Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(JM @ 2012 02 02, 23:23)
tai veztis/praslysti ir taisykles 2 skirtingi dalykai..mes irgi per 2 oro uostus( Tenerifes ir Liutono) praejome su 1 lt sangrijos ir 1,5 litro vandens rankiniame,o pro LT ir Paryziaus  oro uostus su 0.5 gerimo buteliukais. biggrin.gif

Nemanau kad tai buvo praslydimas,o jau del vieno bloko tai drasiai galima ji det i rankine... smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl nerodo skrydžių nuo lapkričio mėnesio? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 03 vasario 2012 - 12:20
Dar vienas pabranginimas
http://www.makalius....cija-internetu/
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 03, 14:10)

pamenat, man kažkas sakė, kad čia pigių skrydžių aviakompanija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

http://www.ryanair.c...u-nei-7m-kelevi

va koks geras pliusas kompanijai o jei dar trupučiuką pabranginsim - išvis gerai..
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 03, 11:19)
Nesuprantu, kodėl nerodo skrydžių nuo lapkričio mėnesio?  blink.gif

gal gafiku nera g.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif ,

paaiskinkit man tundrai...perku bilietus ir sumoku norodyta kaina. ar dar kazkiek reikes moketi oro uoste? 4u.gif Ar jau sumoketa bilieto kaina yra galutine? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmonaute:) @ 2012 02 04, 13:30)
Labuka  4u.gif ,

paaiskinkit man tundrai...perku bilietus ir sumoku norodyta kaina. ar dar kazkiek reikes moketi oro uoste?  4u.gif Ar jau sumoketa bilieto kaina yra galutine? blush2.gif

oro uoste tj nieko moket nereikia...
Atsakyti
QUOTE(kosmonaute:) @ 2012 02 04, 12:30)
Labuka  4u.gif ,

paaiskinkit man tundrai...perku bilietus ir sumoku norodyta kaina. ar dar kazkiek reikes moketi oro uoste?  4u.gif Ar jau sumoketa bilieto kaina yra galutine? blush2.gif

nemokesit uz nieka, nebent prisikrausit virsvorio tada teks susimoketi 4u.gif
Atsakyti

Kaip tik delfyje ar lietrytyje (net nebeprisimenu, tiksliai kur) sia tema skaiciau.
Idomu, nuemus varnele, vis vien didesniu kursu skaiciuos?

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 02 04, 14:08)
Kaip tik delfyje ar lietrytyje (net nebeprisimenu, tiksliai kur) sia tema skaiciau.
Idomu, nuemus varnele, vis vien didesniu kursu skaiciuos?

taip. varneles nuemimas itakoja pacio bilieto kaina. Bet pastaruoju metu net ir nuemus varnele nuo korteles uz bilieta nuraso 3,56 Lt/eur kursu user posted image
Atsakyti
Bet tai kokios lagaminu kainos doh.gif Ar cia jau senai taip? 15 kg 228lt.
Ar gerai supratau,kad ta kaina kuria matau, ne galutine, nuskaiciuos daugiau?
Zilvinai,kur ten kokias varneles nuimti? biggrin.gif
Atsakyti
Dovis-uz kiek lagaminu cia tokia kaina?Ir kaip skrendi,pirmyn-atgal,ar tik i viena puse?

Nezinau kokia kortele tu perki,bet pasirinkus kortele dar turetu padidet suma.
Atsakyti