Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Laaila @ 2012 01 31, 20:01)
Patarkit kaip pakeisti pavardes biliete? ax.gif

Manage my booking - Name change
Atsakyti
sveiki
nusipirkom biletus kovo 11d tik su rankiniu bagazu, bet dabar galvoju kad gal prireiks ir vieno didesnio lagamino. ar galima papildomai uzsakyti ir ar tai daryti jau pries pat skrydi oro uoste ar geriau is anksto? kokie ikainiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2012 01 31, 20:01)
Patarkit kaip pakeisti pavardes biliete? ax.gif

Name change
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2012 01 31, 20:28)
sveiki
nusipirkom biletus kovo 11d tik su rankiniu bagazu, bet dabar galvoju kad gal prireiks ir vieno didesnio lagamino. ar galima papildomai uzsakyti ir ar tai daryti jau pries pat skrydi oro uoste  ar geriau is anksto? kokie ikainiai?  g.gif

Pirkit iš anksto, nes oro uoste bus brangiau. Įkainius ten ir pamatysit, nereikės pirkti nematant įkainių.
Kaina priklauso nuo bagažo svorio, 15 ar 20 kg. 20 kg kainuoja 175 Lt

Manage my bookings - add bag biggrin.gif

ir pgl Žilvino įdėtą nuorodą veiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 01, 00:45)
Pirkit iš anksto, nes oro uoste bus brangiau. Įkainius ten ir pamatysit, nereikės pirkti nematant įkainių.
Kaina priklauso nuo bagažo svorio, 15 ar 20 kg. 20 kg kainuoja 175 Lt

Manage my bookings - add bag biggrin.gif

ir pgl Žilvino įdėtą nuorodą veiks wink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kam buvo toks ivykis:Susiradau bil,ir rase kad ta kaina like 4vietos,mums 4bil ir reikia.Na viska suvedu,jau paciam gale ir pirkimas vyksta,tie toki lektuveliai kur tipo skraido,ir ismeta iskart eror.Pasitikrinau ir emaila,ir per manage my booking,ir saskaita.Niekas niekur nenuskaiciuota,nenusipirkau.Iskart vel darau pirkima isnaujo,ir jau meta visai kita kaina,o kai vedu pvz 2zmones,tai raso kad dar du bil like ta gera kaina.Tai taip iseina kad tuo paciu metu ir kazkas kitas pirko du bil,todel man mete eror,ir po to jau kad tik du bil like?
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2012 02 01, 13:39)
Sveiki,gal kam buvo toks ivykis:Susiradau bil,ir rase kad ta kaina like 4vietos,mums 4bil ir reikia.Na viska suvedu,jau paciam gale ir pirkimas vyksta,tie toki lektuveliai kur tipo skraido,ir ismeta iskart eror.Pasitikrinau ir emaila,ir per manage my booking,ir saskaita.Niekas niekur nenuskaiciuota,nenusipirkau.Iskart vel darau pirkima isnaujo,ir jau meta visai kita kaina,o kai vedu pvz 2zmones,tai raso kad dar du bil like ta gera kaina.Tai taip iseina kad tuo paciu metu ir kazkas kitas pirko du bil,todel man mete eror,ir po to jau kad tik du bil like?

tokių dalykų pasitaiko nuolat, nes ten staigiai kinta kainos, vietos ir pan.
jei pinigų nenuskaičiavo ir patviritinimo neatsiuntė, jūs bilietų nenusipirkot.

belieka pirkt kas liko, arba tikėtis kada nors vėliau vėl gerenės kainos. galbūt bus, o gabūt ir nebus...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 01, 13:53)
belieka pirkt kas liko, arba tikėtis kada nors vėliau vėl gerenės kainos. galbūt bus, o gabūt ir nebus...

Kartais per dieną bilietų kaina keičiasi kelis kartus biggrin.gif
Atsakyti
Bet kaip sunervino,visai dienai nuotaika sugadino.Man karta buvo kad kai pirkau rase like 2vietos,na ir viskas gerai pavyko.O sikart nesitikejau to. sad.gif
Atsakyti
aš rugsėjį numačius pirkt į Maljorką. Stebiu jau senokai , kaina stabili, nesikeičia , tai čia taip yra , kad dar toli skrydis? ir išvis nesuprantu ar čia jau pirkt ar laukt?
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 02 01, 16:27)
aš rugsėjį numačius pirkt į Maljorką. Stebiu jau senokai , kaina stabili, nesikeičia , tai čia taip yra , kad dar toli skrydis? ir išvis nesuprantu ar čia jau pirkt ar laukt?

taip. statistiškai kaina ima kaitaliotis labiau artėjant skrydžiui. maždaug du trys mėnesiai iki skrydžio ji ima keitistis dažniau.
dažnai pasitaiko, bet nebūtinai, kad žemiausia kaina būna 1,5 mėn iki skrydžio.

aš tarkim stebėjau dvi kryptis, mane dominusias. tai Milanas vasarį krito į žemiausią kaina 1,5 mėn iki skrydžio. pirkau, paskui vėl pakilo.
Stebėjau Karsluhe kovo galui. nekito ilgą laiką ir dabar neseniai pakrito kažiek, bet nėra dar labai pigiai.

patarimas toks: jei turite fiksuotą datą kelionei (pvz atostogas užsižymėjot darbe ir negalite keisti), geriau jau matyt kad nusipirkt ramiai iš anksto ir dar iš tiek anksto rasit gerom kainom viešbutį, išlošite čia daugiau nei šimtą litų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 01 vasario 2012 - 16:59
Taip, akcijinius bilietus paleidžia 1,5 - 2 mėn. prieš skrydį, bet jei populiari kryptis, tai akcijinių beveik nebūna. Tada geriau nusipirkti bilietus kuo anksčiau.
Atsakyti