,,jei pinigų nenuskaičiavo ir patviritinimo neatsiuntė, jūs bilietų nenusipirkot.
belieka pirkt kas liko, arba tikėtis kada nors vėliau vėl gerenės kainos. galbūt bus, o gabūt ir nebus...,,
Va cia as ir susimoviau
bandziau nupirkti 2 bilietus,negavau jokio patvirtinimo i gmail,palaukiau 10 dienu ir pirkau kitus bilietus,patikrinus banko isklotine,pamaciau kad man nuskaiciuoti pinigeliai uz abi keliones,nors bilietai buvo tik antrojo pirkimo,skambinausi i Litcargus,pasake kad pinigeliu neatgausiu,belieka skrist,paprasiau dar karta atisusti rezervacijos numeri,pasake kad atsius,sutikrino duomenis ir pazadejo atsiust..... siandien 12h turejau sedet lektuve,bet deja dar vis iki siol as negavau nieko i gmail.....
Gal kas nors buvot tokioje linksmoje situacijoje,nei pinigeliu nei bilietu,kur kreiptis...?
QUOTE(zaliadi @ 2012 02 02, 20:37)
,,jei pinigų nenuskaičiavo ir patviritinimo neatsiuntė, jūs bilietų nenusipirkot.
belieka pirkt kas liko, arba tikėtis kada nors vėliau vėl gerenės kainos. galbūt bus, o gabūt ir nebus...,,
Va cia as ir susimoviau
bandziau nupirkti 2 bilietus,negavau jokio patvirtinimo i gmail,palaukiau 10 dienu ir pirkau kitus bilietus,patikrinus banko isklotine,pamaciau kad man nuskaiciuoti pinigeliai uz abi keliones,nors bilietai buvo tik antrojo pirkimo,skambinausi i Litcargus,pasake kad pinigeliu neatgausiu,belieka skrist,paprasiau dar karta atisusti rezervacijos numeri,pasake kad atsius,sutikrino duomenis ir pazadejo atsiust..... siandien 12h turejau sedet lektuve,bet deja dar vis iki siol as negavau nieko i gmail.....
Gal kas nors buvot tokioje linksmoje situacijoje,nei pinigeliu nei bilietu,kur kreiptis...?
Va cia as ir susimoviau
reikia kažkaip iki centrinio ryanair dasikasti. lietuviai ką čia... realiai Litcargus yra ne Ryanair atstovai kokie, o partneriai, aptarnauja juos. tai jie net negali grąžint, manyčiau, juk pinigai nueina Ryanairui.
reiktų bandyti per Ryanair puslapį complain rašyt.
o jūs tada netikrinote, kad pinigai nuskaičiuoti? tikrinot tik po dešimt dienų ar kaip???
beje, ar tikrinot gmail "šiukšlinę" "spamą" ar kaip jie ten vadinasi?! gal visi laiškai nuėjo į spamą ir viskas. tada tikrai neatgausit.
įdomus jūsų atvejis, praneškit kaip baigėsi.
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 02, 22:00)
reikia kažkaip iki centrinio ryanair dasikasti. lietuviai ką čia... realiai Litcargus yra ne Ryanair atstovai kokie, o partneriai, aptarnauja juos. tai jie net negali grąžint, manyčiau, juk pinigai nueina Ryanairui.
o jūs tada netikrinote, kad pinigai nuskaičiuoti? tikrinot tik po dešimt dienų ar kaip???
beje, ar tikrinot gmail "šiukšlinę" "spamą" ar kaip jie ten vadinasi?! gal visi laiškai nuėjo į spamą ir viskas. tada tikrai neatgausit.
Bandziau ir iki centrinio skambint,paciai su anglu nekas,tai prasiau anglo pakalbet,deja ir jis nieko nepese....
Pripazystu,gal ir mano klaida,kad per velai pasitikrinau banko isklotine,bet tai kodel kai vakar pasiskambinau,tai pasake kad viska atsius,o iki siol nei spame nera...
Butu super surast zmogu kuriam taip buvo ir suzinot ka jis dare....
Zaliadi-as tai daugybe kartu tikrinau tiek savo el pasta,tiek banko saskaita.Dar pora dienu tikrinau,ziurejau kad pinigu nenuimtu.
O va siandien paemiau ir kitus bil nusipirkau,tai iskart ir pinigus nueme,ir patvirtinimas i emaila atejo.
Tu turbut neturi internetines bankininkystes,kad netikrinai iskart.
As ir neturint buciau varius vis i bankomata pasiziuret,nes su tuo ryanairu visokiu nesamoniu buna.
O va siandien paemiau ir kitus bil nusipirkau,tai iskart ir pinigus nueme,ir patvirtinimas i emaila atejo.
Tu turbut neturi internetines bankininkystes,kad netikrinai iskart.
As ir neturint buciau varius vis i bankomata pasiziuret,nes su tuo ryanairu visokiu nesamoniu buna.
QUOTE(zaliadi @ 2012 02 02, 21:12)
Bandziau ir iki centrinio skambint,paciai su anglu nekas,tai prasiau anglo pakalbet,deja ir jis nieko nepese....
Pripazystu,gal ir mano klaida,kad per velai pasitikrinau banko isklotine,bet tai kodel kai vakar pasiskambinau,tai pasake kad viska atsius,o iki siol nei spame nera...
hmmmm o vakar neskambinot naujai, kai neatsiuntė?
RADAU COMPLAINS:
http://www.ryanair.c...ustomer-service
http://frd.ie/complaints/?language=en
tik pildykite su visom detalėm - skrydžio numeris, pinigų nuskaitymo data, jūsų pašnekesio telefonu data
Gal kas galėtų atsakyti, ar rankiniam bagaže galima vežtis bloką cigarečių? Taisyklėse perskaičiau, kad galima išvežti 200 vnt. (bloką), bet kadangi skrisim tik su rankiniu bagažu, tai rūpi, ar tikrai nėra apribojimų.
issiunciau laiskuti...lauksiu atsakymo.... Aciu
Papildyta:
Is Vilniaus i Londona veziausi 2 blokus rankiniam bagaze (sekmadieni),pagyvenusi pora sake kad buvo pasieme po 3 blokus,viskas tvarkoje,nieks nestabde
Papildyta:
QUOTE(brasta @ 2012 02 02, 22:44)
Gal kas galėtų atsakyti, ar rankiniam bagaže galima vežtis bloką cigarečių? Taisyklėse perskaičiau, kad galima išvežti 200 vnt. (bloką), bet kadangi skrisim tik su rankiniu bagažu, tai rūpi, ar tikrai nėra apribojimų.
Is Vilniaus i Londona veziausi 2 blokus rankiniam bagaze (sekmadieni),pagyvenusi pora sake kad buvo pasieme po 3 blokus,viskas tvarkoje,nieks nestabde
labas vakarelis, as jau buvau pas jus uzsukusi, tai mano situacija pusiau panasi i ZALIADI, 19 sausio uzsisakinejau bilietus , kovo 30 dienai, dar iki siol negavau patvirtinimo.pinigus nueme mazdaug po savaites.mano draugei patvirtinima po dvieju dienu atsiunte, nes skrendam kartu.aciu uz info ,as irgi bandysiu jiems issiusti uzklausima
Papildyta:
PARTIZANE, ar galetum pasakyti kuri laukeli man spausti, nes esu vokiete, kad sutaupyciau laiko visu neskaitant.aciu
Papildyta:
PARTIZANE, ar galetum pasakyti kuri laukeli man spausti, nes esu vokiete, kad sutaupyciau laiko visu neskaitant.aciu
Dabar jau pradesiu gasdintis,o jei ir man uz ta pirma nepavykusi pirkima sugalvos pinigus nuskaiciuot?
O ka jums rasydavo,kai nepavyko nusipirkt?
Man tai kazka su eror mete.
O ka jums rasydavo,kai nepavyko nusipirkt?
Man tai kazka su eror mete.
QUOTE(dominika 2 @ 2012 02 02, 22:01)
labas vakarelis, as jau buvau pas jus uzsukusi, tai mano situacija pusiau panasi i ZALIADI, 19 sausio uzsisakinejau bilietus , kovo 30 dienai, dar iki siol negavau patvirtinimo.pinigus nueme mazdaug po savaites.mano draugei patvirtinima po dvieju dienu atsiunte, nes skrendam kartu.aciu uz info ,as irgi bandysiu jiems issiusti uzklausima
Papildyta:
Papildyta:
FAQ rašo, kad jei negavote patvirtinimo, savo statusą galite pasitikrinti čia
https://www.bookryan...a...gb&lc=en-gb
Option 1 suveskite, jei užsirašėt rezervacijos numerį, Option 2 suveskite, jei jo neužsirašėte.
kitu atveju siūlo kontaktuot su ryanair centru, t.y. jiems skambinti
Jums juk reikia ne prašymo grąžinti pinigus, o tiesiog gauti skrydžio dokumentus?
Jei ką, dar galite bandyti čia kontakto formą užpildyti, bet vistiek reikės angliškai:
http://frd.ie/complaints/?language=en
Papildyta:
QUOTE(Nenyte* @ 2012 02 02, 22:09)
Dabar jau pradesiu gasdintis,o jei ir man uz ta pirma nepavykusi pirkima sugalvos pinigus nuskaiciuot?
žinai ir man dėl to paties neramu. yra buvę visokiausių atsakymų... einu pasitikrinsiu
manau dar vienas kelias yra Bankui pretenziją rašyt. tipo pirkau prekę, jos negavau, pinigai nurašyti po savaitės.
aciu partizane , jau radau , mes galim ir vokiskai rasyti, tikriausiai per googla vercia, problema ta kad jau geriau mums naujus vilietus nusipirkti negu jiems prisiskambinti, 1 minute kainuoja 1,90 euro, na kol sujungia tai ir 10 praeina, cia tokie zmoniu atsiliepimai, juk ryanairiai isvisko daro pinigus, juk kokius mokescius lupa, na kad ir pinigu nuskaiciavimas nuo visa korteles kainuoja 50 centu euro, o jie juk ima po 6 eurus.
QUOTE(zaliadi @ 2012 02 02, 20:54)
issiunciau laiskuti...lauksiu atsakymo.... Aciu
Papildyta:
Papildyta:
tai veztis/praslysti ir taisykles 2 skirtingi dalykai..mes irgi per 2 oro uostus( Tenerifes ir Liutono) praejome su 1 lt sangrijos ir 1,5 litro vandens rankiniame,o pro LT ir Paryziaus oro uostus su 0.5 gerimo buteliukais.