Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 02, 22:20)
Papildyta:
Per praeitus metus pirkau keliasdesimt bilietu, nepasitaike, kad skrendant pirmyn/atgal nors ir vienam zmogui neapsimoketu prepaid kortele pirktas bilietas. Kartais skirtumas minimalus (keliolika litu) bet vis tiek apsimoka  ax.gif

suprantu, kad jau nesyk buvo kalbeta, taciau kur galima isigyti sia kortele ir kokie aptarnavimo mokesciai ? 4u.gif daznokai pradejom skaridyt smile.gif
Atsakyti
O kaip pasikeisti, kad kainos Litais būtų?
kaip nuskaičiavo Eurus kursu 3,67 Lt, tai vos nenumiriau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 01 03, 00:15)
O kaip pasikeisti, kad kainos Litais būtų?
kaip nuskaičiavo Eurus kursu 3,67 Lt, tai vos nenumiriau doh.gif  doh.gif  doh.gif

perkant bilietukus reikia nuimti varnelę, tada skaičiuoja normalesniu kursu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 01 02, 23:15)
suprantu, kad jau nesyk buvo kalbeta, taciau kur galima isigyti sia kortele ir kokie aptarnavimo mokesciai ?  4u.gif daznokai pradejom skaridyt smile.gif

www.entropay.com arba www.moneybookers.com pasinagrinekit ju tarifus, kurie labiau priimtinesni mirksiukas.gif neabejoju, kad yra ir daugiau is kur tokia kortele gaut. Dar yra tema SM "korteles bilietams pirkti" ar pan. Ten daugiau info
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 02, 23:20)
Esu toki dalyka (kai mazo vaiko neleido prie saves ristis) mates ir lietuviskam charteryje. Sake, paverks ir nustos, saugumas svarbiau  ax.gif taip kad ne tik Ryanairas "besirdziai"

Pabūsiu blondinė biggrin.gif Kurioj vietoj lėktuve diržas suteikia saugumo? Lygtais nestabdo staigiai skrendant, o jeigu jau kris tai net oro pagalvės neišgelbės, beje kodėl jų dar dėl saugumo nėra g.gif Lieka viena viltis - malda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 01 03, 09:31)
Pabūsiu blondinė  biggrin.gif  Kurioj vietoj lėktuve diržas suteikia saugumo? Lygtais nestabdo staigiai skrendant, o jeigu jau kris tai net oro pagalvės neišgelbės, beje kodėl jų dar dėl saugumo nėra  g.gif  Lieka viena viltis - malda  biggrin.gif

Kai lektuvas patenka i turbulencijas, tada gali taip pakratyti, kad galva i virsu dauzysites.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 01 03, 10:33)
Kai lektuvas patenka i turbulencijas, tada gali taip pakratyti, kad galva i virsu dauzysites.

Vadinasi tikroje turbulencijoje man dar neteko pabūt, nes kokius papurtimus esu patyrus tai tam diržo tikrai nereikėdavo, tik adrenalino duodavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 01 03, 09:31)
Pabūsiu blondinė  biggrin.gif  Kurioj vietoj lėktuve diržas suteikia saugumo? Lygtais nestabdo staigiai skrendant, o jeigu jau kris tai net oro pagalvės neišgelbės, beje kodėl jų dar dėl saugumo nėra  g.gif  Lieka viena viltis - malda  biggrin.gif

kai lektuvas is neaukstai nukrenta ir labai nesubyra, lengviau lavoniukus identifikuoti. Pagal uzsesta vieta lektuve mirksiukas.gif O tie neprisirise labai pabyra po laukus, kol atrenka kur kuris doh.gif Nors sita versija labiau tinka normalioms oro linijoms, kur vietos is anksto paskirtos g.gif
Atsakyti
Identifikavimui itin tinka nelaimes atveju prie keliu palenkta galva - mirtis stagi, o dantys sveiki biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau pasitairauti, ar kas esate skridę slidinėti ir vežėtės slides. Ryanair puslapyje parašyta, kad galima vežtis vieną vienetą iki 20 kg, tai ar galiu aš į tą patį maišą įdėti dvejas poras slidžių, jei kartu jos neviršys 20kg?
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2012 01 03, 12:11)
Identifikavimui itin tinka nelaimes atveju prie keliu palenkta galva - mirtis stagi, o dantys sveiki  biggrin.gif

o jei dar burnoj laikai išplėštą paso lapą su visa info, tai išvis gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 03, 09:53)
kai lektuvas is neaukstai nukrenta ir labai nesubyra, lengviau lavoniukus identifikuoti. Pagal uzsesta vieta lektuve  mirksiukas.gif  O tie neprisirise labai pabyra po laukus, kol atrenka kur kuris  doh.gif Nors sita versija labiau tinka normalioms oro linijoms, kur vietos is anksto paskirtos  g.gif

QUOTE(Kopka @ 2012 01 03, 11:11)
Identifikavimui itin tinka nelaimes atveju prie keliu palenkta galva - mirtis stagi, o dantys sveiki  biggrin.gif

hahahaha lotuliukas.gif

QUOTE(solciukas @ 2012 01 03, 11:44)
Norėjau pasitairauti, ar kas esate skridę slidinėti ir vežėtės slides. Ryanair puslapyje parašyta, kad galima vežtis vieną vienetą iki 20 kg, tai ar galiu aš į tą patį maišą įdėti dvejas poras slidžių, jei kartu jos neviršys 20kg?

man atrodo kai perki bagaza yra specialiai pirkti sports equipment, ten jau atskiros kainos 4u.gif
Atsakyti