūsų vaikas verkia, nors su priority gana didelė žmonių grupė su mažais vaikais laukė (tame tarpe ir mes), - stiuartai neleido. ir teisingai sakyčiau. liubiš katatsa, liubi i sanački vazit.
žinai, kad durnos avialinijos, tai ir mokėk pinigą daugiau, jei nori pirmenybės.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 02 07, 20:23)
Grange-o kodel nepirkai,kai buvo po 7eur.?Nezinau kur skrisi,pvz as po Velyku iskart planuoju i Lt,bet dar neperku,vis ziuriu.Kai priarteja skrydis kaip tik pasipila nuolaidos.

nea, kada buvo po 7 netiko data, tada buvo kovo mėn. skrydžiui, o man reikia gegužei... aš ir į lt..
tai ir dvejoju ar čia pirkt dabar, ar laukt kovo vidurio, balandžio kada bus sekančiam mėn. nuolaidos. bet kaip dažna taisyklė būna, kad lauki lauki ir nebėr nieko sad.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 02 07, 22:22)

didžiausios nuolaidos būna tada, kai nuėjus į ryanair puslapį parašyta akcija, kuriam mėnesiui. neaiškiai čia parašiau,, ane. nu tarkim dabar parašyta 42LTL book now, fly april

supratau, jo, tai aš taip pagrinde ir žiūriu, bet va dabar balandžiui rašo, o dar ir kovui duoda tuos pačius pigius bilietus, o balandžiui tokių kainų nėra, kaip kad buvo kovo mėn. tai dėl to ir galvoju ar čia pavasarėjant nebebūna tokių nemažų nuolaidų, ar tik sutapimas.
nebeprisimenu kaip čia seniau būdavo doh.gif
Atsakyti
Sveiki, vakar radau bilietus i Briuseli, o siandien jau rodo, kad nebera. Gal zinote ar galima gauti bilietu per agentura ar panasiai? Ar jie naudojasi ta pacia duomenu baze ir niekuo man nepades? Srydis sestadieni, galvoju gal man nebeleidzia rezervuoti del to, kad per mazai laiko iki srydzio liko?
Atsakyti
QUOTE(Lapė-snapė @ 2012 02 08, 09:07)
Sveiki, vakar radau bilietus i Briuseli, o siandien jau rodo, kad nebera. Gal zinote ar galima gauti bilietu per agentura ar panasiai? Ar jie naudojasi ta pacia duomenu baze ir niekuo man nepades? Srydis sestadieni, galvoju gal man nebeleidzia rezervuoti del to, kad per mazai laiko iki srydzio liko?

kiek teko skaityti einamos savaites skrydzius galima tik ryainar agenturoj. pabandykit uzsiklausti, turetu pasakyti.
cia info, bandykit skambinti:
"Ryanair" bilietų pardavimas informacija apie aviakompanijos bilietus, skrydžių taisykles:
Tel.: (8-37) 750 195, (8-37) 750 196
Faksas: (8-37) 758 008
El. paštas: tix.kun@litcargus.lt
Darbo laikas: I - V (9 – 18 val.), VI (10 – 16 val.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 08 vasario 2012 - 07:35
Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 07, 22:22)
JM, perkant priority, dar tada, vietų nebuvo pažymėta.

drinks_cheers.gif taip ir budavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 08 vasario 2012 - 08:11
ačiū labai visiems padėjusiems ir atsakiusiems į mano durnus klausimus smile.gif
vakar nusipirkom bilietus patys, viskas praėjo labai skalandžiai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas į Liverpuli skrendat, turit info kokios, nes tema Liverpulio tai mirusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 02 08, 00:31)
supratau, jo, tai aš taip pagrinde ir žiūriu, bet va dabar balandžiui rašo, o dar ir kovui duoda tuos pačius pigius bilietus, o balandžiui tokių kainų nėra, kaip kad buvo kovo mėn. tai dėl to ir galvoju ar čia pavasarėjant nebebūna tokių nemažų nuolaidų, ar tik sutapimas.
nebeprisimenu kaip čia seniau būdavo  doh.gif

jei reikia konkrečiai datai, tai nežinau ar laukčiau. jei data plaukiojanti, t.y. gali skrist bet kada, tai gal ir verta rizikuot g.gif
Atsakyti
gerbiamieji, sakykit kame cia reikalas, kad vieni bilietai yra su 'no taxes", o kiti su "Regular fare"..cia tiesiog kaina skiriasi, ar kazkame suo pakastas? gal durna klausima uzdaviau, bet nesu pirkus ryanair bilietu
Atsakyti